bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması12
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- kadın olmanın avantajları16
- hayatın kuralları9
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio23
- yaşamak istenilen şeyler10
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- günün şiiri2
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- okan buruk13
- geceye bir şarkı bırak10
- türkiye'ye geldim11
- fenerbahçe7
- penisi seks objesi olarak görmek7
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- kankadan sevgili olur mu5
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- kurtar bizi müsavat16
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- ismail kartal4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- zengin olunca yapacaklarınız3
- kürtsüz türkiye4
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- alevi kızların alev alev yanması13
- aldığınız en büyük risk3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- trans kadın çekiciliği5
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- düşük zeka belirtisi2
- anın görüntüsü30
- yaşamak istenilen şehir2
- devran dönecek8
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
Bir ilçe. Evet.
ilçedeki Kürtler daha çok 1700'ler civarı iskan Politikasıyla sürgün edilmiş Şeyxbızın'lardan oluşur %80 civarı Kürt vardır gariptir ki Kürtlerin asimile olması gerekirken bazı Türk Köyleri enteresam olarak Kürtleşmiştir.Anadoluda Kürtlerin olduğu diğer ilçeler:
(bkz: Cihanbeyli) (bkz: Kulu) (bkz: Akdağmeni) (bkz: Bala) (bkz: Şereflikoçhisar) (bkz: Gölbaşı) (bkz: Polatlı) (bkz: Yerköy) (bkz: Sorgun) (bkz: Sarıkaya) (bkz: Çekerek) (bkz: Kızılırmak) (bkz: Sungurlu) (bkz: Kadişehri) (bkz: Çeltik) (bkz: Yunak) (bkz: Sarıyahşi) (bkz: Aksaray Merkez) (bkz: Ortaköy) (bkz: Almus) (bkz: Sulusaray) (bkz: Sarayönü) (bkz: Boztepe) (bkz: Kırşehir Merkez) (bkz: Kaman) (bkz: Eskil) (bkz: Pınarbaşı) (bkz: incesu) (bkz: Sarız)
(bkz: Cihanbeyli) (bkz: Kulu) (bkz: Akdağmeni) (bkz: Bala) (bkz: Şereflikoçhisar) (bkz: Gölbaşı) (bkz: Polatlı) (bkz: Yerköy) (bkz: Sorgun) (bkz: Sarıkaya) (bkz: Çekerek) (bkz: Kızılırmak) (bkz: Sungurlu) (bkz: Kadişehri) (bkz: Çeltik) (bkz: Yunak) (bkz: Sarıyahşi) (bkz: Aksaray Merkez) (bkz: Ortaköy) (bkz: Almus) (bkz: Sulusaray) (bkz: Sarayönü) (bkz: Boztepe) (bkz: Kırşehir Merkez) (bkz: Kaman) (bkz: Eskil) (bkz: Pınarbaşı) (bkz: incesu) (bkz: Sarız)
Kütüğümün bağlı olduğu, ancak hayatımda bir yada iki kere gittiğim yer.
Söylediğimde, sen nasıl kürtsün? Kürtler sarışın olmaz diyorlar. insanım ben diyorum, bakıyorlar. Kürt değil, Tatarım ben demek bile gelmiyor içimden.
Söylediğimde, sen nasıl kürtsün? Kürtler sarışın olmaz diyorlar. insanım ben diyorum, bakıyorlar. Kürt değil, Tatarım ben demek bile gelmiyor içimden.
Bakkaldan alkol alırken cevredekilerin sikim sikim baktığı ankara ilçesi.
Arabaya binip uzaklaşın.
Arabaya binip uzaklaşın.
ilçe nüfusunda önemli yere sahip şıhbızın aşireti aslen kürt olmayıp iran kökenlidir sonradan kürtleşmişlerdir.
bölgenin kürtleri bunlara kürt demez şıhbızın derler. burada ya da başka bir yerde karşılaştığınız sarışın kürt tabir edilen renkli gözlü beyaz tenli vatandaşların şıhbızın olma olasılığı neredeyse %100'dür.
ilçe genelinde hdp'ye eğilim vardır. ancak bu eğilim hdp'nin beklediğinin çok altındadır. pkk buradan kırk yılın başında bir devşirip dağa çıkardığı adamlarla "çok güzel" probaganda yapar; "bakın asimile zannettiğiniz kürtler bizim yanımızda" diye. zavallı, cahil, kandırılmış tiplerdir bunlar örgütün geri kalan %90'ı gibi. eline kağıt verilip ezberletilen şöyle ezildik böyle büzüldük lafları dahi ağzına yakışmamaktadır bu tiplerin.
bölgenin kürtleri bunlara kürt demez şıhbızın derler. burada ya da başka bir yerde karşılaştığınız sarışın kürt tabir edilen renkli gözlü beyaz tenli vatandaşların şıhbızın olma olasılığı neredeyse %100'dür.
ilçe genelinde hdp'ye eğilim vardır. ancak bu eğilim hdp'nin beklediğinin çok altındadır. pkk buradan kırk yılın başında bir devşirip dağa çıkardığı adamlarla "çok güzel" probaganda yapar; "bakın asimile zannettiğiniz kürtler bizim yanımızda" diye. zavallı, cahil, kandırılmış tiplerdir bunlar örgütün geri kalan %90'ı gibi. eline kağıt verilip ezberletilen şöyle ezildik böyle büzüldük lafları dahi ağzına yakışmamaktadır bu tiplerin.
beş yıldızlı oteli dahi vardır. birazdan ayaklarımı sıcak sularına sokacağım.
Davarlarıyla meşhur bir Ankara ilçesi. Uğramayınız.
Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri.
Nüfusun %90'ı kürttür ve şeyhbızın canbeg vb. aşiretlerden oluşur. Misafirperver bir toplumu varmış.
Nüfusun %90'ı kürttür ve şeyhbızın canbeg vb. aşiretlerden oluşur. Misafirperver bir toplumu varmış.
başımıza aniden istemediğimiz bir şey geldiğinde istemsizce andığımız bir ilçemiz...
AKP'li vatandaş: Nerelisin sen?
- Haymanalıyım
AKP'li vatandaş: Vatanını terk edip neden geldin?
- La Haymanalıyım? Sen iyi misin dayı?
https://twitter.com/medya...d0ik_Qyb_j1uI_xA&s=19
- Haymanalıyım
AKP'li vatandaş: Vatanını terk edip neden geldin?
- La Haymanalıyım? Sen iyi misin dayı?
https://twitter.com/medya...d0ik_Qyb_j1uI_xA&s=19
Köy gibi bir yer.
Hayvanların otlatıldığı geniş düzlük, mera anlamındayken; fethullah Gülen’e biat eden çakma tarihçi ilber Ortaylı tarafından hayme ana diye tarihi uydurulmuş; başkentin çoğu pazarını elinde tutan ilçe.
türkiye'nin en iyi termal sularından birine sahiplik eden ilçe.
başlığı okuyuncA devamında küfür efektli ''koyayım'' diyesim geliyor...
Büyük bir Termal oteli olan ankara ilçesi. Şifalı kaplıcalarıyla ünlüdür.
Nüfus yoğunluğu olarak kürtler çoğunluktadır.
Nüfus yoğunluğu olarak kürtler çoğunluktadır.
ankara'nın köy denecek en iyi ilçesi polatlı bence.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar