bugün

/887
şu tekmelerle şampiyon olanların başlığında algı kastığı takım.

görsel

görsel

Not: zorunuza mı gitti gardaş ?
Zorunuza gitti atçı tinerciler ? (Aklı başında beşiktaş taraftarını tenzih ederim )
Dünyanın en güzel en anlamlı en asil kulübü. Galatasaray bizim ciğerimiz bizim yaşam amacımız bizim her şeyimiz.
22. şampiyonluğuna bugün itibariyle ulaşacak türkiye'nin en büyük kulübü.
yürüyedur!
Türkiye Kupası'nın ardından bugün Akbilsporu yenerek 22. şampiyonluğuna ulaşacak takım.
Her maçında hakem katkısıyla kazanıp zorlu yol dikenli bilmem ne diye palavralar dizebilecek taraftara sahip değişik takım. Fenerbahçe maçı sonrası öyle ağladılar ki hakemler işi bitirdi. Kutlamalara Suat arslanboğa Alper Ulusoy gibi kadrolu oyuncularını çağırmazlarsa ayıp ederler. Evet.
bugün ki şampiyonluk maçında sahasında izlemek için yerimi alacağım dünyanın en güzel en büyük takımı.
Gelecek sene tarihi'nin en kolay sampiyonluguna ulasacak takimim at fava bekle 23 geliyor oley.
oynayarak maç kazanamayacak takım hemen ağlamaya başladılar.
Var var dediniz en son var a da koyduk hepinizle beraber..

Şampiyon diyeceksiniz...
Iste yorulduk üzüldük sevindik yine sampiyon olduk ve 19 mayisa denk geldi çifte bayram oldu bize

mayislar bizim ulan.
5 güne 2 kupa sığdırmış takım. heyecandan yazamıyorum. şampiyonuuuuzzzz.
Yine kuş hoplattın kardeş!

Mayıs’lar bizimdir.

22. Kez şampiyon olup en yakın takipçisine 3 şampiyonluk fark atan takım.
Bir mayıs klasiği...

görsel
Aşık olduğum takım.
görsel
an itibariyle 22. şampiyonluğunu almış, gönül verdiği biz taraftarına hediye etmiş canımız kulübümdür. tarihte son maçta galatasarayın şampiyonluk kaybettiği görülmemiştir. ve görülmeyecektir. kutlu olsun.
Yine yeni yeniden şampiyon olmuştur.

Bizi yurtiçi kesmez artık avrupa'da yeniden kupa istiyoruz.
Kendimi bildim bileli futbolu takip ediyorum. Galatasaray'ın şampiyonluk potasına girip kaybettiğine şahit olmadım.

Türkiye'nin en başarılı kulübü.
Galatasaray’ın şampiyonluğuna sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.
bu saatten sonra galatasaray lige ambargo koyar. tek büyük olacak tıpkı juventus, psg, man city, bayern münih gibi. şu ekonomik krizde gelecek milyon eurolar çölde vaha.
bi yerlerden destek almadan asla şampiyon olamayacak kapasitede takımdır. evet.

(bkz: galatasaray fetö pkk üçgeni)

bizde yalan olmaz ahanda belgesi : görsel
görsel
ALLAHA şükürler olsun yine şampiyon olan takımım.
19.05.2019'da bu güzel tarihte 22.şampiyonluğumuzu kazanarak yine bir tarih yazan türkiyenin en büyük spor kulübü...

şampiyon cimbom * aslanlarım benimmmm *
22. şampiyonluğa ulaşmış takım. tebrikler.
akbilspor kadar kirli değildir.
Bugün 22. Sefer şampiyon olmuş takımım. Hem de böyle anlamlı bir günde.

Tebrikler.
© copyright 2005 - 2026