bugün

entry'ler (5540)

yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler

-Terörü kesin bir şekilde örgütün insan kaynağını çökerterek bitirirdim.
-hapislerde bulunan teröristleri infaz eder kellelerin ailelerinin bulunduğu mahallede teşhir ettirirdim.
-adam kayırma yapanları ve rüşvet alanları halka açık şekilde ifşa eder pis işlerde çalıştırırdım.
-boş beleş akademisyenleri işsiz yapar ve taşra üniversitelerini kapatır ya da teknik okullara çevirirdim. Bölgesel istihdam önemli
-yabancı evlilik yapan kadın erkek farketmeksizin vatandaşlıktan atardım
-yabancılara mülk satışını yasaklar halihazırda satılanları yarı fiyattan geri alırdım.
-ülkeye yığılan rus afgan paki ukraynalı arap ve zenci sığınmacıları silah zoruyla ülkeden atardım edindikleri mallara el koyardım.
-ümmetçi hümanist politika değil pragmatist bir şekilde ülkeyi yönetirdim.
-ordu, polis ve devlet dairelerinde bulunan tarikatçı cemaatçi grupları ayıklar olması gerektiği hale getirtirdim.
-terör örgütlerine merhamet etmezdim en ufak propaganda yapanı bile darağacında bulurdu kendini.
-bölgesel kalkınma modeli ile işleyecek fabrikalar ve üretim sahaları oluştururdum hayvancılık ve tarım için hibe verirdim.
-suçlulara çetelere acıma göstermezdim sahil bölgelerine çöreklenenlerin kökünü kuruturdum.
-5 yıla ülke rayına oturur ve ülke düzelmeye başlardı.

özel uçak alacaklara tavsiyeler

görsel
Mig 25 alın 40 km ötedeki uçağa r40td çakıp düşürebilirsiniz.

holohoax

yahudi soykırımı zaten düzmece. 6 milyon kişiyi öldürüp 5 yılda hepsini birden fırınlarda yakamazsınız. kızılhaç örgütü bile 500 bin kişinin öldüğünü rapor ediyor. ama ne hikmetse “özgürlük” ülkelerinde bu konuyu eleştiremiyorsunuz eleştirirseniz hapse atılıyorsunuz.

evanjelizm ve vahhabilik

Yeryüzünden yehova şahitleri ve siyonistlerle birlikte silinse çok güzel olur. Vahhabide evanjelistte yahudinin köpeğidir.

metzitzah b peh

Yahudilerin pedofili olduğunun kanıtıdır.

nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek

Siyonistlerin köpeği olmaktansa şerefli birşeydir. Şimdi git epsteine metzizah bpeh yap.

yehova şahidi

Hitler bunlarında içinden geçmişti.

oklokrasi

Buradaki demokrasinin tanımıdır.

candan erçetin'in kıymeti bilinmemiş saçma şarkısı

Hiç sevmem kendisini. Şarkıları da ayrıca kötüdür.

150 boyundaki kızın kullanım alanları

kapı takozu ve ya konu mankeni olarak kullanılabilir. ya da drona bağlayıp yukardan fotoğraf çekecek gimbalde olabilir. Bardak altlığı kitap ayracıda olabilir.

yahudi burnu

Paranın ve öldüreceği çocuğun kokusunu kilometrelerce öteden alır.

teşkilattan bir kezo bulup piyasadan çekilmek

Onlar teşkilatta dolanan müteahhit ve bürokrat çocuklarına bakarlar. Paran varsa sana da bakarlar.

havada uçak düşürmeye çalışan arap pilot

Yahudiler yetmedi şimdi de hinduları yalamaya başladı.

gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek

Torbacının size sağlam mal verdiğine işaret eder.

tel avive atom bombası atmak

https://youtu.be/Iks6nI9_dpU?si=iqZR30Wb6Hgr8M73

Şabos goyları şu şekilde zırlatacak eylemdir.

ak partinin sevdiği muhalefet

Kılıçdaroğludur. istediği gibi muhalefet yaptırabiliyorlar.

ekrem imamoğlu'nun suçu ne

Güçlü bir rakip olması.

yandaş açlığı

Bu açlığın Sonu yoktur. Yedikçe yerler foya ortaya çıkınca hemen yayın yasağı.

akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali

Apoyu affedip villa yaptıklarına göre ve anayasayı değiştirmeye çalıştıklarına göre. Evet.

izmir'in akp'ye geçmesi

Kendi partisinden olmayanı tehditle cezayla susturuyorlar. ileri çomartokrasi bunu emreder.
© copyright 2005 - 2026