bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları16
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- hangi renksiniz9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- takı takmayı çok seven kız7
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu17
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- sözlükteki şer çetesi9
- izmirbeyefendisi13
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular3
- sivaslılar6
- gocu50
- sinoplular nasıl insanlardır7
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- bıçak kemiğe dayandı6
- masum erkek5
- menzil terör örgütü metö3
- islamcı entelektüeller3
- ağzıyla içemeyen insan6
- sözlükteki büyücüler5
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- finaaaalllddddeeeeeyyy yiiiiiiizzzzzz2
- ebubekir sifil in deve sidiğini içmemesi2
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- zeki demirkubuz4
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- dincilerin agresif olmasının nedeni2
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- yobaz kudurtma yolları2
- havaların soğumaya başlaması5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- kuzukulağı3
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- tarihin en kötü psg si2
- sinoplu diyojen4
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler2
- kış gelince karışık turşu yapan kız2
- anın görüntüsü23
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- paris saint germain8
- hayatın vura vura öğrettiği gerçekler2
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- çıplak gösteren gözlük5
- ayak bileğini emojiyle kapatan türbanlı2
Bu aksam bi supriz bekliyorum galatasaray dan.
Sanki 5 degil de 3 yiyeceklermis gibi bir his var icimde.
Sanki 5 degil de 3 yiyeceklermis gibi bir his var icimde.
Bu oyun artık gençlerle oynanıyor. Yaşı geçmiş topçulara dünya para verip kasayı ağlatmanın manası yok ve galatasaray bu sezon mantıklı bir transfer politikası izleyip düşük maliyetli gelecek vaat eden oyuncular aldı. Umarım bu aşıp tutar. Şimdilik fena gitmiyoruz.
bari fark yemesek diyodum maç öncesinde tebrikler aslanlar.
Fatih Terim'in balı yine işledi .
Ben yeneceğimizi biliyordum bu grup kurası çekilince çıkarız dedim çıkıcaz da.
Bugün maç kaybetmiş olması, ligdeki 19 takımın babası olduğu gerçeğini değiştirmeyen takım.
(bkz: baba Galatasaray dir)
(bkz: baba Galatasaray dir)
best greek football club.
Avrupa fatihi ve türkiye’ nin en başarılı spor kulübü.
Yalnız kabul edelim güzel yenildik. Her maç "ulan zaten berbat oynadık, bundan sonraki maç daha ne kadar kötü olabilir ki" derken hemen rekor tazeliyoruz. Lazio maçı çok yanıltıcı oldu. şu anda da ligde biz, rize ve Giresun haricinde herkes iyi kötü bir şeyler oynuyor. Açıkçası daha sezonun sekizde biri tamamlanmışken havlu attık demek istemiyorum ama şu oyun da orta sıralardan başka bir şey vaad etmiyor.
Bir şeyler değişmeli ama ne değişmeli bilmiyorum. Bu kadar ruhsuzluk hayra alametsizliğin ötesine geçmiş durumda.
Bir şeyler değişmeli ama ne değişmeli bilmiyorum. Bu kadar ruhsuzluk hayra alametsizliğin ötesine geçmiş durumda.
yarra yemiş olan takım.
En sevdiğim tezahüratı "re re re Ra Ra Ra, gaysaray gaysaray cinconBooom" olan takım.
ligi büyük olasılıkla 5veya 6. bitirecek olan takım.
Taraftarının ciddi bölümü kötü günde kaybolan türkiye’ nin en büyük spor kulübü. Sadece kötü bir dönemden geçiyor. Aslan gibi döner yine.
fatih terim'i göndermesi gereken kulüp.
iki yıldır hakem camiasının elini tamamen çektiği, çirkin ve haysiyetsiz oyuncuları ve td leri her daim ilah yapan omurgasız klüp.
yenilmek var ezilmek var. galatasaray ezildi. hem de öyle böyle değil. uefaya kalırsa şu takım adak adayın.
Galatasaray'ın kadrosu çok zayıf hele ki 21 takımlı ligde bu kötü gidiş sürecek gibi gözüküyor.
Geçen sene Beşiktaş Avrupa'da olmamasina rağmen Hatay maçı öncesi kıyametler kopmuştu bu sene Avrupa'da takımlarımız var
ve ne yazik ki Beşiktaş dışında bu yoğun maç trafigiyle başa çıkacak kadro derinliği ve kalitesine sahip takım yok.
Geçen sene Beşiktaş Avrupa'da olmamasina rağmen Hatay maçı öncesi kıyametler kopmuştu bu sene Avrupa'da takımlarımız var
ve ne yazik ki Beşiktaş dışında bu yoğun maç trafigiyle başa çıkacak kadro derinliği ve kalitesine sahip takım yok.
19 şut çekimisiz gol atamadık diyor. Forvete top gitmiyor ki, hadi onu da geçtim vurduğunuz bir top da kaleyi bulmuyor, çift forvet var sahada lan bir tane orta gelmez mi ?? Bir tek top atılmaz mi forvete sahada lider oyuncu yok tmm takım gençleşiyor da. LiDER kim ?? Topu alan kaptırmamak için geri veriyor. Gol Kralını Koysan Galatasaraya kendi çabaları ile 1 gol zor atar. Böyle top mu oynatılir. Beğenmedikleri TUDOR yaptığı transferlerle takımın 3 senelik iskeletini oluşturdu. (siz hala kerameti terimde arayın). Bitik arda, Babel ,feguli Ömer, bunlar bu takımın oyuncusu değil. Dikine top sürecek, adam gibi orta yapacak, oyuncular lazım, Mustafa Beşiktaşta olsa şuan 8/9 gol atmıştı en az.
2021-2022 sezonu itibariyle süper ligde mücadele eden takım.
marsilyayı tten, hadi güzelim.
Bir 3 te biz yer geceyi duble ile kaparız avrupada.
Savaştık yine len aq uaaa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar