bugün
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- apo'nun villası9
- tom barrack6
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- erkekler neden evlenmek ister15
- hoşgeldin kocacığım6
- para yok huzur var11
- rad suresi 26 ayet3
- dede tavsiyeleri6
- gregor samsa3
- etiyopya2
- diablo 54
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı18
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- hangi sözlük kızısın10
- olympique marseille4
- kendin hakkında bir entry bırak2
- çomartokrasi3
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- kürdü sevin21
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- günün sözü11
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- beşiktaş7
- arwen2
- seninle şöyle olabildik6
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- rad suresi 28 ayet2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- uludağ sözlük evreni2
- ekonomi6
- mazot4
- borsada dönen dönerler4
- akaryakıt3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- 18 eylül 20262
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- askerde en rahat iş2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- güne almanca bir cümle bırak11
- türkiye8
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- hangi winx kızısın5
entry'ler (334)
Ulu sözlügün delileri, manyakları, kafayı kırmışları napiyorsunuz
Üzmeyin lan silver'ı çok dert etme silvo en kotu ben alırım seni. *
Bazen nereden bulaştık dediğim meslek.
Bir çok kişi statü,para, liman ortamları, yaşam biçimi kısmına değinmiş ama içinde yaşayanlar bilir ki gemi stresi başka işe benzemez.
Şurada iki cümleye mobbing diye ağlayanlar piston overhaul sırasında ziril ziril ağlar, bileklerini keserdi.
Gerçek denizci bu adam dediğim herkes aşırı sağlam adamlardi, öyle kolay kolay yıkılmaz çok bir şey etkilemez bu insanları ama okyanus geçen 56K'lık 2000 yapımı bir gemi 35 derece sallanmaya başladığında bu adamlar bile titrer.
Zor iştir
Bir çok kişi statü,para, liman ortamları, yaşam biçimi kısmına değinmiş ama içinde yaşayanlar bilir ki gemi stresi başka işe benzemez.
Şurada iki cümleye mobbing diye ağlayanlar piston overhaul sırasında ziril ziril ağlar, bileklerini keserdi.
Gerçek denizci bu adam dediğim herkes aşırı sağlam adamlardi, öyle kolay kolay yıkılmaz çok bir şey etkilemez bu insanları ama okyanus geçen 56K'lık 2000 yapımı bir gemi 35 derece sallanmaya başladığında bu adamlar bile titrer.
Zor iştir
Tanrının kitabı diye bir film vardı. Sonu tırt ama kurduğu evren güzeldi
M.s 3000 Uludağ sözlük sokakları...
Bir gece yarısı dışarda dolaşan onlarca fake yeni bir av arıyordu. Sözlüğün fakelerden korunmaya çalışan yazarları kah bir evi barikatlayıp sessiz sedasız gecenin bitmesini bekliyor kah ormanda kamp kurmuş uzaktan ortalığın sakinleşmesini bekliyordu.
Derken bir ses, bir haykırış yükseldi tüm sözlükte duyulan bu ses tek bir şeyi haykırıyordu.
MEME!!!!
Bir gece yarısı dışarda dolaşan onlarca fake yeni bir av arıyordu. Sözlüğün fakelerden korunmaya çalışan yazarları kah bir evi barikatlayıp sessiz sedasız gecenin bitmesini bekliyor kah ormanda kamp kurmuş uzaktan ortalığın sakinleşmesini bekliyordu.
Derken bir ses, bir haykırış yükseldi tüm sözlükte duyulan bu ses tek bir şeyi haykırıyordu.
MEME!!!!
Yaz sezonunu sponsorsuz geçirdiğinden dolayı dubai şeyhleri ile bulusamamis. Mezarda bile var çiçek beni neden sevmedin fon temalı tiktok çekerek sezonu kurtarmayı amaçlamaktadır.
Velvet hanımın durtmesi ile uyandım. Biraz içim geçmiş köşede kıvrılmışım.
Müşkül durumdayız yaşamıyoruz abe. Pasifik Okyanusu çok namert fırsat vermiyor oysa pasif yani
Müşkül durumdayız yaşamıyoruz abe. Pasifik Okyanusu çok namert fırsat vermiyor oysa pasif yani
Dondurma.
Dondurma sevmiyorum dediğimde bile yadırgıyorlar.
Dondurma sevmiyorum dediğimde bile yadırgıyorlar.
baban ile annen cima eyledi.
Kendileri ekti kendileri biçti diyelim.
Akp'li birinin Chp'li birilerini eleştirmesi ne kadar komik ve anlamsız ise CHP'li birinin Akp'li birini eleştirmesi de o kadar komik ve anlamsızdır.
Messi baba üzme bizi baba. Last Dance be.
Ya siyonistler ne yaparsa yapsın. Ben Messi babanın ikinci kez dünya kupasını kaldırışını izleyip. Torunlarıma bile bu adamın nasıl büyük bir futbolcu olduğunu anlatmak istiyorum abi. Beni hiç iplemez kim kimi destekliyor
Süper çar. Türk müziğinin ihtiyacı olan queen şaka lan şaka sadece eğlenceli
Bazen en iyi çözüm en basit olandır Nervio. Çok dert etme bunları bak sonuçta 444 "Doğru yoldasınız ve ilahi güçler tarafından korunuyorsunuz" anlamına geliyor*
--spoiler--
Aferin böyle devlet mastırbasyonu yapmaya devam edin siz yıl olmuş 2026 amina koyayım tüm dünya vizesiz sağda solda gezsin kim siker devleti desin mutlu olduğu yerde yaşasın sen de ötv KDV yardır aq.
--spoiler--
Avrupa'da aşırı sağ yükseliyor. Devletler hayvan gibi silahlanma yarışında, Dünya'nın dört bir yanında ilhak amaçlı savaşlar yapılıyor. Dünyanın süper gücü görüp görülebilecek en otoriter ve milliyetçi Çin.
ama Aynen kral. Kimse devlet mevlet iplemiyor aynen.
Aynı dünyada yaşamıyor muyuz lan biz.
Aferin böyle devlet mastırbasyonu yapmaya devam edin siz yıl olmuş 2026 amina koyayım tüm dünya vizesiz sağda solda gezsin kim siker devleti desin mutlu olduğu yerde yaşasın sen de ötv KDV yardır aq.
--spoiler--
Avrupa'da aşırı sağ yükseliyor. Devletler hayvan gibi silahlanma yarışında, Dünya'nın dört bir yanında ilhak amaçlı savaşlar yapılıyor. Dünyanın süper gücü görüp görülebilecek en otoriter ve milliyetçi Çin.
ama Aynen kral. Kimse devlet mevlet iplemiyor aynen.
Aynı dünyada yaşamıyor muyuz lan biz.
Aslında ilginç bir bilgi olarak. Türkler sadece bir kere devlet kurmuştur. Devletin sistemi ve yönetim biçimi işlemez hale gelince o devletin içinden yeni bir sistem ve yönetim anlayışıyla yeni bir yapı geliştirmiştir.
Yani Türk devleti dış etkenlere bağlı olarak kabuk değiştirip binlerce yıldır yaşamaktadır. O yüzden kimseden devlet talep etmek gibi bir şey yok.
Bu yüzdendir ki Türk silahlı kuvvetleri kuruluşu M.Ö 209 yılı olarak kabul eder çünkü devlet sistemi değişir ama ordu hep oradadır.
Yani Türk devleti dış etkenlere bağlı olarak kabuk değiştirip binlerce yıldır yaşamaktadır. O yüzden kimseden devlet talep etmek gibi bir şey yok.
Bu yüzdendir ki Türk silahlı kuvvetleri kuruluşu M.Ö 209 yılı olarak kabul eder çünkü devlet sistemi değişir ama ordu hep oradadır.
444 oldu.
Dik dur eğilme bu millet seninle Nervio
Dik dur eğilme bu millet seninle Nervio