bugün
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar18
- koşa koşa gelerek birine sarılmak8
- türk bayrağını indirip filistin bayrağı asmak13
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması29
- anın görüntüsü39
- ak partizanlar zamlı et fiyatları için ne diyor19
- ekonomi nasıl olsa düzelir önemli olan vatan14
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı22
- kemal kılıçdaroğlu72
- günün sözü18
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması44
- ak partili esnaftan alışveriş yapmayacağım12
- evli kadına aşık olmak9
- sinan oğan47
- leopar saldırısında yapılacaklar9
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi21
- devlet bahçeli15
- ete aç bir toplum olmak15
- sözlüğe şarkı armağan etmek9
- arkadaşlar evleniyorum ben22
- ölmek nasıl bir duygu12
- 403 server error10
- kitap alıntıları14
- en pisi pisine ölen ünlü13
- chansey yemek helal mi12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim11
- her şey başka türlü olabilirdi19
- otopsiraporlari8
- en leş ilişki bile sap olmaktan iyidir10
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor22
- düşün ki o bunu okuyor11
- et yemeyiver nolmuş ölür müsün12
- evlilik pişmanlıktır14
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- dünyaya bir daha gelinecek olsaydı9
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- the revenge of hector16
- tinderden karı düşüyor mu9
- muhtemel frank lucas mülteci kavgası8
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı37
- sözlükte hakarete uğramak8
- chatgpt8
- bik bik'in iş yerine isimsiz çiçek göndermek11
- pillars of creation9
- sevilmeyen sözlük yazarını kurbanda kesmek11
- satanizm10
- intihar mektubuna yazılacak şeyler8
- sözlük yazarlarının cv'ye yazdıkları şeyler10
- bir erkeğin peşinden koşmak10
- azraili bekleyen adam13

entry'ler (1212)
kocakarı oldu ama hala hastasıyım. abd'de olsam kapısında yatar yine sikerdim.
bugün emekli olanlarının çoğu esasen öğretmen bile değillerdir.
1980 öncesi mc* hükümetinin lise mezunu militanlarını öğretmen olarak atamaları sonucu peydah olmuşlardır. 90'larda bu tayfanın neredeyse tamamı milli eğitime bağlı okullarda müdür ve müdür muavini şeklinde idareci pozisyondaydı.
yönetmen zeki demirkubuz 1980 öncesi dönemde öğrencisi olduğu okulda bunlar tarafından defalarca falakaya yatırıldığını belirtmiştir.
1980 öncesi mc* hükümetinin lise mezunu militanlarını öğretmen olarak atamaları sonucu peydah olmuşlardır. 90'larda bu tayfanın neredeyse tamamı milli eğitime bağlı okullarda müdür ve müdür muavini şeklinde idareci pozisyondaydı.
yönetmen zeki demirkubuz 1980 öncesi dönemde öğrencisi olduğu okulda bunlar tarafından defalarca falakaya yatırıldığını belirtmiştir.
12 eylül döneminin ünlü istihbaratçısı.
o dönem mamak askeri cezaevine düşen kim varsa kendisinin ileri teknoloji ürünü işkenceleriyle tanışmıştır.
dündar kılıç gibi birçok ünlü ismin yanında esenboğa katliamı faili levon ekmekçiyan'ı da sorgulamıştır.
o dönem mamak askeri cezaevine düşen kim varsa kendisinin ileri teknoloji ürünü işkenceleriyle tanışmıştır.
dündar kılıç gibi birçok ünlü ismin yanında esenboğa katliamı faili levon ekmekçiyan'ı da sorgulamıştır.
oğlunun adını boşuna koymamış adam.
rüzgar nereye sinan oraya.
rüzgar nereye sinan oraya.
kemal sunal'ın son filmidir.
bu filmin çekildiği 1991'den ölümü 2000 yılına kadar olan süreçte star tv'ye yaptığı uyduruk işleri ve sinan çetin yavşağının probagandasını saymıyorum.
bu filmin çekildiği 1991'den ölümü 2000 yılına kadar olan süreçte star tv'ye yaptığı uyduruk işleri ve sinan çetin yavşağının probagandasını saymıyorum.
yıllar önce fuckbuddy takıldığım bir kadın doktordan duyduğum vecize;
"her hemşirenin aklında bir doktor, her doktorun altında da bir hemşire mutlaka vardır."
"her hemşirenin aklında bir doktor, her doktorun altında da bir hemşire mutlaka vardır."
Türk makamlarının sağ ele geçirdiği tek asala militanıdır.
(bkz: seyfettin uzundiz)
24 ocak 1993'te alparslan türkeş'in nazım hikmet'in memleket şiirini okuduğu kurultayda mhp adını alan siyasi parti.
1991 genel seçimlerinde refah partisi adana listesinden milletvekili seçilmiştir. (partisi mçp rp ile ittifak yapmıştı o seçimlerde)
bahçeli stepne değil bence siz gerizekalısınız.
bahçeli stepne değil bence siz gerizekalısınız.
ahmet kaya'nın ilk albümünü çıkardığı süreçte ve sonrasında yanında olan sanatçı. doğu perinçek'in sosyalist partisi'nin toplantılarına katılırlardı birlikte.
hasan hüseyin demirel kitlesinin dışına çıkamamış ya da çıkmamış, 2014 yılında hayatına çok üzücü bir şekilde veda etmiştir.
daha üzücü olanı bana göre hadepçi, yetmez ama evetçi, açılımcı olmadığı için ölümü ulusal kanal dışında hiçbir yerde haber olmamıştır.
silivri mahkumlarının adalet arayışında bir işçi partiliydi.
hasan hüseyin demirel kitlesinin dışına çıkamamış ya da çıkmamış, 2014 yılında hayatına çok üzücü bir şekilde veda etmiştir.
daha üzücü olanı bana göre hadepçi, yetmez ama evetçi, açılımcı olmadığı için ölümü ulusal kanal dışında hiçbir yerde haber olmamıştır.
silivri mahkumlarının adalet arayışında bir işçi partiliydi.