bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları27
- hasan atilla uğur8
- arkadaşlar bakar mısınız16
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği8
- ktç'nin küçükken sarışın yeşil gözlü olması11
- mazotun litresi 101 lira34
- benim dedem çok fakirmiş diyen olmaması9
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- kahvaltıda sevgilinizden nasıl çay istersiniz10
- en iyi bisküvi5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek19
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- domates çorbanıza size sormadan kaşar atılması7
- g i l d e d l i l y27
- apoya statü verilen dönem5
- sözlüğün en anonim yazarı5
- yazarların fobileri18
- apoya af çıkartılması3
- yakışıklı fakir erkek vs tipsiz zengin erkek3
- tai lung8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri16
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- vermio3
- terminator gerçek mi oluyor9
- ak partililerin pkk pisliğini chp ye atması2
- claudian clouds13
- orman yangınlarını akp çıkarıyor zannetmek5
- mühendis erkek subay kadın evliliği5
- erkekler açılsın5
- erkek parfümü kullanan kadın7
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz7
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı7
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- kendinden büyük kadınla evlenmek7
- sıkıldım11
- ioçk'nin damak zevki4
- sözlükten hatun kaldırmak3
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması7
- sözlüğün sarması3
- yaşlılığı kabullenemeyen insan5
- bacağımın çok ağrıması2
- bana çorba yapmak isteyen sözlük yazarları2
- şeriatçı vs pkklı2
- mühendis erkek hemşire kadın evliliği4
- rüyada inception filmini görmek2
- aç değilim ya senin tabağından atıştırırım3
- heybeliada ruhban okulu2
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi5
bu akşam eskişehir'den fark yemesini beklediğimiz kulüp.
36 yaşındaki dedelerinin balonu da böylece bir güzel patlamış olur.
36 yaşındaki dedelerinin balonu da böylece bir güzel patlamış olur.
geselilerin haricinde tüm türkiye'nin avrupa'da rezil olmasını beklediği kulüp.
schalke'nin toki arena'da olduğu gibi futboluyla onları rezil etmesi ve bu sefer fark atması çok iyi olacaktır.
schalke'nin toki arena'da olduğu gibi futboluyla onları rezil etmesi ve bu sefer fark atması çok iyi olacaktır.
boktan takım yine eskişehir'in tecavüzünü uğramıştır.
yıl olmuş 2013. galatasaray gibi bir takım eskişehir e karşı doldur boşalt oynuyor. utanç verici. tarihe not düşülsün.
çok ballı takım. eskişehirspor karşısında resmen aciz durumlara düştüler ama eskişehirspor bunu değerlendiremedi. bir sürü net pozisyonu harcadılar neticesinde gese havadan 1 puan aldı.
bize her sevdadan geriye kalandır, sarıdır kırmızıdır kalbimizin fatihidir.
ortada selçuk-engin solda emre sağda hamit ne kadar formsuz olsa da oynamalılar zira diğer isimler hiç takım savunmasında yoklar. 4-4-2 yi ne olursa olsun korumalıyız zaten 4-2-3-1 oynamamız bu karakterlerle imkansız 4-3-3 olabilir ancak onun zamanı sezon sonu sezon ortasında böyle değişiklik YA-PI-LA-MAZ. muslera-eboue-semih-danny-rieria-hamit-selçuk-engin-emre-burak-drogba wesley eğer form tutarsa ileride girebilir takıma yoksa beklesin kenarda galatasaraydan büyük değil sonuçta. böyle onları oynarsak şampiyonluk gidecek arkasından bakacağız kupanın.
teknik ekibinin 10sn.lik bir basın toplantısı yaptığı takımdır. çok komik.
(bkz: bana ne bana ne)
(bkz: bana ne bana ne)
Galatasaray'ın bu sezonki en kötü oynadığı maçtır Eskişehirspor maçı , es -es çatır çutur top oynamıştır valla kısaca şanslıydık maçta. Taktiğin sezondan beri halen oturmayışı can sıkıcı , şuan ki kadro bağırarak söylüyorum ne zamandan beri 4-3-1-2 oynar , kadrodaki oyuncular bu taktiğe uygun , 4-3-3 biraz daha zahmet isteyen ve 2 günde oynalıbilecek bir taktik değil. selçuk garibim kıçını yırtıyor bildiğin ve gözüken o ki Melo yolcu.
önümüzdeki haftalarda daha çok puan kaybedecek olan takım.
fenerbahçe'nin şampiyonluğu yakındır.
fenerbahçe'nin şampiyonluğu yakındır.
teknik ekibi dağa küsmüş, dağın şeyinde değil.
şu çok net ki artık önündeki fikstüre de bakınca bu saatten sonra, şu puan farkları ile şampiyonluğu kaybederse uzun yıllardır yaşamadığı ilginç bir sarsıntı yaşayacak camia
dikkat diyelim ve eskişehir maçındaki oyunun sebeplerini arayıp, gaza gelmeyip önümüze bakalım derim..
dikkat diyelim ve eskişehir maçındaki oyunun sebeplerini arayıp, gaza gelmeyip önümüze bakalım derim..
bu federasyon ve hakemlerle her türlü şampiyondur.ama bu şampiyonluğa sevinmekte galatasaraylıların midesine kalmış artık.
edit:bide eksilemeler.ne mide varmış arkadaş sizde?kıçımla gülüyorum ahahaha
edit:bide eksilemeler.ne mide varmış arkadaş sizde?kıçımla gülüyorum ahahaha
bU SENE DE ŞAMPiYON.
Artik bir seri yakalamasi gereken takim.
Biraz kafayi toplasa erken erken sampiyonlugunu ilan edecek mis gibi.
Askimiz.
Biraz kafayi toplasa erken erken sampiyonlugunu ilan edecek mis gibi.
Askimiz.
tam bir ergen takımı. Taraftarlarının yüzde 99luk kısmı ergenlerden oluşuyor.
Bu futbolla şampiyon olursa beni mutlu etmeyecek takımım.
devre arası yaptığı çılgın transferler sonucu kafası biraz karışık takımımdır. zaten ilk yarı da çok iyi top oynamıyorduk ama şimdi görülüyor ki yine takımın kimyasının oturması, çarkların dönmeye başlaması için biraz zaman lazım.
şampiyon ilan edilmeleri de en büyük handikapı takımın. en zor dönem geliyor, en çok çalışmaları gereken zamandayız. schalke maçları, ligde hedef takım haline gelmemiz, onların drogbası sneijder'i var bizim yüreğimiz var diyen zayıf görünen rakipler...
konsantrasyon aslanlar. konsantrasyon!
şampiyon ilan edilmeleri de en büyük handikapı takımın. en zor dönem geliyor, en çok çalışmaları gereken zamandayız. schalke maçları, ligde hedef takım haline gelmemiz, onların drogbası sneijder'i var bizim yüreğimiz var diyen zayıf görünen rakipler...
konsantrasyon aslanlar. konsantrasyon!
Bu akşam oynanan beşiktaş - fenerbahçe derbisinden sonra önünde iki seçenek olan takım.
1. Schalke04'e elenirse tamamen lige asılacak ve %80 şampiyon olacaktır.
2. Schalke04'ü elerse iki kulvarda zora girecektir. Ama ligde daha şanslı olacaktır. bu durumda % 72,7 şampiyon olacaktır.
Ligde şampiyon olmalarına engel iki takım var. Fenerbahçe ve beşiktaş. Ama ne yalan söyleyeyim, beşiktaş'ın şampiyon olacağını sanmıyorum. Bu sene bunu göremiyorum. Fenerbahçe'ye gelecek olursak, eğer seriye bağlayıp galibiyetler alırsa, zorlar. Lig şimdi başlıyor.
1. Schalke04'e elenirse tamamen lige asılacak ve %80 şampiyon olacaktır.
2. Schalke04'ü elerse iki kulvarda zora girecektir. Ama ligde daha şanslı olacaktır. bu durumda % 72,7 şampiyon olacaktır.
Ligde şampiyon olmalarına engel iki takım var. Fenerbahçe ve beşiktaş. Ama ne yalan söyleyeyim, beşiktaş'ın şampiyon olacağını sanmıyorum. Bu sene bunu göremiyorum. Fenerbahçe'ye gelecek olursak, eğer seriye bağlayıp galibiyetler alırsa, zorlar. Lig şimdi başlıyor.
gelecek sene için transfer bütçesini 50 milyon euro olarak belirlendiği dedikoduları dolaşan takım.
gökhan inler'in yeni takımı (bkz: gökhan inler/#18873431)
el bombası gibidir, hiç güven vermemektedir. Bugün kesin yener denilecek durumu yoktur.
2012-2013 şampiyonlar ligi şampiyonudur.
2013 avrupa süper kupa şampiyonudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar