bugün

galatasaray

resmen ikiye bölünmüş olan camia. nedenleri odur budur geçiniz ama şu iki senelik güzelim ortamdan sonra bizler yani taraftarlar dahil camiayı bu hale getirenler kimlerse hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum.

arkadaş sözlükler bile saf tutar mı tutuyorlar işte galatasaray sözlük oldu sana terimsporlu, gala sözlük oldu sana aysalsporlu. moderasyon ekiplerinden bağımsız ediyorum bu kelamı. yazarların ortalaması açısından.

galatasaray'da görev almış eski yönetici ekibine bakıyorsun onlar da böyle. başkana bakıyorsun kanlısı sanki terim adının geçmesini bile yasaklıyor gstv'de. isminin ya da vasfının önemi yok bu camiaya mensup herkes belli bir safta yerini tutmuş. buna ben de dahilim, hepimiz dahiliz. herkesin kendine göre haklı olduğu, haksız olduğu meseleler var ama kim haklı olursa olsun bu hadisenin en basit tabiri rezilliktir beyler.

camia böylesine parçalanmışken hangimiz hangi yüzle futbol takımından başarı bekleyeceğiz şuan? nasıl kızacağız mancini'ye bu takımı oynatamıyor diye? ketenpereye getirilip bir anda yönetim dışında kalmış adnan öztürk'e mi kızacağız konuştu diye yani? herkes susuyordu da bir o mu konuştu? sayın aysal hadiseleri sıfır hata ile yürüttü de onun hakkında konuşanlar mı camiayı karıştırmaktalar yani?

bu meselenin bu noktaya gelmesinde herkesin eşit payı vardır. galatasaray bu sene başarılı olur olmaz umrumda değil açıkçası. sadece şu karmaşa dinsin. herkes bir sakinleşsin. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takım bir seneyi boş geçirirse batmaz. camiaya asıl zarar verecek yara bu karmaşadır. sakinleşelim abiler ablalar. sakin.
© copyright 2005 - 2026