bugün
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı6
- katatespizartmasi14
- ellerim bos gonlum hos24
- gecenin şarkısı9
- silver ile evlenecek erkek37
- psikopatlar neden klasik müzik sever6
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- ağlayarak 31 çekmek4
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- simko311
- seri kalça koklayıcısı4
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- cinler nefilimlerdir3
- cemaatçi subaylar3
- coca cola light3
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- canım yanıyo sözlük3
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- ipkis2
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- kebap yiyen kız6
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- ortama girince herkesin susması11
- seri artılayan melek4
- rus hava sahasını kapatıyorum2
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sözlük kızlarının ojeleri7
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- yazarların en sevdiği küfürler7
- sozlukteki eksiciler5
- el chadaille bitshiabu6
- modi'nin putin'e ukrayna savaşını bitirme çağrısı3
- camide halay çekmek3
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- parayla saadet olması18
- tuzlu kahve dizisi4
- motordan düşmek4
- evli adamın sözlükte ne işi var6
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz5
- hiç vasat filmi olmayan aktör veya aktris4
- sağlığı bozmasa her gün yenilecek şeyler2
- hostingdunyam3
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
Galatasaray futbol takımı, Galatasaray Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden futbol takımıdır. Galatasaray Spor Kulübü'ne ait olan Galatasaray Sportif Anonim Şirketi, kulübün futbol takımının sahibidir. Galatasaray Spor Kulübü'nün 1997 yılında şirketleşme sürecine girmesinin ardından kurulmuştur. Hisselerinin %55,03'ü Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne aittir, %44,96'sı ise Borsa istanbul'da halka açıktır. Türkiye futbol tarihinin en başarılı ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden birisidir.
Oyun sistemini oturttuğu zaman girenle çıkanın çok büyük fark yaratır hale gelmediği takım. Dün akşam saracchi sakatlandı, yerine giren linnes asıl mevkisi o bölge olmamasına rağmen işi götürdü. Eminim orada haftaya oynama ihtimali bulunan emre Taşdemir veya başka mevkideki örneğin Jimmy Durmaz da faydalı işler yapacaktır.
Gümbür gümbür gelen takım.
Gümbür gümbür gelen takım.
Bir zamanlar fanatik olduğum takım. Koyu galatasaraylıydım ortaokuldayken.
Süper lig'in çok üzerinde bir futbol oynayan takım.
Gol sevinci bile seri taklalar ile yapılıyor.
Premier lige koy city ve liverpool ile kafa kafaya oynar bu gs kadrosu.
Gol sevinci bile seri taklalar ile yapılıyor.
Premier lige koy city ve liverpool ile kafa kafaya oynar bu gs kadrosu.
iyi top oynuyor su an ama epl de patates yaparlar tr den hangi takim olursa olsun...
Liverpool ile kafa kafaya oynayacak takım. Ancak kafasıyla oynar zaten haklısınız.
kısa bir neftçi bakü maçı değerlendirmesi yapalım; genel olarak baktığımızda iyi mücadele ettik, bazı oyuncularımız rotasyon gereği dinlendirildi, fazla yorulmadan rahat bir şekilde 3-1 kazandık...
takımımız fizik olarak iyi durumda, gerçekten iyi oynuyoruz. kadro dağılımımız da iyi ben beğeniyorum, eğer hajduk split'i geçip glaslow rangers'ı elersek takımımızdaki tüm isimlerin bazı maçlarda süre alacağını düşünüyorum.
türkiye kupasını da düşünürsek 50 maçı geçen belki 60 maça yakın müsabakaya çıkacağız, kadroyu en iyi şekilde fatih terim hocamız kullanacaktır.
neftçi bakü'yü 3-1 gibi bir skorla rahat bir şekilde geçen galatasaray'ımız avrupa kupalarındaa 100. galibiyetini alan ilk ve tek takım oldu. *
her zaman ve heryerde olduğu gibi enlerin ve ilklerin takımıyız...
mekanın sahibi imparator fatih terim,
babanız galatasaray.. *
takımımız fizik olarak iyi durumda, gerçekten iyi oynuyoruz. kadro dağılımımız da iyi ben beğeniyorum, eğer hajduk split'i geçip glaslow rangers'ı elersek takımımızdaki tüm isimlerin bazı maçlarda süre alacağını düşünüyorum.
türkiye kupasını da düşünürsek 50 maçı geçen belki 60 maça yakın müsabakaya çıkacağız, kadroyu en iyi şekilde fatih terim hocamız kullanacaktır.
neftçi bakü'yü 3-1 gibi bir skorla rahat bir şekilde geçen galatasaray'ımız avrupa kupalarındaa 100. galibiyetini alan ilk ve tek takım oldu. *
her zaman ve heryerde olduğu gibi enlerin ve ilklerin takımıyız...
mekanın sahibi imparator fatih terim,
babanız galatasaray.. *
Pazar günü Fener'e 4 çeker.
Ait olduğu yere gelmesi için bu akşamki ve bir sonraki turdaki maçı kazanması gereken köklü Avrupa takımı.
Lobisi en sağlam kulüp.Öyle olmasa en çok orta sıralarda yer alacak Fransız takımı.Zerre haz etmem.
Avrupa Fatihi.
2020 - 2021 futbol sezonuna 4'te 4 Yaparak başlamıştır. Evd.
gurur kaynağı.
türkiye'nin en büyük kulübü.
Hiç sevmem ama Beşiktaş tan kadrosu bin kat daha iyi.
Şampiyonluğun ve zaferin adıdır.
haydut split'i yenip utanmadan hava atan kulüp.
530 milyon tl vergi indirimi alan futbol takımı. ekonomik sebeplerle intihar eden birsürü insan.
hala aptal gibi benim takımım benim takımım diyen beynini siktiğimin salakları var.
hala aptal gibi benim takımım benim takımım diyen beynini siktiğimin salakları var.
canlı yayınlara çıkıp para dilenmeyen, saygın futbol kulübü.
reklamdan aldıkları geliri fakirlere dağıtan hayırsever spor kulübü. ülkeye soktukları döviz de bizim cebimize giriyor zaten, ahahaha.
yav ne marka değerinden bahsediyorsunuz? gs'den kesilen vergi bizden tırtıklanıyor, gs de elde ettiği gelirleri sporculara ve yabancı kulüplere dağıtıyor. bu tam olarak da ülke ekonomisiyle ilgili bir iştir.
yav ne marka değerinden bahsediyorsunuz? gs'den kesilen vergi bizden tırtıklanıyor, gs de elde ettiği gelirleri sporculara ve yabancı kulüplere dağıtıyor. bu tam olarak da ülke ekonomisiyle ilgili bir iştir.
Takımın ülkeye getirdiği paralar ne lan? Başakşehir sadece Cengiz ünder transferi ile 17 milyon Euro getirdi. Galatasaray'ın yıllardır yurtdışına yaptığı transferlerin toplamı 17 milyon Euro etmez. Yıllardır yatalak dedelere verdiği onlarca milyon Euro'yu saymıyorum bile!
Her sene Emekliliği gelmiş birkaç tatilciye dörder beşer milyon euro dağıt, sonra devletten vergi kıyağıyla 530 milyonu iç et... Sonra ötv niye bu kadar arttı!
Gece gündüz Cengiz inşaat'a sövenler beddua edenler gelmiş bu rezaleti ölümüne savunuyor, vay amk...
Her sene Emekliliği gelmiş birkaç tatilciye dörder beşer milyon euro dağıt, sonra devletten vergi kıyağıyla 530 milyonu iç et... Sonra ötv niye bu kadar arttı!
Gece gündüz Cengiz inşaat'a sövenler beddua edenler gelmiş bu rezaleti ölümüne savunuyor, vay amk...
Sezona kusursuz bir başlangıç yapmış, geçen senelerdeki takıntı ve yanlış tercihlerden arınan gayet iyi top oynayan takım. Milli araya kadar kalan üç maçı da (fener, Rangers, Kasımpaşa) kayıpsız geçerse çok büyük iş yapmış olacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar