bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler14
- özel sektör de çalışmak9
- ellerim bos gonlum hos13
- şeker hastalığı5
- lukaku vs abdülkerim6
- kızlar buraya bakar mısınız6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- ben geldim naneler6
- ermenice5
- galatasaray büyüklüğü14
- arjantin4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler6
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- ceviz kabuğunu kıramayan kargaya yardım etmek2
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum2
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- 3 ekim alman birliği günü3
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- açık oylayamamak6
- arabesk2
- söğüşçü aco3
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- 3 ekim 2026 finlandiya arnavutluk maçı3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- ioçk'nın müziği3
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- anın görüntüsü21
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- türkiye32
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- fenerbahçe nin kurucusu4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- vincenzo montella6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- türkçeye sistemli saldırı7
- ispartalı kızlar9
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- sosyoloji vs antropoloji2
- 3 ekim 2026 izlanda bulgaristan maçı2
- bulgaristan4
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- finlandiya2
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
entry'ler (5553)
Ermenistanda sadece devlet dairelerinde kullanılıyor geri kalanı rusça konuşuyor. 50 yıla kalmaz ölü dil kategorisinde.
Evanjelist şabos goyun tekidir.
Bahçede beslediğim kedi örümcek salyangoz solucan ne bulduysa löp yutuyor.
Dincilerin topu. Ayrım yapılmaksızın.
“itibardan tasarruf olmaz bu bir ikincisi mülk osmanlı hanedanındır ülkede istediğini yapar. ister kıbrısı ingilizlere verir ister yeşilköyde ruslara anıt yapar. Tebaa olarak buna laf edemezsin.” Diyebilirler eğer bu başlık osmanlı döneminde açılsaydı.
Büyük siyasi deha ve akıl olur kendisi yersen.
benim bu kendi rahatıma çok düşkünüm biri için kendimden ödün vermem hatta kalp kafa göz kırarım. Onun dışında aynı şeylere takılıp yaşamayı sevmem devamlı değişim iyidir insanı dinç tutar.
Abdülhamid han hazretleridir.
Laftan anlamıyorsa siktirlemek için yapılabilecek eylemdir. Siktirsin gitsin başka birine bela olsun beni kendi yalnızlığımla bıraksın.
Çomardır. Çorumun dılbırlılar köyü videosunu izleyip efkarlanır.
Siyonistlere bol bol pantolon dostu öpücük verir.
ilk yerli ve milli otomobilimizdir.
Fazla zeki olmaz bu tip kadınlar. Orantılı olanı makbuldür.
Whatsapp gruplarından atılmış artık kimlere hayırlı cumalar mesajı atacak he.
-Terörü kesin bir şekilde örgütün insan kaynağını çökerterek bitirirdim.
-hapislerde bulunan teröristleri infaz eder kellelerin ailelerinin bulunduğu mahallede teşhir ettirirdim.
-adam kayırma yapanları ve rüşvet alanları halka açık şekilde ifşa eder pis işlerde çalıştırırdım.
-boş beleş akademisyenleri işsiz yapar ve taşra üniversitelerini kapatır ya da teknik okullara çevirirdim. Bölgesel istihdam önemli
-yabancı evlilik yapan kadın erkek farketmeksizin vatandaşlıktan atardım
-yabancılara mülk satışını yasaklar halihazırda satılanları yarı fiyattan geri alırdım.
-ülkeye yığılan rus afgan paki ukraynalı arap ve zenci sığınmacıları silah zoruyla ülkeden atardım edindikleri mallara el koyardım.
-ümmetçi hümanist politika değil pragmatist bir şekilde ülkeyi yönetirdim.
-ordu, polis ve devlet dairelerinde bulunan tarikatçı cemaatçi grupları ayıklar olması gerektiği hale getirtirdim.
-terör örgütlerine merhamet etmezdim en ufak propaganda yapanı bile darağacında bulurdu kendini.
-bölgesel kalkınma modeli ile işleyecek fabrikalar ve üretim sahaları oluştururdum hayvancılık ve tarım için hibe verirdim.
-suçlulara çetelere acıma göstermezdim sahil bölgelerine çöreklenenlerin kökünü kuruturdum.
-5 yıla ülke rayına oturur ve ülke düzelmeye başlardı.
-hapislerde bulunan teröristleri infaz eder kellelerin ailelerinin bulunduğu mahallede teşhir ettirirdim.
-adam kayırma yapanları ve rüşvet alanları halka açık şekilde ifşa eder pis işlerde çalıştırırdım.
-boş beleş akademisyenleri işsiz yapar ve taşra üniversitelerini kapatır ya da teknik okullara çevirirdim. Bölgesel istihdam önemli
-yabancı evlilik yapan kadın erkek farketmeksizin vatandaşlıktan atardım
-yabancılara mülk satışını yasaklar halihazırda satılanları yarı fiyattan geri alırdım.
-ülkeye yığılan rus afgan paki ukraynalı arap ve zenci sığınmacıları silah zoruyla ülkeden atardım edindikleri mallara el koyardım.
-ümmetçi hümanist politika değil pragmatist bir şekilde ülkeyi yönetirdim.
-ordu, polis ve devlet dairelerinde bulunan tarikatçı cemaatçi grupları ayıklar olması gerektiği hale getirtirdim.
-terör örgütlerine merhamet etmezdim en ufak propaganda yapanı bile darağacında bulurdu kendini.
-bölgesel kalkınma modeli ile işleyecek fabrikalar ve üretim sahaları oluştururdum hayvancılık ve tarım için hibe verirdim.
-suçlulara çetelere acıma göstermezdim sahil bölgelerine çöreklenenlerin kökünü kuruturdum.
-5 yıla ülke rayına oturur ve ülke düzelmeye başlardı.
görsel
Mig 25 alın 40 km ötedeki uçağa r40td çakıp düşürebilirsiniz.
Mig 25 alın 40 km ötedeki uçağa r40td çakıp düşürebilirsiniz.
yahudi soykırımı zaten düzmece. 6 milyon kişiyi öldürüp 5 yılda hepsini birden fırınlarda yakamazsınız. kızılhaç örgütü bile 500 bin kişinin öldüğünü rapor ediyor. ama ne hikmetse “özgürlük” ülkelerinde bu konuyu eleştiremiyorsunuz eleştirirseniz hapse atılıyorsunuz.
Yeryüzünden yehova şahitleri ve siyonistlerle birlikte silinse çok güzel olur. Vahhabide evanjelistte yahudinin köpeğidir.
Yahudilerin pedofili olduğunun kanıtıdır.
Siyonistlerin köpeği olmaktansa şerefli birşeydir. Şimdi git epsteine metzizah bpeh yap.