bugün

entry'ler (5460)

bayana hesap ödetmek

Lafa gelince kadın erkek eşit he mi.

benzin zamlarına laf edemeyen ak çomarlar

Böyük oyun oynanıyor çünkü. Benzin lobisi zam yapıyormuş. Eleştirenlere de vadan hayını deyip saldırır bu çomarlar.

ermeni rum soykırımını inkar etmek

Hrant dink bu soykırımı kürt çeteleri yaptı diyordu. Hatta bazı aşiret ağalarının evlerinde halen daha ermeni haçı var.

evanjelizm

Dünya da bulunan bütün siyonist oruspu evlatlarının mezhebidir. Yahudi bir yere sıçsa yahudi boku yemenin faydalarını incil üzerinden anlatmaya çalışırlar.

israil

Haritadan silinmesi gereken yer. içindeki yahudilerle birlikte.

askerde nefret edilen şeyler

Sırf kanun var diye aylarca rütbeli ibnelerin her dediğini yapma Bir yığın herifle osuruk kokulu koğuşlarda kalmaya zorlanma. Param olsaydı bedelli yapardım.

mossad ajanı dinciler

Babaları tom barracktır.

babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban

Lüks sıfır Ev ve en pahalısından araba ister. O da yetmezmiş gibi ağırlığınca altın abisinin kumar borcu dayısının borçları ablalarına kolye anasına hediye de ister.

her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları

ne hikmetse pompa fiyatlarına bir türlü yansımıyor ve üstüne yetmezmiş gibi kol gibi zam geliyor. Ama togg var diye gelir savunurlar.

apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız

Aktroller cimere vadan hayınları kurucu öndere küfür ediyor diye şikayet edebilir. Malum çok seviyorlar.

nihilist hedonist şehvetperest insan

Ne yani rahip gibi yaşayalım. içip mala vurmak daha cazip geliyor.

evanjelist

Şeytanında mesihinde.

yeni zelanda doları

ingiliz sömürge paraları aşırı dayanıklı bir de kırışmazlar da.

seçim öncesi klişeler

Petrol doğal gaz bulunur.

evanjelist

ite kemik attım havladı.

evlilik

Bana göre bunun sorumluluğunu alabilecek ve yürütebilecek kişiler yapmalı. Öbür türlü iki taraf içinde eziyetten başka birşey olmaz.

evanjelist

Yahudi köpeği olmuş bir hristiyan mezhebi. Mesihin israile geleceğine inanırlar. O sürece kadar yahudilere hizmet etmeyi dini vazife olarak görürler. Yani boktan bir mezhep.

feto

Hidra tipi nurcu örgütlerden biri. Feto başarısız olduğuna göre nurculuğun başka kollarında faaliyet gösteriyorlar. Pkk pyd gibi.

apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler

Sonuçta oraya peçeteci ve osmanlı usülü hiz oğlanı olarak gireceklerinden desteklerler.

cuma akşam evde kalan yazarlar

Benim off-duty.
© copyright 2005 - 2026