bugün

/887
bu saatten sonra en büyük düşmanı 'rehavet' olan takım.

bir kaç hafta içinde fenerbahçe camiası da saha içi ve saha dışında topuyla tüfeğiyle beşiktaş saflarına geçince başlayacak asıl mücadele.

her maç final. ben taraftarda kaybolan ciddiyetin teknik ekip ve oyunculara yansımayacağını umuyorum. bu konuda da güvendim tek isim yine fatih terim.
Bugün erzurumspor ile oynayacağı maçta zorlanacağını, ancak kazanacağını umuyorum. Kuponlarda ms1 değerlendirilebilir.
bugün akşam erzurumspor'a fena geçirecek takım.
ligin son sırasındaki takıma yenilen şampiyon adayı.
"Ohmot nor cobo dogmoyo bosmoş" diyebilen t*raftarlara sahip t*kım.

Tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor amk.
Nazar boncuğu niteliğinde bir yenilgi almış kulüp. Daha beşiktaş ve trabzon bize gelecek. Hemen umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok.
şampiyon olduğu 2017-18 sezonuna benzeyen bir durum yaşayan takım.
o sezon da gümbür gümbür giderken küme düşen Gençlerbirliği'ne Ankara'da 1-0 kaybetmişti.
daha sonra ligde geriye kalan tüm maçlarını kazanarak bafetimbi gomis'in gol rekorunu kırdığı maçta göztepe'yi yenerek bornova'da şampiyonluğunu ilan etmişti.
böyle yolların sonu hep aynı yere çıkar.
(bkz: sıfır sıkıntı)

görsel
Sevmenin şeref olduğu takım.
mahfetti bızı akşam akşam yatırdı kuponu.
hdp ye benzettiğim oluşum.

ağızlarından sürekli adalet, biz eziliyoruz vs. gibi şeyler düşmüyor. hdp de aynı sürekli zırvaladıkalrı şey adalet eziliyoruz vs.

yönetim futbolcu taraftar şeref***sin galatasaray.
'organize' bir saldırı altındaki camia.

önce yancı mecnun'un sivas'ı sonra küçük ortak beşiktaş en son bu ikisinin de hem abisi hem sponsoru fenerbahçe. yapılan açıklamaların hiçbiri tesadüf değil. hepsinin amacı ve hedefi aynı.

galatasaray hariç diğer 17 kulübün imzasıyla yayınlanmış 28 kasım 2018 tarihli kulüpler birliği bildirisinin amacı neyse malum açıklamaların da amacı o.
Hakemin her şeyi yapmasına rağmen Sivasspor’u yenemeyen balon takım. Bakalım şimdi neye ağlayacak fazia ile sinyor. Evet.
sivasspor a bedavadan 2 gol hediye etmiş futbol takımım. Sivas sabaha kadar oynasa gol atamazdı.

Yine de oyun olarak son haftalara göre daha iyiydi. Henüz bitmiş bir sey yok. 8 ler 10 lar kapandı bu ligde. 5 puan kapanmayacak bir fark değil. Kalan 13 maç final maçı olacak.inancim tam.
Canım takım . Evet sevdam .
Edit: arkadaşlar sakin.
mahalli lig şampiyonluklarını profesyonel lig şampiyonluklarına ekletmek gibi mantıksız bir çaba göstermeyen, en çok profesyonel lig şampiyonluğu, türkiye kupası kazanmış, futbolda türkiye' ye 2 avrupa kupası getirmiş kulüp.
iki hafta'da bedava 6 puan kaybetmek.
iyi ki var. bu zamanda gülebileceğimiz tek konu !..
hakem 90+ galatasaray atana kadar oynattı ama baktı bunlardan bir cacık olmayacak takibe düşmemek için maçı bitirdi ahahaha rezalet. maç 4 dakika falan durdu toplasan +11 oynanıyordu en son.
son yıllarda ligi domine etmesiyle kudum kudum kudurtan takım.
tökezlemeyi garantilediği an alanyaspor maç sonudur.

ankaragücü maçından önce altını çize çize yazdık bizi bir tek 'rehavet' yakar diye. bu camianın genetiğinde rahatlık yok çünkü. diken üstünde olmadığı sürece performans koyamıyor ortaya garip bir şekilde.

sen git ölüm grubundan çık 8 de 8 yap sonra gel lig sonuncusuna yenil. o maçı kazansan sivas maçındaki beraberlik bu kadar su kaldırmayacak.
Sahillerdeki bebeleri ağlatan kulüp.

Yiter yaov yiter. Adalet istiyruz da adalet. Ahahahahaha.
belhanda mevzusuyla şampiyonluk yarışından kopmuştur.
malum diğer adıyla, himmetspor, evet.
Günahlarin takimi.
Bir Belhanda geldi geçti dediğim takımdır.
© copyright 2005 - 2026