bugün

entry'ler (4820)

menzil darbesi

Yaparlar orası kesin orduda polis teşkilatında sayıları arttı. Gavsları emretsin yaparlar.

tebliğciler

insanların huzurunu bozma neşesini kaçırma konusunda uzmandırlar. bir yerde takılıyorsun hop geliyor allahın kelamını getirdik bir kul olarak bilmem ne vazifemizi bilmem ne yapacağız diye kafa şişirip insanın huzurunu kaçırırlar. ters bir şey söyleyince de müslümanları dışladılar diye zırlarlar. insanların kendi halinde takılmasından nefret edenler bunlar. Başından savarsın islama müslümanlara saldırı var diye zırlarlar.

ghost türkiye konseri

Gelseler bile dinciler kafir ahlaksız grup satanist diye konser yapmalarına izin vermez.

bacha bazi

Şeriata uygun bir davranıştır. Afganı pakisi çok sever bunu.

en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler

Suçu işleyenlerin geldikleri ülkelerini göstersek yalan diye ağlar.

deizm

Çevreye bakan yaratıcının varlığını yarattıklarıyla görebilir. Yaratıcı sırf bunları ben yarattım bana itaat ve ibadet edin diye din gönderme ihtiyacı duymaz. Yaşamın kendisi zaten bir mucizedir birine güçler verip bu benim elçim o benim mucizelerimi gösteriyor diye kendini ispatlamaya ihtiyaç duymaz.

durduramazsınız ak parti geliyor

Bir yanında pkk diğer yanında ülkü ocakları. Hey yavrum hey.

dinlerin uydurma olduğu gerçeği

Tüm dini kitapları okuyanların göreceği gerçektir. incil desen 4 5 tane farklı incil var her biri diğerinin savunduğunu biri çürütüyor. Yahudilik desen talmuddur tevrattır hepsi şerefsizliği dini görev olarak görüyor. islam desen bazı ayetlerde eve geleni kovuyor bazı ayetlerde eleştiren inceleyen kişilere lanet okuyor. Hepsi toplumları kontrol etmek için bulunmuştur. Hepsinde gerçek dinin bu kitapta olduğu yazıyor.

bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi

Oy vermeseydin kardeşim.

sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak

Kısa yolda dopamin ihtiyacını sağlamaktır. Mantıklıdır.

fetoya gel bitsin bu hasret diyenler

Bunu diyen kesim şu sıralar muhalifleri fetoculukla suçluyor feto görüntüleri suratlarına çarpılınca kandırıldık allah affetsin bunlar hep cehape zilletinin oyunu deyip sırıtırlar.

masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi

Mamasını yediği sürece akpyi eleştiremez maması kesilirse o zaman gör.

evlenmek yerine hayatı kaliteli yaşamak

Evleneceksin borca gireceksin borcu öderken yıpranacaksın yaşamayı unutacaksın bir kadının saçmalıklarına katlanacaksın. Bunları yaşamaktansa yalnız yaşayıp kaliteli yaşarım daha iyi.

israil olmasa orta doğu nasıl olurdu

Ortadoğuda kimse kimseyi öldürmezdi.

pkk'nın silah bırakması

Aynen bıraktılar. Önceki çözüm sürecinde şehirlere yığdılar silahları.

revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe

Alagavatlıktır.

yeni parti'nin kürtçü olması

Sezgin tanrıkulu eğer bir yerdeyse oranın kürtçü olmama ihtimali sıfırdır.

yeni parti tüzüğü

AkÇomarların ömürleri boyunca tek okuduğu şey olur.

akçomarların hiç rezil olmaması

Bugün aponun bokunu yalarlar kandırıldıktan sonra suçu muhaliflere atarlar. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der bir daha tükür der.

jack reacher

Başına devamlı bela gelmese güzel bir yaşantısı var. Ev yok bark yok akraba aile yok kafasının estiği yere gidiyor istediği zaman istediği yerde kalıyor.
© copyright 2005 - 2026