bugün

/888
#ŞampiyonlukBizimKupaBizim!
tek kelime ile şampiyon..
görsel

Altın kadrosuyla şampiyon olmuş takım. içine sinen kutlasın. Gerçi ilk değil bu Galatasaray’ın durumu bu geçmişi bu. Evet.
her türlü pisliğe, piçliğe, puştluğa, namertliğe, oyuna, hileye ve en önemlisi adaletsizliğe rağmen sezonu 2 kupayla kapatmış ve 22. şampiyonuğunu kazanmış türkiye'nin en büyük spor kulübü.

biz geçen sezon da şampiyon olduk ama bu kadar sevinmedik. bunun nedenleri belli. bilmeyenlere de itinayla hatırlatılacaktır elbette.

ve tabi sırf aptalca bir taraftarlık içgüdüsüyle hükümetspor tarafında saf tutanlar da unutulmayacak.

ulan galatasaray çok büyüksün ya. vallahi kendime gelemedim hala ya kaç saat geçti.
görsel
#çaldırmadık#çalamadılar#çalmakiçinçokuğraştılar#

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Taraftarini her zaman güldüren sevindiren kulüp.

Galatasaray da olmasa sevinmeyi unuturuz.
Ben çok anlamadım bu işi.. Tek bir Rize maçında hakem lehimize hata yaptı diye inanılmaz bir algı oluştu rakiplerde.
Öyle ki 2 puanımız Kadıköy'de gasp edildiğinde karşı takım teknik direktörü pişkin pişkin "heheh Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" diyordu.
Bir örnek de Konyaspor maçında son dakika penaltısı verilmeyen konyaspor uzatmalarda gol yeyip bjk'ye 3-2 yeniliyor.
Havadan 3 puan Beşiktaş'a.

Hakemler ve federasyon tarafından canı en çok yanan takım Galatasaray. Ama algı hakemlerle şampiyon olan Galatasaray.

işte bu kazmaların alayını üst üste koyup şampiyon oluyoruz ya, bu ayrı Bi sevinç kaynağı.
Sabriiiy ablan galatasaraylaaa bebeğim heraldeeğ. Hileyle hakemle şampuan oldunuz yine iyi köpürtmeler kerimcan.
görsel
Çirkefliklerle dün gece şampiyon edilmiş avrupa takımı. Neden avrupa takımı siz iyi biliyorsunuz.

iyi anlamda söylemedim hatta dün sordum gs avrupa şampiyonu mu yoksa türkiye ligi mi diye? Arkadaşlarım avrupa dedileR. *
Adamlar türk futbolcu oynatmadı yahu en son beşiktaş maçına 11 yabancı çıktı. Böyle bir takım türkiye lig şampiyonu değildir benim gözümde. Fatih terime gelince arlanmaz artist, dangalak bir herif. Kusura bakmayın gs’li arkadaşlar fakat gerçekleri görmelisiniz bence.

En çok şehrimin takımı tekrar süper lige, hak ettiği yere geldi ona seviniyorum..

hoş geldin gençler!
Hoş geldin deli ibo!
2018-2019 süper lig şampiyonu.

Eskiden sadece fenerliler ağlıyordu şimdi ise ağlayan kitle genişlemiş görünüyor.
kimse kusura bakmasın ama 2018 2019 sezonunda galatasaray şampiyon olmamıştır, başakşehir şampiyon olamamıştır.

başakşehir inat etti ne yapıp etti verdi şampiyonluğu.
Yönetim istifa..

12 saattir kupa alamıyoruz.
Sağolsun bizi hiç şaşırtmıyor.

Arada bir arefe gösterip bayramı göstermiyor ama şaşırtmıyor.

Dün de sağolsun akbil ile birlikte 16 milyon istanbullunun hakkını kanırta kanırta aldı şanlı cimbomum. Hatta öyle aldı ki 4 attı 2 saydırdı.

Akbile destek veren kuşlara da selam olsun babanız galatasaray alışın artık.
Kudurun ibneler Galatasaray şampiyon. Eze eze üst üste koyup silkeleye silkeleye şampiyon. Her maçta hakemden şikayet edip sonra hakemlerde insan hata yapabilir diye ağlamak yerine, satılık düdük bunlar var'ı bile kullanamıyor adaletli davranmak için diyemediniz.
görsel

#hedef23
içime hiç sinmeyen bir şekilde şampiyon olmuş takım.

Nasıl olursa olsun da şampiyon olalım düşüncesi 'ki bu bir aziz yıldırım felsefesidir' artık tamamen galatasaray'a geçmiş görünüyor.

Vallahi tuttuğum takımdan soğutuyor bu fatih terim ve ekibi beni. iğreniyorum hatta.

Galatasaraylılık bu değil. Galatasaray bu değil. Yüz küsür yıllık mazileri olan takımlarımızı kimse bu durumlara sokmamalı.

Adam gibi bir yönetimimiz olsa, bu fatih terim denilen türk futbolunun yüz karası adamı kulubün kapısından içeri dâhi sokmazlar.

Zira galatasaraylı olmanın değerleriyle hiç örtüşmüyor yaptıkları. Tabi bir de yönetim boşluğu var kulüpte bu çok aşikar.

Biz rahmetli özhan canaydın gibi ahlaklı, saygılı insanları gördük. Pek çok şeyi de onlardan öğrendik. Galatasaray sevgimiz de onlar gibi değerli şahsiyetlerden etkilenerek artmıştır şüphesiz.

Ama şimdiki yönetime bir bakın allah aşkına. insan utanıyor. Fatih terim meydanı da rahat bulunca tabi istediği gibi top koşturuyor. Galatasaray sanki babasının malıymış gibi.

Ben böyle şampiyonluk filan istemiyorum arkadaşım yerin dibine batsın.
bein sports ödül gecesinde bilerek bunları aday göstermedi ki hırslanıp farkı kapasınlar, şampiyon olsunlar. taraftarsız başakşehir şampiyon olsa nolur olmasa nolur bein sports için, iki üç de hakem kararıyla işi bağladılar ne güzel.
aziz gidince parası kalmayan takımın gerçek yüzü ilk 10a giremezken, türkiye futbol tarihinde hep borç ve fakir olan galatasarayı eleştirmesi çok normal. hala altı sıfırı konuşan bu takım küme düşmesi mücadelesi verirken, gerçek ve büyük takım şampiyonluk mücadelesinde imkansızı başarmıştır. her ne kadar çekemeseniz de bu yıl 2 yıl kupa alarak tekrar büyük takım olduğunu göstermiştir. gerçek ve büyük rakip takdir etmesi gerekirken, ne yazık ki rakip sayılmayacak kişiler çekemeyip para ve hakem demeye devam ediyor. siz önce trabzona kupasını ve şampiyonluğu geri verin, erkek olun sonra resmiyet kazanmış onlarca maç ve kupaları şike ile kazandıklarınızı silin sonra konuşalım. siz isteseniz de istemeseniz de (bkz: kupabeyigalatasaray). nokta.
19 mayıs 2019 da bu güzel tarihte 22.şampiyonluğa ulaşan güzel takımım...

22.şampiyonluğumuz hayırlı olsun, nice 22'lere...

bir atasözü der ki; ''galatasaray'la mayıs ayında yazı tura bile atılmaz.''

hep söylediğimiz gibi ''mayıslar bizimdir.''
Şampiyon olduğu günün sonrasındaki ilk piyasa gününde piyasa değeri %8,5 düşen takım.

Bu başarı mıdır?

Göreceğiz.
2018/2019 ligi şampiyonu MHK yı kutlar ve bu yolda ona yardımcı olan galatasarayı tebrik ederim.
© copyright 2005 - 2026