bugün
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- çay içen kız10
- galatasaray9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek4
- erdal beşikçioğlu9
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- sözlükler arası savaş çıksa11
- taşaklardan birinin kayıp olması5
- ütü13
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- dönmek istenilen yıl2
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- uludağ sözlük çeteleri9
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çaya şeker atan erkek5
- bir şeyler söyle4
- en boktan on yıl7
- kalem4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- mutsuz olmak3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- yıkık yazarlar4
- red flag erkek listesi9
- galatasaray 3 rennes 33
- menemen9
- latte içen erkek4
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- patates kızartması4
- gocu bak bi5
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- ona bir şey söyle13
- hırvatistan14
- yunanistan29
- ayrılık8
- yerinde dur3
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- yelpaze3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- en tehlikeli insan tipleri2
- doa otomatı3
- yüksek sesle gülmek6
- ölüm9
(video artık mevcut değil)
çok afedersiniz de o okulun müdürü geri zekalının bayrak taşıyanı olmasa bu bebe bu kadar acı çekmezdi.
Hiç izlemedim neden bilmiyorum.
Sağ kalan çocuk
Privet Drive dört numarada oturan Mr. ve Mrs. Dursley, son derece normal olduklarını söylemekten gurur duyarlardı, sağolun efendim. Garip ya da gizemli işlere bulaşacak son kişilerdi, böyle saçmalıklara kafa yormazlardı çünkü.
Privet Drive dört numarada oturan Mr. ve Mrs. Dursley, son derece normal olduklarını söylemekten gurur duyarlardı, sağolun efendim. Garip ya da gizemli işlere bulaşacak son kişilerdi, böyle saçmalıklara kafa yormazlardı çünkü.
çoluk çocuk kitabı ve filmi.
Ya şu başlığa çoluk çocuk kitabı diyecek mugglelar yazmasın lütfen.
Kırmızı çizgimdir. En sevdiğim serilerden ilk 3'e rahat girer.
görsel
Gece gece ruhumu sızlatan görsel.
Gece gece ruhumu sızlatan görsel.
sevdiğim bir film serisi.
velet kitabı ve velet filmidir. aksini iddia eden de velettir ya da ruhu velet kalmış kişidir.
görsel
Bu tarz aksesuarları nereden bulabilirim acaba?
her izleyişimde gözlerimin dolmasına engel olamıyorum, sanki kırk yıllık dostlarım ve birlikte çocuklarımızı hogwarts'a gönderiyormuşuz gibi Hissediyorum serisi.
Bu tarz aksesuarları nereden bulabilirim acaba?
her izleyişimde gözlerimin dolmasına engel olamıyorum, sanki kırk yıllık dostlarım ve birlikte çocuklarımızı hogwarts'a gönderiyormuşuz gibi Hissediyorum serisi.
Bizi sevenler asla bizi terk etmez repliği hiç çıkmaz aklımdan. Filmlerini de kitaplarını da çok severim.
40. Yaşın kutlu olsun heği potah. Sen de yaşlandın artık.
görsel
görsel
bir romandan filme uyarlanan film serisi en iyi fantastik filmlerden birisi olabilir.
Kitaplarını okudum. Filmlmlerini seyrettim.
Beni, kendimden aldı ve hayal dünyasına sürükledi.
Beni, kendimden aldı ve hayal dünyasına sürükledi.
''Ben bi filme karşı hiç böyle duygular beslememistim.''
(bkz: Always)
Bazı şeyleri anlatmaya kelimeler yetmez, ruhun anlaması lazımdır. Onun lisanı müziktir.
https://www.youtube.com/watch?v=fOueICnIJdk
(bkz: Always)
Bazı şeyleri anlatmaya kelimeler yetmez, ruhun anlaması lazımdır. Onun lisanı müziktir.
https://www.youtube.com/watch?v=fOueICnIJdk
dumbledore' un ordusu diyerek demagoji yapıp hogwarts ta darbe teşebbüsünde bulunan lavuğun tekidir harry potter.
Orada bir sürü hoca var bunlar tutturmuş harry de harry. Göbek bağınız birlikte mi kesildi oğlum gidin sizde azcık hortkuluk bulun. Te allah ım ya.
an itibariyle tekrar resmi olarak başlamış bulunmaktayım. sanırım 25.kez izliyor oluyorum. bu sefer izlememin nedeni önceki seyrettiklerimin hepsinin türkçe dublaj olmasıydı. artık anadiliyle birlikte izlemek istiyorum ve 1 günlüğüne tekrardan çocukluğuma dönüyorum.
o kadar abartılıyordu açıp izliyim dedim serinin 2. filmine kadar anca dayanabildim. sonra bıraktım zaten.sıradandı
Güzel bir distopyadır.
ilk 3 film izletildikten ve bütün karakterler kafada oturtulduktan sonra 7 kitabının da bütün çocuklara okutulması gereken gelmiş geçmiş en iyi kitap serilerindendir. olayın heyecanı kaçmaması için diğer filmler kitaplar okunduktan sonra izletilirse daha iyi olur. çocuklarda hayal gücünü geliştirir.
8 seriden olan ve küçük büyük demeden izlenebilecek harika bir fantastik sinema dizisi.
Detaylar için (bkz: )https://www.kioskla.co/ha...isi-ve-konusu-5400-haberi
Detaylar için (bkz: )https://www.kioskla.co/ha...isi-ve-konusu-5400-haberi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar