bugün
- çocuğa israil diye isim koymak16
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı18
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek12
- kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum3
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar4
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- meksika açmazı macerası10
- sabahları sevilen şeyler6
- recep tayyip erdoğan19
- ceset başlığı niye hala yerinde3
- iltica43
- sadakat lidere değil vatana olur2
- gammazlar göreve6
- nere lan bu silivri2
- bok gibi adalet2
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- simko38
- husiler'in aden havalimanı nı vurması3
- parcalandim toparlanamiyorum310
- adamı dinden imandan çıkartmak2
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- cemil tugay2
- ucan tekme atan hipopotam28
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bacılar çabuk bakın15
- nervio'nun erkek olması31
- edip akbayram ı edi pak bayram diye okumak2
- netanyahu8
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- nickelback4
- babuş diyen kız10
- from gold from dust29
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- türkiye3
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
Harry potter filmlerin deki seçilmiş kişi.
Alnında iz bulunur annesi ile bağlantısı vardır.
Matrix deki neo gibi.
Alnında iz bulunur annesi ile bağlantısı vardır.
Matrix deki neo gibi.
çok minik spoiler içerir. rahatsız etmez fakat uyarmakta fayda var.
kitabın uyarlaması olan aynı isimli film serisinde hogwarts büyücülük okulunda yemeklerin nasıl yapıldığı gösterilmiyor. süreden kısmak için yönetmen cut yemiş. kitapta bu güzel görünüşlü yiyecekleri alt katta çalışan mutfak cinleri tarafından yapıldığı belirtiliyor.
kitabın uyarlaması olan aynı isimli film serisinde hogwarts büyücülük okulunda yemeklerin nasıl yapıldığı gösterilmiyor. süreden kısmak için yönetmen cut yemiş. kitapta bu güzel görünüşlü yiyecekleri alt katta çalışan mutfak cinleri tarafından yapıldığı belirtiliyor.
Yakışıklıydı bayağı filmde o yüzden önüne gelen sarkıyordu herhalde buna.
Gerçe bende öyle olsaydım...
Gerçe bende öyle olsaydım...
ayakkabı baglama sahnesi cok cici olan. -melekli gulucuk-
hermione a dair bana cok benzeyen bir tespiti icinde barındıran.
en populeri, en gucluyu aramıyoruz aslında. kalbimizi titreteni arıyoruz. bazen bu en guclu oluyor, bazen en guclu olan olmuyor.
en populeri, en gucluyu aramıyoruz aslında. kalbimizi titreteni arıyoruz. bazen bu en guclu oluyor, bazen en guclu olan olmuyor.
dizisi çekilecek kitap ve film serisi. siyahi bir snape izleyeceğiz. bence bütün karakterleri siyahi yaparlarsa, dünyadaki bütün dertler bitecektir.
wb yapınca önemli bir siyahi karakter olmazsa olmazımız. weasley ailesinin de siyahi olmasını bekliyorum ben bakalım.
wb yapınca önemli bir siyahi karakter olmazsa olmazımız. weasley ailesinin de siyahi olmasını bekliyorum ben bakalım.
Seriyi tekrar baştan sona izleyeyim dedim de dublajında çok fazla çeviri hatası varmış onu fark ettim. En çok da melez prens filminde.
ilk filmi gece saat 23.45.49'da izlemeye başlarsanız saat tam 00.00 olduğunda vernon eniştenin saati de günü tamamlayacak ve sevdiğiniz kişiyle izlerseniz onun doğum gününü o an kutlayabilirsiniz.
duygusal bir sabahımdayım.
hepinizi opesim ve kucaklayasım var.
harry potter da şapka kişilerin bulunması gereken grubu secer. sapka kararsız kaldıgında onu tercihinle yonlendirebilirsin:
-bin tane omrum olsa kendi arkadas grubumu secerdim.
tum gecmis gelecek simdiki dostlara selamlar.
aramızdan ayrılmıs olanlar da hala bizle aslında.
-arkadaslık dostluk diyorum. daha kıymetlisi var mı?
hepinizi opesim ve kucaklayasım var.
harry potter da şapka kişilerin bulunması gereken grubu secer. sapka kararsız kaldıgında onu tercihinle yonlendirebilirsin:
-bin tane omrum olsa kendi arkadas grubumu secerdim.
tum gecmis gelecek simdiki dostlara selamlar.
aramızdan ayrılmıs olanlar da hala bizle aslında.
-arkadaslık dostluk diyorum. daha kıymetlisi var mı?
en sevdigim ikinc seri. birincisi twilight.
dostluk ve kahramanlıklar. cok kalp.
dostluk ve kahramanlıklar. cok kalp.
Harry ve yanında ki iki avanak. Yozlaşmanın, çürümenin ve yüzsüzlüğün vücut bulmuş halidir.
Harry okula geliyor daha dur bi bismillah demeden hemen Dumbledore denilen basiretsiz tarafından kollanmaya başlanıyor.
Zayıf karakterli bu Harry denen bu cibiliyetsiz okulun bütün kurallarını, düzenini, nizamını yok sayarken Subyancı dumbledore tarafından ''Ya sen ne mükemmel bir dangalaksın'' diyerek pohpohlanır.
Neyse daha fazla bu cibiliyetsizi ifşa etmeyeceğim sadece Lord voldemort gibi bir baba yiğit bu aklı bir karış havada it köpek tarafından iyi niyetinin kurbanı edilmiştir.
Harry okula geliyor daha dur bi bismillah demeden hemen Dumbledore denilen basiretsiz tarafından kollanmaya başlanıyor.
Zayıf karakterli bu Harry denen bu cibiliyetsiz okulun bütün kurallarını, düzenini, nizamını yok sayarken Subyancı dumbledore tarafından ''Ya sen ne mükemmel bir dangalaksın'' diyerek pohpohlanır.
Neyse daha fazla bu cibiliyetsizi ifşa etmeyeceğim sadece Lord voldemort gibi bir baba yiğit bu aklı bir karış havada it köpek tarafından iyi niyetinin kurbanı edilmiştir.
Bu kitap serisi benim son çocukluğum, ilk yetişkinliğim. Ne zaman kendimi yalnız hissetsem, ne zaman anlaşılmadığım hissine kapılsam bu kitaplara sığındım. artık her bir karakter benim ailemden birileriymiş gibi geliyor.
Ve yine bu kitaplara sığındığım bir dönemdeyim...
Ve yine bu kitaplara sığındığım bir dönemdeyim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar