entry'ler (5452)

apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız

Aktroller cimere vadan hayınları kurucu öndere küfür ediyor diye şikayet edebilir. Malum çok seviyorlar.

nihilist hedonist şehvetperest insan

Ne yani rahip gibi yaşayalım. içip mala vurmak daha cazip geliyor.

evanjelist

Şeytanında mesihinde.

yeni zelanda doları

ingiliz sömürge paraları aşırı dayanıklı bir de kırışmazlar da.

seçim öncesi klişeler

Petrol doğal gaz bulunur.

evanjelist

ite kemik attım havladı.

evlilik

Bana göre bunun sorumluluğunu alabilecek ve yürütebilecek kişiler yapmalı. Öbür türlü iki taraf içinde eziyetten başka birşey olmaz.

evanjelist

Yahudi köpeği olmuş bir hristiyan mezhebi. Mesihin israile geleceğine inanırlar. O sürece kadar yahudilere hizmet etmeyi dini vazife olarak görürler. Yani boktan bir mezhep.

feto

Hidra tipi nurcu örgütlerden biri. Feto başarısız olduğuna göre nurculuğun başka kollarında faaliyet gösteriyorlar. Pkk pyd gibi.

apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler

Sonuçta oraya peçeteci ve osmanlı usülü hiz oğlanı olarak gireceklerinden desteklerler.

cuma akşam evde kalan yazarlar

Benim off-duty.

apoya küfür edince deliren akpli

Pek sevdikleri kurucu önderi korumaları lazım.

mustafa kemal atatürk

Böyle bir adam bu ülke için çok büyük bir nimet.

orospu çocuğu abdullah öcalan

Ak partilileri ve mhplileri çok üzen bir slogan.

pkklı aileleri

Orospu ve ibnelerden kalem olan ailelerdir.

misyoner dövmek

Özellikle yehova şahidi ve evanjelistlerini dövmek iyidir. Tebliğcilerden daha çok yapışır bunlar.

sıcak şarap

Soğuk günlerde iç ısıtır.

sözlükte flört etmemek

Erkek erkeğe flört mü olur.

buz gibi bira

Yavaştan mevsimi kapanıyor.

euro milliyetçisi

Almanya da bolca bulunan gebeşlerdir. Almanya da deport yememek için sol partileri ve liberalleri destekler türkiye de ise euro arttıkça buradan ev araba alıp millete almanlar çok kötü düzenim olmasa gelirdim masalı sıkan ikinci el mercedes alıp arkasına tuğra yapıştıran çakma vatanseverlere denir.
© copyright 2005 - 2026