bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- iş bulamamak2
- claudian clouds kadındır12
- yazarların almak istediği hediyeler4
- cilgincapkin13
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- anın görüntüsü18
- mutsuzluğun en büyük nedeni10
- deccal'in sozluge gelmesi10
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- tas kafa traşlı hırt sorunu2
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- japon denince akla gelenler2
- küs insanları barıştırmak3
- ben senin yerinde olsam5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- sözlükteki kavganın amacı5
- lionel messi6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- arap gel oğlum5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- yarası olan gocudur5
- en sevilen su markası3
- suca suruklenen cocuk7
- yorgun mermi13
- temmuz6
- nickten isim tahmini yapmak25
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu5
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- mutlu ama uzak olsun3
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar7
- burhaniye6
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- şu anda çalan şarkı2
- vincent van gogh5
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
taraftar profilini degistirdiginde daha cok sevilecek ezeli rakibimiz.
0 çekiyorduk, puan aldık sevindik, uefa ya razıydık, gruplardan çıktık.. schalke ile kendi evimizde 1-1 kaldık diye şu iyi gün taraftarlarına malzeme olduk anasını satayım.
ulan ne nankör insanlar var. yönetime ve ft 'ye istifa diyen andavallar var.
saçma sapan konuşma la
Hala şansımız var. Ve ben inanıyorum ki schalke yi eleyeceğiz.
ulan ne nankör insanlar var. yönetime ve ft 'ye istifa diyen andavallar var.
saçma sapan konuşma la
Hala şansımız var. Ve ben inanıyorum ki schalke yi eleyeceğiz.
Schalke'yi eleyemezse yeni transferlerin parasını ödemekte yine dara düşebilecek kulüptür.
Not: Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum, eleyin aslanlarım....
Not: Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum, eleyin aslanlarım....
şampiyonlar liginde son 16 takım içerisinde ceza sahası dışından golü bulunmayan 3 takımdan biri. psg ve porto' nun da ceza sahası dışından golü yok. ceza sahası dışından en çok golü olan takım ise 7 gol ile real madrid.
yine 1.14' lük ortalamasıyla, gol ortalaması en düşük takım galatasaray son 16 takım arasında, ancak attığı 4 kafa golüyle de celtic ve manchester ile birlikte şampiyonlar liginin en iyisi galatasaray bu alanda.
yine son 16 takım arasında pas girişiminde ve isabetli pas yüzdesinde 11. sırada galatasaray. öyle büyük farklar yok ama, barcelona' yı bir kenara bırakırsak 2. sıradaki bayern' in pas yüzdesi %78 iken galatasray' ın %70.
istatistikler her şeyi açıklamaz elbette ama bana göre çok şeyi açıklar.
şimdi galatasaraylı arkadaşlarım, renktaşlarım bana kızsalar da bazı değerlendirmelerde bulunacağım;
öncelikle öyle bir iki oyuncu geldi diye şampiyonlar ligi şampiyonu olunmaz. olunmaması da iyidir zaten, yoksa bu kadar değerli olmaz o kupa. drogba, sneijder var nasıl yenemeyiz schalke' yi diyenlere hatırlatmak isterim ki manchester city gruptan çıkamadı! burası; iyi, kaliteli kadro kadar tecrübe, olgunluk, alışkanlık isteyen bir arena. uefa' nın sitesine girerek benim buraya yazdığım istatistiklerden çok daha fazlasını bulabilirsiniz ve incelediğinizde görürsünüz ki o istatistik verilere göre schalke senden daha iyidir şampiyonlar liginde. şampiyonlar liginin favorisi ise pek çok veride başlarda olan barcelona, real madrid, bayern munih, psg' dir.
etrafıma bakıyorum da millet fatih hoca' ya ve galatasaray' a kızıp duruyor schalke' yi yenemedik, kötü oynadık diye. öncelikle o schalke' yi zaten kimse yenemedi şu ana kadar. sen seneler sonra ilk kez bu arenadasın ve üzerine bir de gruptan çıkmışsın. açık konuşmak gerek; istatistiksel verilere göre son 16 takım arasındaki en zayıf 2 3 takımdan biri galatasaray ki bu da normal. başta dediğim gibi sadece 2 oyuncu alıp -ki daha 2' si de hazır değilken- bu arenada başarılı olunacaksa bunu herkes yapar. ligde dökülen, kadrosundaki önemli oyunculardan vazgeçen milan şampiyonlar liginde başarılı oluyor. schalke de öyle, ama yıldızlar topluluğu manchester city eleniyor. elbette hoca faktörü, şans faktörü de etkilidir ama hiç mi tecrübenin, alışkanlıkların etkisi yok? ben maçı izlerken heyecandan titrerken hayatında ilk defa (hoca için bile ilk) şampiyonlar liginde 2. tur oynayan oyuncuların heyecan, telaş, hata yapma lüksleri yok mu?
çok uzun yazılar okunmadığından kısa tutmak istiyor ve söylemek istediğim daha pek çok şeyi içimde bırakıyorum. galatasaray bana göre bu sene avrupa' da başarılıdır, yapması gerekeni yapmıştır. schalke' yi eleyebilir ama elenirse de lige odaklanmalı, tekrar şampiyon olmalı ve seneye bu arena da tekrar yer almalıdır. 4 sene üst üste gidilsin bu lige, 4. sene sonunda schalke ile eşleşelim o zaman görün takımı. belki yine eleniriz o ayrı ama hem siz hem de oyuncular çok daha olgun davranır, ne yaptığını bilerek davranır. sonuçta futbol bu, barcelona bile yenilebiliyor ama seneye yine favorisi bu kupanın barcelona. bu sene oynanacak bir yarı final yerine 4 sene çeyrek finalde elenmeyi tercih ederim ben, çünkü 5. sene yine en büyük adaylarından birisi olursun yarı finalin. semih bu ligin forvetlerine karşı tecrübe kazanamaz istisnalar hariç -mesela sow- schalke, manchester gibi takımlarla oynamalı, forvetler onu fizikleriyle ezmeli, hatalar yapmalı; yapmalı ki, eksiklerini görmeli onları gidermeli ve kusursuz bir stopere dönüşmeli.
yine 1.14' lük ortalamasıyla, gol ortalaması en düşük takım galatasaray son 16 takım arasında, ancak attığı 4 kafa golüyle de celtic ve manchester ile birlikte şampiyonlar liginin en iyisi galatasaray bu alanda.
yine son 16 takım arasında pas girişiminde ve isabetli pas yüzdesinde 11. sırada galatasaray. öyle büyük farklar yok ama, barcelona' yı bir kenara bırakırsak 2. sıradaki bayern' in pas yüzdesi %78 iken galatasray' ın %70.
istatistikler her şeyi açıklamaz elbette ama bana göre çok şeyi açıklar.
şimdi galatasaraylı arkadaşlarım, renktaşlarım bana kızsalar da bazı değerlendirmelerde bulunacağım;
öncelikle öyle bir iki oyuncu geldi diye şampiyonlar ligi şampiyonu olunmaz. olunmaması da iyidir zaten, yoksa bu kadar değerli olmaz o kupa. drogba, sneijder var nasıl yenemeyiz schalke' yi diyenlere hatırlatmak isterim ki manchester city gruptan çıkamadı! burası; iyi, kaliteli kadro kadar tecrübe, olgunluk, alışkanlık isteyen bir arena. uefa' nın sitesine girerek benim buraya yazdığım istatistiklerden çok daha fazlasını bulabilirsiniz ve incelediğinizde görürsünüz ki o istatistik verilere göre schalke senden daha iyidir şampiyonlar liginde. şampiyonlar liginin favorisi ise pek çok veride başlarda olan barcelona, real madrid, bayern munih, psg' dir.
etrafıma bakıyorum da millet fatih hoca' ya ve galatasaray' a kızıp duruyor schalke' yi yenemedik, kötü oynadık diye. öncelikle o schalke' yi zaten kimse yenemedi şu ana kadar. sen seneler sonra ilk kez bu arenadasın ve üzerine bir de gruptan çıkmışsın. açık konuşmak gerek; istatistiksel verilere göre son 16 takım arasındaki en zayıf 2 3 takımdan biri galatasaray ki bu da normal. başta dediğim gibi sadece 2 oyuncu alıp -ki daha 2' si de hazır değilken- bu arenada başarılı olunacaksa bunu herkes yapar. ligde dökülen, kadrosundaki önemli oyunculardan vazgeçen milan şampiyonlar liginde başarılı oluyor. schalke de öyle, ama yıldızlar topluluğu manchester city eleniyor. elbette hoca faktörü, şans faktörü de etkilidir ama hiç mi tecrübenin, alışkanlıkların etkisi yok? ben maçı izlerken heyecandan titrerken hayatında ilk defa (hoca için bile ilk) şampiyonlar liginde 2. tur oynayan oyuncuların heyecan, telaş, hata yapma lüksleri yok mu?
çok uzun yazılar okunmadığından kısa tutmak istiyor ve söylemek istediğim daha pek çok şeyi içimde bırakıyorum. galatasaray bana göre bu sene avrupa' da başarılıdır, yapması gerekeni yapmıştır. schalke' yi eleyebilir ama elenirse de lige odaklanmalı, tekrar şampiyon olmalı ve seneye bu arena da tekrar yer almalıdır. 4 sene üst üste gidilsin bu lige, 4. sene sonunda schalke ile eşleşelim o zaman görün takımı. belki yine eleniriz o ayrı ama hem siz hem de oyuncular çok daha olgun davranır, ne yaptığını bilerek davranır. sonuçta futbol bu, barcelona bile yenilebiliyor ama seneye yine favorisi bu kupanın barcelona. bu sene oynanacak bir yarı final yerine 4 sene çeyrek finalde elenmeyi tercih ederim ben, çünkü 5. sene yine en büyük adaylarından birisi olursun yarı finalin. semih bu ligin forvetlerine karşı tecrübe kazanamaz istisnalar hariç -mesela sow- schalke, manchester gibi takımlarla oynamalı, forvetler onu fizikleriyle ezmeli, hatalar yapmalı; yapmalı ki, eksiklerini görmeli onları gidermeli ve kusursuz bir stopere dönüşmeli.
işimizi zorlaştırmayı çok severiz ezelden beri. ama ortada inkar edilemeyecek bir gerçek var. en kolay sezonda bala göte lideriz, kupada zaten 1461'e elendik, en balık gruptan hasbelkader çıktık, en kek rakibi yenersek yine zorundan yeneceğiz, belki de eleneceğiz.
hocanın da, yönetimin de, taraftarın da iyi durumda olduğumuz illüzyonundan kurtulması lazım ki takım ilerleme kaydedebilsin. takım sallanıyor, hoca yanlışta ısrar ediyor. takım bu kadar kötüyken kazanması bana zevk vermiyor çünkü kazandıkça yanlışları telafi edebilmekte daha geç kalıyoruz. dün schalke kazansın istedim belki çok geç olmadan bazı şeyler kafalarına dank eder diye.
iyi yönetildiği takdirde önümüzdeki en az beş sezonu domine edebilecek bir potansiyel var Galatasaray da ancak o rakipleri ile arasında ki farkı açmamak için direniyor.
hocanın da, yönetimin de, taraftarın da iyi durumda olduğumuz illüzyonundan kurtulması lazım ki takım ilerleme kaydedebilsin. takım sallanıyor, hoca yanlışta ısrar ediyor. takım bu kadar kötüyken kazanması bana zevk vermiyor çünkü kazandıkça yanlışları telafi edebilmekte daha geç kalıyoruz. dün schalke kazansın istedim belki çok geç olmadan bazı şeyler kafalarına dank eder diye.
iyi yönetildiği takdirde önümüzdeki en az beş sezonu domine edebilecek bir potansiyel var Galatasaray da ancak o rakipleri ile arasında ki farkı açmamak için direniyor.
gereksiz insanlarin gelip cemkirdigi takim. dolduruyorsunuz su nick altini. gidin burdan.
Saha zemini berbat, takım başka bir alem Galatasaray lı olarak dün utandım. Bu adamları bu zeminde oynatmak için mi aldın. Bu maç gösterdi ki cl de sabri oynamaz. Reira zorunluluktan oynar. Sneijder sol açık oynamaz. Hamitte bu formuyla sağ açık oynamaz. Galatasaray cl de muslera semih dany (maalesef) reira (maalesef) eboue .. selçuk melo göbek te önünde sneijder forvet arkası veya serbest sağ açık ta burak içeri giren forvete yakın pres yapan terim de bu hale getirmeye çalışıyor. Sol açık olarak amrabat ne kadar tam formda olmasa bile emre Çolak ve enginden daha iyi alternatifler ve forvete tek forvet drogba oynanabilir. Eğer bu şekilde çıkmaz sa turu unutsun.
sneijder ve drogba muhteşem transferler fakat gs'nin oynadığı sistem uygun değil.
hamit kesinlikle çizgi kanat oyuncusu değil.her zaman kaleyi karşıdan gören göbekte bi yerde oynadığında daha başarılı olan bir oyuncu.
sneijder de alex gibi hagi gibi ortada oynayacak. forvet arkası 10 numara pozisyonunda.
burak ve drogba zaman zaman değişmeli olarak kanatlara inecekler. bu iş ancak böyle olur.
peşin edit: hamit'i sol tarafa yakın aldım artık direklere takılmasın diye. *
-----------muslera-------------
eboue-----semih-----danny-----riera
------selçuk---melo----hamit-------
-----------sneijder----------------
---burak-----------------drogba-------
hamit kesinlikle çizgi kanat oyuncusu değil.her zaman kaleyi karşıdan gören göbekte bi yerde oynadığında daha başarılı olan bir oyuncu.
sneijder de alex gibi hagi gibi ortada oynayacak. forvet arkası 10 numara pozisyonunda.
burak ve drogba zaman zaman değişmeli olarak kanatlara inecekler. bu iş ancak böyle olur.
peşin edit: hamit'i sol tarafa yakın aldım artık direklere takılmasın diye. *
-----------muslera-------------
eboue-----semih-----danny-----riera
------selçuk---melo----hamit-------
-----------sneijder----------------
---burak-----------------drogba-------
hayalimdeki taktiği;
---------------muslera-----------------
aboue---semih----transfer----transfer
-------melo---selçuk----melo---------
---------------sneijder--------------
--------drogba-------burak---------
olsa ne güzel olur ama...
---------------muslera-----------------
aboue---semih----transfer----transfer
-------melo---selçuk----melo---------
---------------sneijder--------------
--------drogba-------burak---------
olsa ne güzel olur ama...
Avrupa'da tur atlamasını canı gönülden istediğimiz Türk spor klübü.
Edit:ergenmisiniz amk ? Ben Fenerbahçe'liyim ama avrupa maçlarının hepsinde türk takımı kimse sonuna kadar onu desteklerim. Saçma sapan düşünceler ile yok efendim onlar bize rakip ilerlemesinler mantığı yüzünden bu ülkede tek bir avrupa kupası var.
Edit:ergenmisiniz amk ? Ben Fenerbahçe'liyim ama avrupa maçlarının hepsinde türk takımı kimse sonuna kadar onu desteklerim. Saçma sapan düşünceler ile yok efendim onlar bize rakip ilerlemesinler mantığı yüzünden bu ülkede tek bir avrupa kupası var.
uefa kupası ve avrupa süper kupasını kazanması bile ülke puanını zirveye çıkartmış kulüp. avrupa kupası kazanmış tek türk kulübüdür, ben de fenerbahçe, beşiktaş fanatiği olsam ben de sevmem galatasaray' ı.
Zamanında ülke puanını ayyuka çıkarıp, fakirlere avrupa şansı yaşatan kulüp.
Bizim hatamız amk. Ne kazanıyosun uefa'yı. Sürünseydi ipneler.
Bizim hatamız amk. Ne kazanıyosun uefa'yı. Sürünseydi ipneler.
dünya sıralamasında 1. sıraya yükselmiş tek türk futbol kulübü. ülke puanı filan. laf etmek için sıfır çekmemen lazımdı. ya da liverpooldan fark yeyip yüzümü kara çıkartmaman lazımdı.
fenerbahçe'nin imam nikahlı karısı.
Bu sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak takımdır.
kupa canavarı, eksik olan şampiyonlar ligi kupasını da 2-3 sezona müzemize getirecektir.
http://this11.com/boards/abEjnaVaio.jpg
şu şekil bir dizilişle almanya'da ki rövanşa çıkarsa önce çeyrek final, ardından da yarı finali %95 görecek takımdır. aksi bir dizilişle yer alırsa %50 şansı vardır.
şu şekil bir dizilişle almanya'da ki rövanşa çıkarsa önce çeyrek final, ardından da yarı finali %95 görecek takımdır. aksi bir dizilişle yer alırsa %50 şansı vardır.
bilet devir sistemini faaliyete sokmuş takım... böylece hem kombine sahipleri hem de klüp kazanıyor...
sonra da galatasaray nasıl bu hale geldi, neden böyle oldu? vizyon var hacı, iş bilirlik var... ondan... mal mal seyretmiyor başkan, büyük bir sistem kuruyor... türk spor tarihinin en büyük yöneticisi var başında, ondan böyle oluyor...
sonra da galatasaray nasıl bu hale geldi, neden böyle oldu? vizyon var hacı, iş bilirlik var... ondan... mal mal seyretmiyor başkan, büyük bir sistem kuruyor... türk spor tarihinin en büyük yöneticisi var başında, ondan böyle oluyor...
taraftarını ve yöneticilerini pek anlayamadığım kulüp.
shalke maçı sonrası sürekli sahanın zemininden şikayet ettiler. ne kadar kötü olduğundan.
iyi ama şikayet ettiğiniz zemin, zaten sizin stadınızın zemini. maç tt arena'da oynandı.
yani aslında sizin sorumluluğunuzda olan zemin.
üstelik shalke de aynı zeminde oynadı.
e peki neyden şikayet ediyorsunuz o zaman?
zemin mi kötü, e o zaman bir zahmet yapın.
milyon dolarları transferlere verirken, stat zeminine de para ayırın.
koca stadı devlet yaptı, zeminini de bir zahmet siz yapıverin. yoksa onuda mı devletten bekliyorsunuz?
dedim ya, anlayamıyorum.
shalke maçı sonrası sürekli sahanın zemininden şikayet ettiler. ne kadar kötü olduğundan.
iyi ama şikayet ettiğiniz zemin, zaten sizin stadınızın zemini. maç tt arena'da oynandı.
yani aslında sizin sorumluluğunuzda olan zemin.
üstelik shalke de aynı zeminde oynadı.
e peki neyden şikayet ediyorsunuz o zaman?
zemin mi kötü, e o zaman bir zahmet yapın.
milyon dolarları transferlere verirken, stat zeminine de para ayırın.
koca stadı devlet yaptı, zeminini de bir zahmet siz yapıverin. yoksa onuda mı devletten bekliyorsunuz?
dedim ya, anlayamıyorum.
bir türk kulübüdür. her türk kulübü gibi başarı için sabırsızdır. zemin için de aynı yaklaşımı yapmış, hazır olmadan oynamıştır.
taraftarın bu konuda bir etkisi yoktur. yönetim beşiktaş maçına zemini yetiştirmek gibi politik bir yaklaşımda bulunmuştur. hatalıdır.
taraftarın bu konuda bir etkisi yoktur. yönetim beşiktaş maçına zemini yetiştirmek gibi politik bir yaklaşımda bulunmuştur. hatalıdır.
noob team.
fransadan aldığı talimatlar ile imralıya "barış elçisi" gönderen takım.
stat konusunda çok eleştirilen fakat bu meselede kazancı değil de zararı olmuş kulüptür.
görsel
görsel
puan farkını koruyarak son haftaya girerse, yeniden şükrü saracoğlu'nda süper lig şampiyonluğu yaşayacak takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar