bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur15
- sırrı süreyya önder25
- dün gece ne oldu13
- göğüs kıllarım çıkmıyor8
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- silver ile evlenecek erkek53
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya çeyrek kala8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- arif kocabıyık9
- sarapci koala59
- sözlükteki linç kültürü8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- true'nun çaylak olması5
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- öbür sözlük2
- araba sileceği5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- iki tas çorba5
- popeyes6
- gocu35
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sedef hastalığı2
- babysharkdodododododod o2
- ayak fantezisi3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- müstehcen resim atmak3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- türkiye15
- cincinnati cini3
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sözlükteki bayan azlığı6
- sözlüğe bir kedi bırak2
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- gayrimenkul2
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- anın görüntüsü16
- saadetler dilemek4
- arkadaşlar fasfakirim ya5
entry'ler (425)
bugünkü bölümde, ulan istanbul dizisine ah istanbul diyerek beni benden almıştır.(ki kendisi oyuncu olmak istediğini söylüyor. daha izlediği dizilerin adından habersiz.)
-beeen bi dizide oynuyoraam. orada bir assolistim. şebnem bozoklu gibee. (kaç karlos, kaç kaç kaç.)
-beeen bi dizide oynuyoraam. orada bir assolistim. şebnem bozoklu gibee. (kaç karlos, kaç kaç kaç.)
gözümü açan program. şöyle ki:
bu ülkede insanlar öğretmen, memur, smmm vs. aklınıza gelebilecek tüm meslekler için ilk önce eğitim alırlar sonra da ilgili sınavlara girerler. ama bu program aslında senelerden beri gözümüze sokulan ama henüz uyanamadığımız gerçeği farkettirdi bana. hepsi hırs küpü kızlar bir ünlü olma peşinde. tamam oyuncu olmak isteyebilirsin, ekranlarda gözükmek, fan kitleleri oluşturmak isteyebilirsin, eyvallah. ilk önce hayallerine sonra emeklerine saygı duyarım lakin 3.sınıf bir yarışmanın hemen ardından bir dizide oynamanı bunca konservatuvar okuyan ya da konservatuvar dışında bu işin ciddi eğitimini alan zamanını ve parasını bu işe yatıran insanların haklarının yenmesine saygı duyamam. gel gelelim buradaki kızların hemen hemen hepsi böyle bir hırs içinde.allah şifalarını versin.
bu ülkede insanlar öğretmen, memur, smmm vs. aklınıza gelebilecek tüm meslekler için ilk önce eğitim alırlar sonra da ilgili sınavlara girerler. ama bu program aslında senelerden beri gözümüze sokulan ama henüz uyanamadığımız gerçeği farkettirdi bana. hepsi hırs küpü kızlar bir ünlü olma peşinde. tamam oyuncu olmak isteyebilirsin, ekranlarda gözükmek, fan kitleleri oluşturmak isteyebilirsin, eyvallah. ilk önce hayallerine sonra emeklerine saygı duyarım lakin 3.sınıf bir yarışmanın hemen ardından bir dizide oynamanı bunca konservatuvar okuyan ya da konservatuvar dışında bu işin ciddi eğitimini alan zamanını ve parasını bu işe yatıran insanların haklarının yenmesine saygı duyamam. gel gelelim buradaki kızların hemen hemen hepsi böyle bir hırs içinde.allah şifalarını versin.
kulaklarından bile hormon fişkırırken kendisi tutmak zorunda kalmış insan grubu. elizabetin ışığı onları aydınlatsın.
adet düzensizliği her genç kızın başına gelebilir. doğum kontrol hapına sıra gelene kadar alternatif diğer yollara başvurun derim. mesela çörek otu ya da soğan suyu. tabi doktorlar daha iyi bilir. ama herşeyde ilaç içmesek mi acaba?
bundan önce 12 ekimin özel bir anlamı var mıydı bilmiyorum ama bundan sonra serdar'ın saat 01,00'de canlı yayın yaptığı gün olarak tarihe not düşüyorum. özlemişiz.
müzik, müzik ve yine müzik. sonra yine müzik. ve sonra bir daha müzik.
Bir kesimin gazini almak icin yapilan aksiyon.
Bunalim zamaninda izlenmesi durumunda siddetli gozyasina sebep olan ancak normalde televizyon dizilerinin konsantre hali.
peki başbakan da bize dokanacak mı?
bankacılığın olmazsa olmazıdır.
türkiyenin en paragöz bankasıdır. ama aldığı paraları da helal ediyor mudur? e bence ediyordur.
patlayan ampuller.
sevdiklerim neden uzak?
geçtiğimiz hafta finallere hazırlanırken gürültülerinden dolayı evden kaçtığım araçlar.
en çok ses çıkartana vermiyoruz oyumuzu abilerim.
en çok ses çıkartana vermiyoruz oyumuzu abilerim.
varsa gamzeleri.
akp %41
chp %38
mhp %14
ve diğerleri.
chp %38
mhp %14
ve diğerleri.
dünyaya bedel olmaktır.