bugün
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan11
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum13
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- almancıları sevmemek8
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- muşlettin amca bay beydir8
- cinsel fanteziler4
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- gavur sıcakları geri döndü3
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- ihanetin affı olmaz2
- bibi3
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- bir çıkmaza girdi bugün yolumuz2
- 81'e 3 tertip3
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- sanayi tostu5
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- avanos şu an 28 derece2
- öcalan isterse savunma bakanı olsun3
- tenhalarda kendimizden geçemedik2
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- ayvalık tostu8
- kamos'a mini etek giydirmek2
- sonradan yahudi olmak5
- gram altın4
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- bitcoin4
- şükredin yeğenim4
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- arkadaşlar ben bir karar aldım2
- alman finosu3
- sabahları nefret edilen şeyler5
- pkk yasası butlandır4
- ömer seyfettin2
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- velvet51
- hamile öğretmeni karnından vuran abdullah öcalan2
entry'ler (2097)
ikisi de duygu durum düzenleyici ilaçtır. bipolar bozukluk tedavisinde kullanılır. her iki ilacın da yan etkileri vardır.
bu iki ilacı da kullanmış ya da konuyla ilgili bilgi birikimine sahip kişiler tarafından doldurulmaları için başlığı şöyle sol frame e bırakıyorum.
bu iki ilacı da kullanmış ya da konuyla ilgili bilgi birikimine sahip kişiler tarafından doldurulmaları için başlığı şöyle sol frame e bırakıyorum.
türk erkeğinin çoğunuğu güdük boylu olduğu için 170den kısasını umursamama gibi bir lüksleri yok. aksine o boylarda arıyorlar ki yanlarında kendileri uzun kalsınlar.
--spoiler--
03x09da lincoln ın gidişi beni de çok üzmüş ama 10.bölümde kendisine tekrar bağlamış dizidir. ben hop oturdum hop kalktım bu bölümde. ve gelecek bölümleri ciddi anlamda heyecanla bekliyorum şuan.
yeni heda raven olacak diyenler var. kitabı okuyanlar demiyor izleyenlerin genel bir tahmini. ama benim anlayamadığım hedanın yapay zekası da alie sürtüğünün marifeti değil mi? o zaman raven e yapay zekayı taksalar ne takmasalar ne? ben bişeyi yanlış anladım galiba ama hadi bakalım.
--spoiler--
03x09da lincoln ın gidişi beni de çok üzmüş ama 10.bölümde kendisine tekrar bağlamış dizidir. ben hop oturdum hop kalktım bu bölümde. ve gelecek bölümleri ciddi anlamda heyecanla bekliyorum şuan.
yeni heda raven olacak diyenler var. kitabı okuyanlar demiyor izleyenlerin genel bir tahmini. ama benim anlayamadığım hedanın yapay zekası da alie sürtüğünün marifeti değil mi? o zaman raven e yapay zekayı taksalar ne takmasalar ne? ben bişeyi yanlış anladım galiba ama hadi bakalım.
--spoiler--
daha düzeyli bir sözlük.
son yıllarda ulu sözlüğe her girişimde sol framedeki başlıklardan dolayı iyice sözlükten soğumaya başlamıştım. aynı sorun ekşide de mevcut. ne okuyacak ne yazacak heves bırakmadınız insanda. 2007den beri burdayım. resmen üyeliğimi silmemek için direndim ya. süslü sözlükte bu kadar aktif yazacağımı sanmıyordum ama sırf bu sıkıntıdan mütevellit orda yazmaktan daha çok keyif alıyorum artık.
son yıllarda ulu sözlüğe her girişimde sol framedeki başlıklardan dolayı iyice sözlükten soğumaya başlamıştım. aynı sorun ekşide de mevcut. ne okuyacak ne yazacak heves bırakmadınız insanda. 2007den beri burdayım. resmen üyeliğimi silmemek için direndim ya. süslü sözlükte bu kadar aktif yazacağımı sanmıyordum ama sırf bu sıkıntıdan mütevellit orda yazmaktan daha çok keyif alıyorum artık.
150mg seroquelle uyuyamadığım gecelerde takviye olarak almam için 50mg yazdı doktor. seroquelin xr versiyonunu kullanıyorum. normal versiyon kalp atışlarımı hızlandırıyor. verdiği rahatszlıktan ötürü xrdan daha geç uyutuyordu o yüzden uzun zamandır xr kullanıyorum. cedrina ile etken maddesi aynı ve bu ilaç da direkt kana karışıyor. umarım aynı rahatszlıkları yaşatmaz. buarada bu ilaç sadece şizofreni için kullanılmıyor anladığım belli ki. benim rahatsızlığım bipolar bozukluk.
işte benim stilimin 3.sezonunu izlememeiştim ama o sezon yarışmış ve diskalifiye edilmiş yarışmacı. öncesinde de patron yarışmasında mankenlik yapmıştı. her iki yarışmada da terbiyesizlikleriyle dikkat çekmiştir.
papucunu dama attım ulusözlük o kadar diyim. siz de dağılın hadi.
vildan ataseveri ilk defa bu dizide izledim hep mi böyleydi bilmiyorum kadının performansı harika. çok beğendim oyunculuğunu.
yaz karakteri çok beyinsiz düşünülmüş.
bu diziyi hayatımda izlediğim en ahlaksız dizi olarak tanımlıyorum. içinde her şey ama her şey var. spartaküs full kan ve seks ken o bile beni bu kadar rahatsız etmemiştir. bahsettiğim şey +18 sahnelerinden çok size düşündürdükleri ve hissettirdikleri. müşterilerin akıl almaz talepleri ve dizinin ana karakterlerinin çarpık ilişkileri filan.
ikisinin de hakkında kıyaslama yapan bu ezik türk erkeklerinden haberi yoktur.
şu aralar adı mutluluk adlı yaz dizisinde oynuyor.
diziyi sallayalım da kendisi çok çok ama çoook tatlı. bundan sonra ekranlarda daha çok görmek temennisiyle.
diziyi sallayalım da kendisi çok çok ama çoook tatlı. bundan sonra ekranlarda daha çok görmek temennisiyle.
harika bi film. fight ckub çakması filan da değil. içinde çoklu kişilik bozukluğu konusunun geçtiği tüm filmleri fight club çakması yapalım o zaman. o ne mantıktır yani? izleyen herkesin beğeneceği bi film. beğenmediğini söyleyenler marjinalliğe zorluyodur sallamayın onları.
iç mimarların 2015 asgari ücretleri 3000tl olarak belirlenmiş. hiç güleceğim yoktu.
(ve gülemedi)
(ve gülemedi)
hiç sevişememiş sözlük yazarının hayal gücüdür o.
imdb de 10 üzerinden 7 almış bir gerilim/korku filmidir. başarılı.
papucumun kampanyası.
sonunda olacağı o zaten bokunu çıkardınız sözlüğün. yeminle giresim gelmiyo girsem de başlıkları görüp kaçıyorum neye döndü burası ya.
sonunda olacağı o zaten bokunu çıkardınız sözlüğün. yeminle giresim gelmiyo girsem de başlıkları görüp kaçıyorum neye döndü burası ya.
fringe deki performansı olağanüstü. karakterini çok başarılı bi şekilde canlandırmış kendisi.