bugün

/887
evet, galatasaray'ın uefa kupası var. ama en çok olmayanlar konuşuyor.

(bkz: nazar etme ne olur çalış senin de olur)
(bkz: yazık)
amigolarından bana ne dediğim kulübümdür. sanki galatasaray üzerinden rant elde eden, götü boklu amigolar yüzünden galatasaray'ı tutuyoruz amk. mal mısınız nesiniz..
manchester united taraftarının bile lehine tezahürat yaptığı takımdır. o kadar büyük.

http://www.facebook.com/v.../video.php?v=466502044218
manchester united taraftarının nefret ettiği leeds taraftarını kızdırmak için adını haykırdığı takımdır.

neden biliyor musun liseli? çünkü 2 leeds taraftarını taksim'de galatasaraylılar öldürdü.
bunun büyüklükle alakası yoktur.
edit: ama siz kaşındınız.*
taraftarı olmayanlar tarafından başlığına sürekli olarak entry girilen takımdır. nedir bu eziklik diye sorası geliyor adamın? ahah
bok gibi futbol oynayan attığı gollerin yüzde altmışı şans olan diğer yüzde kırkı şike olan kulüp hakemler tarafından kollanmasından söz etmiyorum bile.
kötü oynadığı iddia edilen takım.

kötü oynamasıyla rakibinin aklını başından alıyorsa, bir de iyi oynasa...
(bkz: kısa süre önce aig nin el koyacak olduğu takım)
ben anlamıyorum arkadaş bu takımın taraftarlarındaki fenerbahçe kompleksini bir türlü anlayamıyorum. adam en büyük rakibinin evinde şampiyon olmuş şimdi de bunu diline dolamış ama fenerlileri çıldırtmak için ortaya koydukları argümanlara karşı argümanlarla cevap veren fenerlileri görünce de çılgından deliye dönüyorlar. bak aslanım (kedicik) sen benim evimde şampiyonluk kutlarsın ben senin evine şampiyon çıkarım, o yeri göğü inletiriz avrupanın cehennemi dediğiniz sami yenin kapanış derbisinde de yeneriz hatta o devlete yaptırdığınız stadın açılış maçında da yeneriz. he bunlar olur sen yenersin ben seni yenerim sen saraçoğlunda şampiyonluk kutlarsın ben 100. yılımda senin evine şampiyon gelirim hatta senin 100. yılında ben şampiyon olurum falan da filan, bunlar uzar gider, bunlar rekabetleri 100 yılı geçen takımlarda olur ama olmayacak olan kendi evlerine şampiyon gelen takıma protesto olsun diye bütün maç boyunca su atmaktır. bunlara göre tabii aslında o öyle bütün maç süregelen bir şey değildir de 5-10 dakikalık bir tepkidir!bunlar yoksa çok centilmen çok avrupai takımdır bütün bokluk varsa yoksa fenerindir! e peki o zaman neden her defasında fenere laf diyorsunuz allahın fransız tohumları?
angry birds'lerin bok atmadan duramadığı, taraftarı olduğum için onur duyduğum biricik kulubüm.
galatasaray başlığından çıkmayan ezikler tarafından "fenerbahçe kompleksi" olmakla suçlanan takımdır. bsg please.
dünyanın en çirkef taraftarına sahip midir bilmem ama alakası olmamasına rağmen real madridin den tut milan ına kadar herkese bok atabilecek karakterde taraftara sahiptir bu kadar itici bir toplum ingilizler olabilir dünya üzerinde.

(bkz: en sevilmeyen milletin ingilizler olması)
bu da mı gol değil ? *

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13798.php

fransız kulüp.asdfhgjkgkhj.
küçük fransa. tarihte kayıtlarla sabittir. alkış almıştır bu vesileyle defalarca!
kültür simgesidir. şikenin simgesi olanlar kendisini çekemez.
Futbolda Türk'ün adını avrupaya duyuran, üstünlüğünü kabul ettirip kupa alan tek Türk kulübü olması sebebi ile başta ''bazı'' Fenerbahçeliler tarafından eziklğin verdiği acı ile ''Fransız kulübü'' gibi saçma sapan suçlamalar yapılan kulüp.Açın bi kardeşim bakın kulübü kim kurmuş, kuruluş amacı için ne demiş, hedefler için ne demiş.isterseniz ben size açıklayayım : ''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak, turk olmayan takımları yenmek'' Burda Fransanın ''f''sini gören var mı?Aksine Türk olmayan takımları yenmek diyor ve unutmayın ki bu kulübün ilk renleri kırmızı-beyazdır.Ne ''türk dostu'' Dominique de Villepin in ziyareti ne de başka bi şey bunları değiştirebilir.Siz başkalarını kötüleyip, aptalca yakıştırmalar yapacağınıza, kendinizi tartışıp daha ileriye gitmek için çabalayın.
stadında bjk'nin oynayamayacağı kulüptür.

http://www.stargazete.com...na-protokolu/haber-620674
fb'yi sahasında hoplatarak şampiyonluk kupası kaldıran takım. fenerin kocasıdır.
Fenerbahçe'ye yenilince hiç üzülmeyen, ruhsuz takım cık cık cık. Alıştık bi de üstüne kudurmayalım diyorlar çünkü.*
eziklerin başlığından çıkmadığı takım. sebebi ise kocalarından ayrı kalamamalarıdır. selam olsun onlara. *
Ezikliğini kendi taraftarının ağzından itiraf eden devşirme takım.*
http://www.turkspor.net/d...80&o=61&hid=64884
fenerli taraftarların hakkında galatasaraylı kimliği altına saklanıp ezik ezik yazılar yazdığı, bunu da sözlükte paylaştığı takımdır. yazık lan.
koskoca eski fransa başbakanının ziyaret ettiği kulüptür. geçen sene de kobe byrant ziyaret etmişti. çok büyük camia.
Gazi Mustafa kemal atatürk'ün lanet ettiği takımdır.

"tekrar ediyorum‚ aleyhimizde serdedilen mütalaat yanlıştır. bu hakikat tarihen ve mantıkan sabittir. bu hususu yalnız garba değil‚ hatta vatandaşlarımıza da ehemmiyetli bir surette ihtar etmek lüzumunu hissediyorum. çünkü nadirattan olmakla beraber teessüfle işitiyoruz ki‚ milletin tarihini okumamış veya hiss-i milliden mahrum kalmış olması lazım gelen bazı şahıslar‚ ecnebilerin aleyhimizde serdettikleri ithamatı reddetmedikten başka vatanlarını‚ milletlerini kabahatli göstermekten çekinmiyorlar. hala bugün‚ sultani mektebinin (6s lisesi) salonlarını aleyhimizde konferans verdirmek için ecnebilere küşade bulunduranlar var‚ bu gibilere lanet olsun (büyük nutuk‚ 220. vesika - mustafa kemal atatürk)"
ipini koparanın nick altına koştuğu takım.

atatürk lanetledi 6s'yi bıdı bıdı eden zevzeklere allah akıl fikir ihsan eylesin.

galatasaray'ı bu şekilde, söylemleri çarpıtarak karalamaya çalışanların üzerinde olsun allah'ın laneti.
© copyright 2005 - 2026