bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı18
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- galatasaray11
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- galatahahahahahaha2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- victor osimhen13
- gurbetçi mehdi2
- uludağ sözlük evreni9
- yandım çavuş ayranı2
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- ishal olmak5
- monica bellucci bakışı3
- çorum fk2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- barış alper yılmaz2
- davinson sanchez2
- yunus akgün2
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- aşkım sakso ne demek diye soran kız2
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- brokeback dagindan ev almak3
- villach2
- çorum futbol kulübü2
- qazi muhammed2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı2
- bir bela geliyor8
- dursun özbek2
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- yakışıklı seri katil4
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- ömer karakaş3
- velvet15
- sebahattin şirin21
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması4
- mustafa4
- iremga32
- futbol21
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- neredesiniz kızlar4
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
(bkz: gs) .
pembe dizidir. sürekli bi ihtiras, kıskançlık hali.
kendi kendini batağa saplayan camia.
tamamen dışarıdan ve tarafsız gözle yorumlamak gerekirse adeta intihar etmişler şu durumda.
senin elinde türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocası var, iki sene üst üste şampiyon olmuşsun neden götünü başını oynatıyorsun ki? birkaç zırtapoz yönetici yüzünden fatih hoca'nın başını yersen kusura bakma ama bunlar senin iyi günlerin daha. 2010-2011 sezonundaki efsane galatasaray geri geliyor. bekleyin ve görün. yahu ne vardı fatih hoca hem milli takımı hem kulübü aynı anda çalıştırsaydı?
adamın milli takımın başında çıkacağı sadece 2 maç kalmış. nedir bu salaklık?
neyse ya, beni ilgilendirmez. kendileri bilir...
tamamen dışarıdan ve tarafsız gözle yorumlamak gerekirse adeta intihar etmişler şu durumda.
senin elinde türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocası var, iki sene üst üste şampiyon olmuşsun neden götünü başını oynatıyorsun ki? birkaç zırtapoz yönetici yüzünden fatih hoca'nın başını yersen kusura bakma ama bunlar senin iyi günlerin daha. 2010-2011 sezonundaki efsane galatasaray geri geliyor. bekleyin ve görün. yahu ne vardı fatih hoca hem milli takımı hem kulübü aynı anda çalıştırsaydı?
adamın milli takımın başında çıkacağı sadece 2 maç kalmış. nedir bu salaklık?
neyse ya, beni ilgilendirmez. kendileri bilir...
Juventus karsisinda basari diledigim takimim.
ünal aysal gidene kadar yenilmesini istediğim türk takımı.
fatih terim'den ibaret olduğu sanılan kulüp. hoş, bu tutum tam bu topraklara göre bir iş. nedir bu fatih terim seviciliği anlamadım. adam 3 kez bu camia içerisinde hoca olarak görev aldı.
ilk senesinde 4 yıl üst üste lig ve uefa kupası kaldırdı. ligde nasıl başarılı olduğunu zaten çoğu insan bilir. ikinci senesinde rahmetli özhan canaydın tarafından başarılı olmuş lucescu kovulup yerine getirildi ve topukları götüne vura vura kaçtı. son sezonunda ise şike ve diğer sorunlarla boğuşan fenerbahçe'nin önünde 2 kez şampiyon oldu.
terim ile gs yönetim geçen sezonun teaa ortalarında yollarını ayırmak üzereydi ki, shalke maçları olayı uzattı. alternatifsizlik ve tek adamlık kavgası yapan bu kulüp bugün 2 puan daha kaybetti. bütün mesele fatih terim'de ise artık sıçtı demektir. yok adam gibi yönetilip, mevcut kadroyu iyi idare edecek teknik direktör gelirse kimse aramaz bu terimi.
dip not: daha beter olmaları dileği ile...
ilk senesinde 4 yıl üst üste lig ve uefa kupası kaldırdı. ligde nasıl başarılı olduğunu zaten çoğu insan bilir. ikinci senesinde rahmetli özhan canaydın tarafından başarılı olmuş lucescu kovulup yerine getirildi ve topukları götüne vura vura kaçtı. son sezonunda ise şike ve diğer sorunlarla boğuşan fenerbahçe'nin önünde 2 kez şampiyon oldu.
terim ile gs yönetim geçen sezonun teaa ortalarında yollarını ayırmak üzereydi ki, shalke maçları olayı uzattı. alternatifsizlik ve tek adamlık kavgası yapan bu kulüp bugün 2 puan daha kaybetti. bütün mesele fatih terim'de ise artık sıçtı demektir. yok adam gibi yönetilip, mevcut kadroyu iyi idare edecek teknik direktör gelirse kimse aramaz bu terimi.
dip not: daha beter olmaları dileği ile...
bu kadroyla böyle futbol oynamak akla mantığa ne kadar yatıyor merak ediyorum.
galatasaraylı değilim ama bu ne lan? takımın ölüsü bile iş yapar sözde ama... ama.
galatasaraylı değilim ama bu ne lan? takımın ölüsü bile iş yapar sözde ama... ama.
bütün bir camia olarak acilen toparlanması gereken takım. taraftar hala bile kadronun ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyor. hiç kusura bakmayın arkadaş, bu takımın bırakın mükemmeli, iyi bir 18i yok. evet, her futbolcuyu ayrı ayrı değerlendirirseniz çok kaliteli gibi duruyor. ama birleştirip de bir takım kurmaya çalıştığınız vakit anlıyorsunuz bu mükemmelliğin ne kadar kağıtta kaldığını. yani takımda çilek, portakal, çikolata var ama bu pastanın pandispanyası nerede? Allahtan son dakikada brumayı aldılar. yoksa takımda koşan, dripling yapan, rakibi yoran hiç kimse yoktu ki. bir de umut var aslında ama adam burağın yokları oynadığı dönemde bile ilk 11 olarak çıkamıyor ki sahaya. savunma desen, abartısız söylüyorum, ligin en iyi ilk 10 savunma dörtlüsü arasına giremeyecek türden. yine tek tek baktığınız zaman sıkıntı yok gibi duruyor ama öyle değil. ujfalusi gitti gideli takımın oyun kuran, tecrübeli, semihin açıklarını kapatacak bir stopere ihtiyacı var. kimler alındı peki? dany ve chedjou. iki alakasız tip. bu adamların maliyeti 15 milyonu geçti. ve bu paraya bir ujfalusi alamadık. kaç yıldır takım sol beksiz oynuyor resmen. sağ bekte de eboue bu sezon vasatın altında. takımın gole ihtiyacı olduğu zaman oyuna girip de maçı çevirebilecek çok az oyuncusu var. ve hala bile nasıl oluyorsa bu takımın on numara kadrosu oluyor. nasıl iş ben anlamadım.
nitekim maç boyunca da bunun sıkıntısını çektik. savunmada dany tam anlamıyla serseri kurşun. nerede ne yapacağı hiç belli değil. semih de ujfalusi sonrasında savunmayı tek başına toparlayabilecek cinste bir oyuncu değil. yeni gelecek teknik adamın ilk el atması gereken mevki savunma olacak muhtemelen.
ama yine de, gelecek teknik direktöre bağlı olarak bambaşka noktalara gelebilir bu takım. terim gitmeseydi de muhtemelen öyle olacaktı. sadece takımda kızağa çekilmesi gereken, kafayı toparlaması gereken bir kaç oyuncu var.
nitekim maç boyunca da bunun sıkıntısını çektik. savunmada dany tam anlamıyla serseri kurşun. nerede ne yapacağı hiç belli değil. semih de ujfalusi sonrasında savunmayı tek başına toparlayabilecek cinste bir oyuncu değil. yeni gelecek teknik adamın ilk el atması gereken mevki savunma olacak muhtemelen.
ama yine de, gelecek teknik direktöre bağlı olarak bambaşka noktalara gelebilir bu takım. terim gitmeseydi de muhtemelen öyle olacaktı. sadece takımda kızağa çekilmesi gereken, kafayı toparlaması gereken bir kaç oyuncu var.
kendi evlerindeki puan kayıpları artmıştır. şampiyon olma ihtimali çok çok azaldı. bu sene ligi 6. olarak bitireceklerini tahmin ettiğim kulüp. zaten gazla çalışan bir futbol takımları vardı. gaz bitti dolayısıyla cimbom da bitti. neden 6 diye soracak olursanız. bilmem içime doğdu*
türkiye'nin avrupa'ya açılan penceresi olan kulüp. dünya'da türkiye denince akla gelen ilk isimdir.
aldığı üstüste beraberliklere rakipleri seviniyor olsa da ligin 6. haftası itibariyle namağlup ünvanını sürdüren tek takımdır. aslında geçen hafta da böyleydi kapak olsun.
yakın zamanda geçen haftadan hakettiği 3 puanını alarak 10 puanla yoluna devam edecektir.
yakın zamanda geçen haftadan hakettiği 3 puanını alarak 10 puanla yoluna devam edecektir.
Çaresi kesinlikle mancini degildir, bielsa'dir.
iyiyse mutlu olduğumuz kötüyse mutsuz olduğumuz takım.
basit denklem.
çok seviyoruz anasını satayım çok.
basit denklem.
çok seviyoruz anasını satayım çok.
derin yönetimin en sevdiği şarkı liselim isimli şarkıdır. liseli olmayanları kolayca yerler..
Şu andaki durumunu en iyi anlatan cümleyi kaleci antrenörü tafferel kurmuştur. Kendisine yöneltilen, juventus maçında takımın başında kim olacak sorusuna, "Şu anda günlük yaşıyoruz. Bilmiyorum..." cevabını vermiştir. Evet, çarşamba günü bu takımın bir şampiyonlar ligi maçı var ve teknik direktörü belli değil... Bravo, ne hale getirdiniz lan güzelim takımı!!!
edit: maç salı değil, çarşamba günüdür.
edit: maç salı değil, çarşamba günüdür.
türkiye'nin en sıradışı camiası. bu ne kadar iyiyse bir o kadar da kötü aslında. 2011 kabusundan o yapı olmasaydı çıkmamız en az temiz 2-3 seneyi bulurdu. fakat ne oldu ertesi dönemde üst üste 2 şampiyonluk geldi. tabi halkın takımı falan değildir o ayrı. yönetim kuruluna bak anlarsın. canaydın anasını ağlattı kulübün kendi bırakmadan göndermediler neden? bizim camiada bu işler böyle yürüyor. taraftarın ne düşündüğü umurlarında değil. bu kimi zaman iyidir kimi zaman korkunç bir durum.
başarı için adeta seferberlik ilan ediliyor sonra o başarı gelince kaymağını yemek için altta kalanın canı çıksın taktiğiyle güçlü olan güçsüz olanı tasfiye ediyor. bugün tasviye olan ekip güçlü olsaydı ki olamazdı o da ayrı ama, onlar ezip geçerlerdi karşısındakileri.
başarıyı paylaşamama gibi bir sıkıntı var yani. şuan ki yönetimin de kafasında başarı olduğunu sanmıyorum. 2 senenin kaymağını yiyebildiğimiz kadar yiyelim nasılsa gideriz mantığındalar.
başarı için adeta seferberlik ilan ediliyor sonra o başarı gelince kaymağını yemek için altta kalanın canı çıksın taktiğiyle güçlü olan güçsüz olanı tasfiye ediyor. bugün tasviye olan ekip güçlü olsaydı ki olamazdı o da ayrı ama, onlar ezip geçerlerdi karşısındakileri.
başarıyı paylaşamama gibi bir sıkıntı var yani. şuan ki yönetimin de kafasında başarı olduğunu sanmıyorum. 2 senenin kaymağını yiyebildiğimiz kadar yiyelim nasılsa gideriz mantığındalar.
takımın başında bu yönetim kaldığı sürece beter olsun dediğim takımımdır. hafta içi juve de itelesin bunlara da görelim kurumsallığı...
