bugün
- enflasyonun kasımda boynunu aralıkta belini kırdık10
- evde tekken ve duş alırken kapının çalması29
- 22 yaşından büyük ablalar sözlükten gitsin18
- jorge fernando pinheiro de jesus8
- sonra döndüm dedim ki23
- jorge jesus'un kırmızı kart görmesi9
- evde rakı yapımı12
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı42
- pure purple violet23
- fenerbahçe10
- enner valencia19
- ali palabıyık24
- galatasaray10
- galatasarayın bir kere bile şike yapmadığı gerçeği9
- tek parti döneminin faşizm olduğu gerçeği13
- yazarların tehlikeli tutkuları18
- ismet gürbüz'ün türk olmaması10
- gecenin şarkısı9
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar27
- çalışan bir kızın yıllık bakım masrafları toplamı15
- yaşama amacınız nedir11
- sevgiliyle yapılacaklar15
- bazı erkekler neden ilişki yaşadığı kadını anlatır20
- şu an meme emip öpen yazar14
- almanya9
- bir baltaya sap olamadim9
- pforzheim13
- kadınınıza sahip çıkar mısınız9
- borsa istanbul8
- anın görüntüsü23
- karton toplayan bir çocuğu evire çevire dövmek9
- bir oturuşta 36 adet kestane şekeri yemek11
- kuran'ın arapça değil türkçe olması16
- hz meryem ile hz muhammed'in cennette evlenmesi30
- kuran'ı öpme kampanyası17
- morria'nın ayaklarıyla yoğurduğu çiğköfteden yemek20
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- bir yazarı merak etmek11
- kozmetik mağazasından 27saniyede çıkan kız11
- 79 izmir'i ve chevrolet vs 2023 türkiyesi ferrari8
- 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçı52
- başını örtmeyen kadının ahiretteki durumu9
- ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız15
- bulunduğunuz yerin hava durumu25
- sizce türkiye'nin en önemli sorunu nedir25
- klarnet calan sarapci koala 612
- mauro icardi15
- beşiktaş11
- annenin ölmesi13

entry'ler (877)
ismiyle hitap etmek en güzel.
Belli ki bu başlığı açan insan hiç aşık olmamış. Daha doğrusu hiç birini seve bilme becerisini kazanamamış.
bana yapmıyor valla.
o bileti bile almıyoruz artık.
dışarıdan söylenene göre çok daha iyi oluyor, net.
Dalga geçmişler resmen ben gittim özdilek hipermakete yaptım vakıfkartımla alışverişimi üstüne worldpuanımı da kaptım yılbaşına çoktan hazırım.
her içki içen de Allah sız değildir.
anca kadın tamam derse.
Toplu taşıma da hala kullanıyorum, çok da doğru yapıyorum.
Birikim yapmaya başladığım an.
Hiç unutmuyorum ilk çalışmaya başladığım da hep şey derdim ben kazandığım parayı doya doya harcamak istiyorum. Kazandığım ilk parayla ne yaptım? Tabi ki altın aldım. Elime aldığım ilk an babama benzediğimi ve büyüdüğümü anladım. Eski kafalılıktan sıyrılmak için hemen vakıfbank da hesap açtım yatırımlarımı ordan yapıyorum kendimi daha yeni nesil hissediyorum :D hem de tek bir şeyde değil bir çok konuda doğru yatırım yapmamı sağlıyor vakıfbank.
Hiç unutmuyorum ilk çalışmaya başladığım da hep şey derdim ben kazandığım parayı doya doya harcamak istiyorum. Kazandığım ilk parayla ne yaptım? Tabi ki altın aldım. Elime aldığım ilk an babama benzediğimi ve büyüdüğümü anladım. Eski kafalılıktan sıyrılmak için hemen vakıfbank da hesap açtım yatırımlarımı ordan yapıyorum kendimi daha yeni nesil hissediyorum :D hem de tek bir şeyde değil bir çok konuda doğru yatırım yapmamı sağlıyor vakıfbank.
el mahkum ne yapalım. keşke herkesin sağlam evde oturma imkanı olsa da bu kadar korkmasak.
cebe para atmaya hazırlanıyordur.
Kendini kabul edemeyen, doymak nedir bilmeyen insandır. Bir tek hayatındaki insanla değil, arabayla da, evle de, gezip tozmayla da hiçbir şeyle yeteri kadar mutlu olamayan insandır.
çocuk doğurup atıyorlar hayvan mı atmayacaklar. Keşke herkes Anne baba olamasa keşke herkes evcil hayvan almasa
Kurumsal nerdeyse her gün yaşıyorum. Her şeyin kayıt altında tutmalı mecbur. Çek senet işi olunca biraz karışıyordu ama atık onu da çözdük. Vakıfbank vbanko çek sayesinde direk bankacılık işlemlerinde daha rahat hallediyoruz kimsenin peşine düşmemize gerek yok.
ondan beterleri olduğunu görüp kötülükte şahlanırdı.
evrenin bilmem ama hayatımın ana maddesine sensin diyebileceğim kişinin bundan haberi yok.
yeni nesil gençleri daha bilinçli yetiştirmek ve onlara alan sağlamaktır çünkü gelecek onların. Bireysel eğitimlerini güçlendirmekle birlikte dünya görüşünü benimsemeleri için de kariyerlerine daha sağlam başlamaları gerekli. Bu sayede gelecek de çok daha güçlü olurlar. Aslında yeni dönem de yetiştirme programlarını sıkça görüyorum, gençleri sıfırdan yetiştirmek için çok iyi eğitim programları var. iş hayatına başlamadan önce de onları neleri beklediğine dair eğitimler de çok verimli oluyor. Geçenler de ziraat bankasının kariyer etkinliği oldu, atölyeleri, konuşmacıları verilen eğitimler ufuk açıcıydı.
Çocukların ihtiyaçlarını karşıladığım an rahat bir uyku çekiyorum. Malum okullar açılıyor, masraflar oluyor. Ucuz yerlerden alışveriş yapıyoruz tabi, kampanyalı yerleri takip ediyoruz. Bankkart da özdilek okula dönüş kampanyası vardı da çocukların okula dönüş alışverişlerini rahatça yaptım, rahat bir uyku çektim.
Dolar, euro para kazanalım derken daha çok kaybettik resmen. iniş çıkışlara yetişemeden elimizde olan da gitti. Bir tek kur korumalı kazandırdı. Kaybedicem derdi olmadan kafam rahat üstüne kârımı alıp yatırım yaptım bari. ilk çıktığında ziraat bankasından girmiştim kur korumalıya, gerçekten çok kazandırdı. Bu yüzden hala da devam ediyorum.