bugün

entry'ler (4879)

bireysel emeklilik

Epeydir para atıp 2.3 milyon seviyesine getirdiğim hede. Bankacı bir arkadaşım keşke oraya atacağın parayı vadeli birikime atıp aylık gelirle geleni altına gümüşe bassaydın daha fazla kazanırdın dediği şey.

yazın anlamının kadın ayağı olması

Çatlamış topuk görmek istemiyorum bra.

natalya poklonskaya

ilik gibi karıdır.

alkol zamlarının asıl sebebi

Dolaylı yoldan seküler kesimi cezalandırmak ve yaşantılarına karışmak.

uludağ sözlük size ne kattı

Bazen saçmalayıp sövüp kafa boşaltmaya bazen de rastgele insanlarla dertleşip rahatlamaya yarıyor.

iyi niyetli olmanın doğurduğu kötü sonuçlar

Kimsenin kalbini istesenizde kıramazsınız. Olan size olur.

uludağ sözlük war thunder timi

Böyle bir ekip vardı. Bir tek ben kaldım o ekipten. Geceleri 4 tiger girip milletin içinden geçerdik.

sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak

Şu sıralar devamlı başıma geliyor. Kendilerini engellediğimden beri her ösym sınavında hep aynı binaya düşüyoruz kendisiyle. Bir mekana gitsem orada bile denk geliyor. Engellemeden önce böyle şeyler olmazdı. Karma ya da her ne sikimse bana çalışıyor galiba.

mesai ücretine çöken iş veren

Orospunun çocuğudur. Gariban çalışanlara da mobbing yapar hakaretler eder. istifa edenleri de ahlaksızlık gerekçesiyle işten atar. Vergi vermemek için ise devamlı hile hurda ile işyerini zararda gösterir ama seçimlerde de partisinden aday adayı olmaktan da geri kalmaz.

dutch van der linde

bu lavuk türkiye de olsa tam ak partili iş veren olurdu. çalışanı mesaiye zorlar maaşlarına bunu yansıtmazdı sigortayı da minimumdan yatırırdı. Sonra da büyük planlarım var bana güvrnin oyunu bozacağız diye dolanırdı.

biraderitasyon

Uludağ sözlüğün delilik derinliğine düşenlerin başına gelen hede.

yalnızlığın büyük bir lüks olması

Çünkü kimse size neyi ne zaman nasıl yapacağınızı söylemiyor. Kafanızın estiği gibi yaşıyorsunuz.

kurucu önder

Çomar dilinde terörist başının adıdır.

çomarizasyon

Normal insanı çomarlaştırmak için yapılan işlere denir. ilk önce lobotomi yapılarak beynin ırzına geçilir. Sonrası kolay.

çomar birlikleri

Ortalıkta mehmetçi gazzeye diye dolanan çomarlardan kurulması gereken birliktir. israil in cephane stoklarını yemek için kullanılabilirler. Ver ellerine ertuğrul bey kılıcı aç dombırayı iyice gaza gelip israile saldırsınlar.

hayatında hiç maklube yememiş insan

Fetonun itleriyle ve çomarlarla bir araya gelmemiş olmaktır. Benim için gurur madalyasıdır bu.

çomarların atatürk ve cumhuriyet düşmanı olması

Zamanında fetö ve cemaat evlerinde pilavlı sohbetlerde beyinlerinin yıkanmasından kaynaklı. 2015 e kadar tüm çomarlar cemaat evlerinde sohbetlere gidiyordu. Türkçe olimpiyatlarını saymıyorum.

bir kızın aşkı size naptırabilir

Tırnağımı bile oynatmam.

ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği

Çomarın daha argüman bulamıyorum bok atayım taktiğidir.

çomarların herkesi pkk lı yapması

Şuan kendileri pkklı. Aynı masada oturuyorlar ve aponun taşaklarını yalıyorlar. Pkkya laf edenlere “üğğ yeni barti düzüğü üğğ kamalist zihniyet askeri vesayet 28 şubatta şeyhimizi zikti üğğğ” diye zırlarlar.
© copyright 2005 - 2026