bugün

entry'ler (5553)

ermenice

Ermenistanda sadece devlet dairelerinde kullanılıyor geri kalanı rusça konuşuyor. 50 yıla kalmaz ölü dil kategorisinde.

ellerim bos gonlum hos

Evanjelist şabos goyun tekidir.

kedilerin yedigi ilginc seyler

Bahçede beslediğim kedi örümcek salyangoz solucan ne bulduysa löp yutuyor.

sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar

Dincilerin topu. Ayrım yapılmaksızın.

osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması

“itibardan tasarruf olmaz bu bir ikincisi mülk osmanlı hanedanındır ülkede istediğini yapar. ister kıbrısı ingilizlere verir ister yeşilköyde ruslara anıt yapar. Tebaa olarak buna laf edemezsin.” Diyebilirler eğer bu başlık osmanlı döneminde açılsaydı.

kıbrısı ingilize veren padişah

Büyük siyasi deha ve akıl olur kendisi yersen.

evlenilmeyecek biri olmak

benim bu kendi rahatıma çok düşkünüm biri için kendimden ödün vermem hatta kalp kafa göz kırarım. Onun dışında aynı şeylere takılıp yaşamayı sevmem devamlı değişim iyidir insanı dinç tutar.

kendi gölgesinden korkan insan

Abdülhamid han hazretleridir.

aşık olmuş kızın suratına nah çekmek

Laftan anlamıyorsa siktirlemek için yapılabilecek eylemdir. Siktirsin gitsin başka birine bela olsun beni kendi yalnızlığımla bıraksın.

instagram keşfeti köy videoları ile dolu olan tip

Çomardır. Çorumun dılbırlılar köyü videosunu izleyip efkarlanır.

ellerim bos gonlum hosu israil'e göndermek

Siyonistlere bol bol pantolon dostu öpücük verir.

anadol

ilk yerli ve milli otomobilimizdir.

memeleri kafam kadar kız

Fazla zeki olmaz bu tip kadınlar. Orantılı olanı makbuldür.

fatma betül sayan kaya

Whatsapp gruplarından atılmış artık kimlere hayırlı cumalar mesajı atacak he.

yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler

-Terörü kesin bir şekilde örgütün insan kaynağını çökerterek bitirirdim.
-hapislerde bulunan teröristleri infaz eder kellelerin ailelerinin bulunduğu mahallede teşhir ettirirdim.
-adam kayırma yapanları ve rüşvet alanları halka açık şekilde ifşa eder pis işlerde çalıştırırdım.
-boş beleş akademisyenleri işsiz yapar ve taşra üniversitelerini kapatır ya da teknik okullara çevirirdim. Bölgesel istihdam önemli
-yabancı evlilik yapan kadın erkek farketmeksizin vatandaşlıktan atardım
-yabancılara mülk satışını yasaklar halihazırda satılanları yarı fiyattan geri alırdım.
-ülkeye yığılan rus afgan paki ukraynalı arap ve zenci sığınmacıları silah zoruyla ülkeden atardım edindikleri mallara el koyardım.
-ümmetçi hümanist politika değil pragmatist bir şekilde ülkeyi yönetirdim.
-ordu, polis ve devlet dairelerinde bulunan tarikatçı cemaatçi grupları ayıklar olması gerektiği hale getirtirdim.
-terör örgütlerine merhamet etmezdim en ufak propaganda yapanı bile darağacında bulurdu kendini.
-bölgesel kalkınma modeli ile işleyecek fabrikalar ve üretim sahaları oluştururdum hayvancılık ve tarım için hibe verirdim.
-suçlulara çetelere acıma göstermezdim sahil bölgelerine çöreklenenlerin kökünü kuruturdum.
-5 yıla ülke rayına oturur ve ülke düzelmeye başlardı.

özel uçak alacaklara tavsiyeler

görsel
Mig 25 alın 40 km ötedeki uçağa r40td çakıp düşürebilirsiniz.

holohoax

yahudi soykırımı zaten düzmece. 6 milyon kişiyi öldürüp 5 yılda hepsini birden fırınlarda yakamazsınız. kızılhaç örgütü bile 500 bin kişinin öldüğünü rapor ediyor. ama ne hikmetse “özgürlük” ülkelerinde bu konuyu eleştiremiyorsunuz eleştirirseniz hapse atılıyorsunuz.

evanjelizm ve vahhabilik

Yeryüzünden yehova şahitleri ve siyonistlerle birlikte silinse çok güzel olur. Vahhabide evanjelistte yahudinin köpeğidir.

metzitzah b peh

Yahudilerin pedofili olduğunun kanıtıdır.

nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek

Siyonistlerin köpeği olmaktansa şerefli birşeydir. Şimdi git epsteine metzizah bpeh yap.
© copyright 2005 - 2026