sırf bir istemediği bir yönetimi var diye yenilsin, beter olsun diyen taraftarları varken düşmana ihtiyacı yoktur. utanın be böyle sevgi mi olur?
her ne durumda olursa olsun, kimin yönettiğine, kimin oynadığına bakmaksızın, sokakta bile oynasa desteğimin değişmeyeceği en büyük aşk. aksini düşünenler gidip barcelona taraftarı olsunlar.
her ne durumda olursa olsun, kimin yönettiğine, kimin oynadığına bakmaksızın, sokakta bile oynasa desteğimin değişmeyeceği en büyük aşk. aksini düşünenler gidip barcelona taraftarı olsunlar.
şenol güneş veya hırslı bir yabancı teknik direktörle anlaşması gereken türkiye nin en büyük kulübü.
mancini' yi getirmeye çalışarak yavaş yavaş intihar etme hazırlıkları yapan kulüp.
tazminat' ı çok yüksek tutmazlar inşallah. kimse artistlik yapmasın " önce bir görelim ona göre konuşuruz bu işler o kadar kolay değil" falan gibisinden.
yıllardır izlediğimiz, bildiğimiz çapsız mancini işte. ne bekliyorsunuz mancini gelince ş. liginde gruptan mı çıkacağız?
çeyrek final hayallerini unutun derim. ligde bile bu kadroya rağmen mancini gelirse şampiyon olamaz gs.
tazminat' ı çok yüksek tutmazlar inşallah. kimse artistlik yapmasın " önce bir görelim ona göre konuşuruz bu işler o kadar kolay değil" falan gibisinden.
yıllardır izlediğimiz, bildiğimiz çapsız mancini işte. ne bekliyorsunuz mancini gelince ş. liginde gruptan mı çıkacağız?
çeyrek final hayallerini unutun derim. ligde bile bu kadroya rağmen mancini gelirse şampiyon olamaz gs.
Galatasaray taraftarının hakettiği t.direktörü, takımın başına getiren yönetime sahiptir. Bu taraftara böyle yönetim ve böyle teknik kadro müstehak.
En son oynanan Rize maçında doğru dürüst protesto bile yapmamış koyun gibi herşeye razı olmuş bir taraftar grubuna sahiptir malesef. Fatih Terim'e sahip çıkıyoruz derler dostlar alışverişte görsün misali. Kimseyi kandırmalarına da gerek yok.
En son oynanan maçta protestosunu ortaya koymamış taraftar grubu işler kötü giderken protesto etmesi çok komik olur. Hatta hiç protesto etmesinler daha iyi. Çünkü sonuçlar iyiyken güzel herşey, kötüyken protesto. En kötü ihtimal protestolarla takım arda arda en fazla 2-3 maç kaybeder, ama bu yönetimdeki anlayış olduğu sürece ki mancinin gelişi ile kurumsallık! daha bi ortaya çıktı sezonu hatta diğer sezonları da kaybeder.
Bu yönetimde yöneticilik vasfı olsa idi şayet sezonun daha başında takımı t.direktörsüz bırakmaz, sezon sonu ise hocasına teşekkür eder yollardı.Ama biliyorlardı ki sezon sonu olduğunda takımı 3sene üst üste şampiyon yapmış t.direktörü yollayamayacaklarından bunu milli takım, telefon bahanesiyle süsleyerek hocaya yol verdiler. Kurumsallık bu imiş, Fatih Terim şerefsiz kendileri şerefli ve mükemmel galatasaraylı imiş. Bu kurumsal yönetime diyeceğim laf, Mancini ile 1 senelik sözleşme imzalasın bakalım...
Galatasaray kulübünde lise ağırlığı olduğu için bu entrikalar normal olmamasına rağmen hadi normal diyelim, peki galatasaray taraftarına demeli. Koyun gibi herşeyi izliyorlar tepkilerini koymadan. işler kötü giderken değil işler iyi giderken tepkiyi koymak marifet ister. Bu da anlık sonuçların umrunuzda olmadığını, geleceği düşündüğünüzü gösterir. Şimdi susan taraftarlar 2-3 maç ard arda kaybedince haykıracaklar yönetim istifa imparator diye ama yemezler.
Koyu bir galatasaray taraftarı olarak diyebilirim ki(duyarlı olan kısmını tenzih ederim) galatasaray türkiyedir lafı tam anlamıyla gerçeği yansıtmaktadır. Çünkü her olan biteni koyun gibi izlemekte, sesini çıkaramamakta tam şu an türkiyedeki nüfusun %50 sini yansıtmaktadır.
Böyle insanlara böyle yönetim, böyle t.direktör, böyle devlet...
yazıklar olsun.!
En son oynanan Rize maçında doğru dürüst protesto bile yapmamış koyun gibi herşeye razı olmuş bir taraftar grubuna sahiptir malesef. Fatih Terim'e sahip çıkıyoruz derler dostlar alışverişte görsün misali. Kimseyi kandırmalarına da gerek yok.
En son oynanan maçta protestosunu ortaya koymamış taraftar grubu işler kötü giderken protesto etmesi çok komik olur. Hatta hiç protesto etmesinler daha iyi. Çünkü sonuçlar iyiyken güzel herşey, kötüyken protesto. En kötü ihtimal protestolarla takım arda arda en fazla 2-3 maç kaybeder, ama bu yönetimdeki anlayış olduğu sürece ki mancinin gelişi ile kurumsallık! daha bi ortaya çıktı sezonu hatta diğer sezonları da kaybeder.
Bu yönetimde yöneticilik vasfı olsa idi şayet sezonun daha başında takımı t.direktörsüz bırakmaz, sezon sonu ise hocasına teşekkür eder yollardı.Ama biliyorlardı ki sezon sonu olduğunda takımı 3sene üst üste şampiyon yapmış t.direktörü yollayamayacaklarından bunu milli takım, telefon bahanesiyle süsleyerek hocaya yol verdiler. Kurumsallık bu imiş, Fatih Terim şerefsiz kendileri şerefli ve mükemmel galatasaraylı imiş. Bu kurumsal yönetime diyeceğim laf, Mancini ile 1 senelik sözleşme imzalasın bakalım...
Galatasaray kulübünde lise ağırlığı olduğu için bu entrikalar normal olmamasına rağmen hadi normal diyelim, peki galatasaray taraftarına demeli. Koyun gibi herşeyi izliyorlar tepkilerini koymadan. işler kötü giderken değil işler iyi giderken tepkiyi koymak marifet ister. Bu da anlık sonuçların umrunuzda olmadığını, geleceği düşündüğünüzü gösterir. Şimdi susan taraftarlar 2-3 maç ard arda kaybedince haykıracaklar yönetim istifa imparator diye ama yemezler.
Koyu bir galatasaray taraftarı olarak diyebilirim ki(duyarlı olan kısmını tenzih ederim) galatasaray türkiyedir lafı tam anlamıyla gerçeği yansıtmaktadır. Çünkü her olan biteni koyun gibi izlemekte, sesini çıkaramamakta tam şu an türkiyedeki nüfusun %50 sini yansıtmaktadır.
Böyle insanlara böyle yönetim, böyle t.direktör, böyle devlet...
yazıklar olsun.!
kendinin galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen sempatizanlara; asıl sahibinin kim olduğunu, kimleri sağarak yaşamını sürdürdüğünü sızdıran kulüp. şuradan:
(bkz: inci sözlük teki derin galatasaray yazısı)
(bkz: inci sözlük teki derin galatasaray yazısı)
bugün 108. kuruluş yıldönümü olan ülkemizin yüzakı spor kulübü. iyi ki doğdun galatasaray!
http://www.goal.com/tr/ne...4%B1rd%C4%B1?ICID=AR_RS_4
tufaya gelmiş kulüp. mancini'yi getireceklerine bizim Aykut'u alsalardı bari. *
tufaya gelmiş kulüp. mancini'yi getireceklerine bizim Aykut'u alsalardı bari. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar