bugün
- özdağ içeri apo dışarı10
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını56
- isveçli birine açıklayamayacağınız olaylar13
- ne yapıyorsun20
- deprem10
- ümit özdağ'ın tutuklanması10
- hyundai getz vs toyota yaris vs suzuki swift9
- yazarların tiksindiği şeyler8
- allah'ın bilinci evrene yayılmıştır11
- matematikçiler arasında ateist yoktur9
- sözlük kızlarına yemek ısmarlamak9
- kamos10
- 21 ocak 2025 galatasaray dinamo kiev maçı25
- sözlükte kim kime yürüyor17
- ocak 2025 ak parti'nin taarruza geçmesi15
- prunella29
- napalım patates veya çubuk kraker gibi adamları ya9
- anın görüntüsü18
- karınıza miyavlar mısınız8
- bik bik'in kaslı erkek istemesi13
- ümit özdağ'in gözaltısinin gerçek sebebi40
- mehdi istanbul da15
- memur bir erkeğe kız verirler mi sorunsalı12
- asansöre kadın binince hemen inmek10
- sözlüğün çok tırt yazarlara kalmış olması10
- apoyu hapisten sadece kemal çıkartır9
- erdoğan cumhurbaşkanı olacak adaleti getirecek8
- erdoğan'ın muhalif herkese dava açması22
- 21 ocak 2025 ilk defa kayacak olmam9
- açık büfe kahvaltı11
- türkiyedeki en gereksiz kurumlar9
- feyki olanlar utanmıyor mu8
- 2008de emeklinin hakları hangi hakla azaltıldı14
- neden her gece uyumak zorundayız10
- kocanıza mercedes alması için para verir misiniz16
- 1 litre kola12
- parayı neye gömüyorsunuz18
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır11
- tavuğun en güzel et türü olması10
- mhp ne milliyetçisi sorunsalı17
- ölümden sonra asıl hayat9
- pilavı kaşıkla yiyen insan8
- togg8
- seks yatağı11
- arkadaşlar bana türkçe öretebilirmisiniz12
- ak partili zekası21
- sözlük yazarlarının kullandığı gsm şirketleri8
- elimi öperse barışırım dediğiniz yazarlar8
- her şeyi en güzel şekilde yarattık9
- imamoğlu'nun erdoğan'ı yenecek kişi olması10
entry'ler (793)
* filmi son 25 dk sına kadar hayatınızı izler gibi izler,dediğim dakikadan itibaren de sorgulamaya başlarsınız. Bu önerme zaten size filmin sonunda doğru repliği bulursanız verilecek
http://www.imdb.com/title/tt0078935/?ref_=tttr_tr_tt
imdb puanının neden bu kadar düşük olduğunu bir türlü anlayamadığım film. tecavüz ve katliam var diye çok mu duygusal yaklaştılar acaba?
O yıllara göre efektlerin muhteşem olduğu * bir başyapıt.
vahşet filmlerinde film olduğunu bilerek kendimi telkin ederdim ama bu sefer gerçekliğine inanarak izledim.
yediğim en güzel true story idi helal olsun.
imdb puanının neden bu kadar düşük olduğunu bir türlü anlayamadığım film. tecavüz ve katliam var diye çok mu duygusal yaklaştılar acaba?
O yıllara göre efektlerin muhteşem olduğu * bir başyapıt.
vahşet filmlerinde film olduğunu bilerek kendimi telkin ederdim ama bu sefer gerçekliğine inanarak izledim.
yediğim en güzel true story idi helal olsun.
bu aralar bence (bkz: mode xl) ef-sa-ne!
Olum sevmişse neden kezban oluyo niye böyle mal bi toplum oldunuz siz?
Sevgilileriniz aptal saptal lakaplar takarken bişey yok kadın biraz ağır konuştu diye mi kezban olmuş şimdi?
Sevgilileriniz aptal saptal lakaplar takarken bişey yok kadın biraz ağır konuştu diye mi kezban olmuş şimdi?
Dedikodu=gıybet
indirimler
vakit kalırsa aldığı psikolojik destekler.
indirimler
vakit kalırsa aldığı psikolojik destekler.
Erkeklerin istediği bedava sex. Gerçekten utanmadan sadece misyoner pozisyonunda yapacakları kısacık bir cinsel deneyim için günlerce köpekler gibi çevrenizde dolaşabilecek kadar. *
"Hayır" dersin içinden. "Şu tipine bi bak; seninle -yalnızca- sex için görüşüyor olamam."
Yok anlamazlar. Hadi bi umut belki bu amatörlüğünden vazgeçer dersin, iyi bir adam aslında ama galyana geldi sakinleşir dersin. Gelmemiştir.
Sonra bi gün ya n'olcak """iyi bi adam aslında "" diyip oltaya gelmiş gibi yaparsın. O da ne! ""20 dk. ""
Hadi kendini kötü hissetmesin diye görüşmenin ardından birden fazla kez atak yaparsın. Çünkü aslında senin için "iyi bir adam o""
Sonuç; Hem çirkin, hem hala sadece sex yapmak için hayatının aşkını bulmuş gibi yapan bir amatör, hem de kusura bakmasın ama gerçekten bu işi bilmeyen aslan kesinlen bir baby.
Hıı ne diyoduk? konu neydi erkekler ne mi istiyolarmış?
"Hayır" dersin içinden. "Şu tipine bi bak; seninle -yalnızca- sex için görüşüyor olamam."
Yok anlamazlar. Hadi bi umut belki bu amatörlüğünden vazgeçer dersin, iyi bir adam aslında ama galyana geldi sakinleşir dersin. Gelmemiştir.
Sonra bi gün ya n'olcak """iyi bi adam aslında "" diyip oltaya gelmiş gibi yaparsın. O da ne! ""20 dk. ""
Hadi kendini kötü hissetmesin diye görüşmenin ardından birden fazla kez atak yaparsın. Çünkü aslında senin için "iyi bir adam o""
Sonuç; Hem çirkin, hem hala sadece sex yapmak için hayatının aşkını bulmuş gibi yapan bir amatör, hem de kusura bakmasın ama gerçekten bu işi bilmeyen aslan kesinlen bir baby.
Hıı ne diyoduk? konu neydi erkekler ne mi istiyolarmış?
"Melankolia adlı bir gezegen, şimdiye kadar güneşin arkasında saklı kaldığı yörüngeden çıkarak dünyaya doğru gelmektedir. Şimdi herkesin kıyameti kendisine göredir... "
Film Lars Von Trier işi 2011 yapımıdır. Bana bilim kurgu diye iteleyenlerin allah belasını versin. Tüm sitelerde bilimkurgu title'ı ile geçiyor sinirlerim bozuldu. *
Film Lars Von Trier işi 2011 yapımıdır. Bana bilim kurgu diye iteleyenlerin allah belasını versin. Tüm sitelerde bilimkurgu title'ı ile geçiyor sinirlerim bozuldu. *
Bir gecey, bu yalın adamının sözü ile kapatacağıma inanmazdım.
Gaz lambasına takılan dantel koruma kadar ilginçtir.
radiohead creep. öyle bir loop olmuş ki bu şarkının orjinalinden taklitlerine hepsini dinlemişim farketmeden
Sevgililerin lahmacunu bile kalpli yediği, yaratıcılıktan hepimizin soyunun kuruma derecesine gelmesinin sebebi gün.
Mimikleri robot gibi olan saçlarına bayıldığımı duruluğuna gurban olduğum kadın.
Sevgilisi, adamla evlendiklerinde o ineğin götüne giren el sayesinde yiyip içip gezeceği için gurur duyulası öğrencidir.
işten gelip iki takılmak sebepli herhalde. öyle sorgulayamam yani neden ayaktayım diye
ot koydum ot koydum, kaynananın cigarasına ot koydum.
Son günlerde hep karşılaşıyorum, bana o kadar beğendik basıyosunuz hiç biri yansımıyor görüntüleme alanına.
tanım entrysi: Online sitelerde kullanıcıların salakça hataları sebebi ile müşteri hizmetlerine bağlanarak olmayan hataların düzeltilmesini talep ettiğini belirten cümle.*
tanım entrysi: Online sitelerde kullanıcıların salakça hataları sebebi ile müşteri hizmetlerine bağlanarak olmayan hataların düzeltilmesini talep ettiğini belirten cümle.*
Legal olmayan herşey.
Bermuda şortu kadar sempatik birimi.*
Küçükken din konusu çok kafama takılırdı. Hep çocuklar korkutulur ya ben de cehemmenin nasıl birşey olduğunu bilirsem, kıyametin nasıl bir şey olacağını çözersem dini öğrenmişolacaktım. Bu takıntımı (korkumu) bilen büyüklerim de beni kıyamet alametinin 3 gün güneşin doğmayacağı olduğuna inandırdı. Sen hiç bir dönem boyunca her sabah güneşin doğmayacağına kork tun mu? olayın üzerinden 15 sene geçmesi (bu dönemde okuduk mokuduk tabi) bazen hala korkuyla güneşi beklememi unutturdurmadı ne yazık ki.
Belki buna benzer bişeydir, dövmesek ya hemen.
Belki buna benzer bişeydir, dövmesek ya hemen.
Arkadaş konuyu trollemek için ortaya atmış ama başlığa değer verdim.
insanoğlunun normu ilgi isteyenidir ilgi istediğini gözüne sokandır.Bundan vardır bu kadar günlük, bu kadar hızlı.Haliyle insan içinde büyüyor kızlarımız saçınla başınla hatta salaklıklarıyla kendinden emin.Ayna gibi etrafı, olmaya çalıştıkları gibi. Hepsinde kendini görüyor. Şu saatten sonra kendisi olmasını bekleme. (bi bok anlayan olursa yazdıklarımdan alnından öpüccem. ben anlamadım)
insanoğlunun normu ilgi isteyenidir ilgi istediğini gözüne sokandır.Bundan vardır bu kadar günlük, bu kadar hızlı.Haliyle insan içinde büyüyor kızlarımız saçınla başınla hatta salaklıklarıyla kendinden emin.Ayna gibi etrafı, olmaya çalıştıkları gibi. Hepsinde kendini görüyor. Şu saatten sonra kendisi olmasını bekleme. (bi bok anlayan olursa yazdıklarımdan alnından öpüccem. ben anlamadım)