bugün

/889
gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyük başarılar kazanmış, ülkeye futbolda çağ atlatmış, iki tane avrupa kupası kazanmış, türkiye'nin açık ara en büyük futbol takımıdır. kıskananı çoktur. bu kulübün başarısını yakalayacak herhangi bir türk takımı mevcut değildir şu düzende. belki paralel evrende yaklaşanlar olabilir seviyesine. orasını bilemem.
kopenhag'da, monaco'Da, ali sami yen'De, diyarbakır'Da karıköy'De ve bilumum yerde kupa kaldıran türkiye'nin en büyüğü.

kuşlara sorsan bir 45 dakika düşünür 'nerelerde kupa aldık lan biz' diye.
tuzlu fıstık ismi gibi nick almış tiplerin yakasından düşmediği takım.
dandik fotoshoplar ile saldırılmaya çalışılmaktadır. gerçekten komik. rakibinin sahasında kaldırdığı 18. şampiyonluğun acısı hala geçmemiştir birilerinde. acısam mı gülsem mi bilemedim şimdi.

edit: geçmemiş acısı belli.
başkanı hiç bir zaman metris'Te yatmamıştır.
- bizim buralarda allah kurtarsını, cezaevinde yakınları olanlara derler kardeş.

bir tanım olarak galatasaray ise; futbolda başarının sembolü.
başkalarının hayallerinin bittiği yerde kendi gerçeklerini başlattığı için bir çok hazımsızı kudurtup soyut karalamalar içerisine girmesi normaldir.
'en büyük takım' egolarıyla anılan egoların takımı. bilmesem barcelona sanacam ben bu takımı.
fenerbahçe çok rezil etmiştir bu takımı.
uefa'yı aldı diye kendisini hala türkiye'nin en iyisi sanan fransız takımı.
30 milyon fenerbahçe taraftarından sonra 23 milyon egosu sağlam taraftarın takımı.
iyi bilir fenerbahçe'yle kıyaslandığında dibe vurmanın tadını.
89 kupası ve başarısı olan fenerbahçe'yi 80 kupa ve başarıyla takip eden türkiye'nin 2. en büyük takımı.
(türkiye'nin en büyük takımı için: (bkz: fenerbahçe)
bazılarının "biz daha büyüğüz" diyerek başlığı altında ağladığı takımdır. lan oğlum madem büyüksün niye gelip kendinden küçüğe bunu söylüyorsun? yaptığın düpedüz eziklik+çekememezlik.

tanım: fenerlilerin kıskandığı türkiye'nin tek büyük takımı.
bak hepsi demiyorum ama çogu taraftarı mal beyinlidir. laftan anlamazlar. istediklerini alırlarmış. bak buna çok güldüm.
istediginizi alırmısınız bilmemde bir şeyleri içinize aldıgınız kesin.

tanım: aponun ve gay ların agırlıkla sevdigi takım.
iyi de olsa kötü de olsa türkiye'de sürekli konuşulan takımdır. gündemi hep kendisi belirler.
fenerbahceliler tarafindan soyle bir gorsel hazirlanarak tiye alinmis takimim: görsel

sen cok yasa baroni! *
12 sene önce aldıkları bir uefa kupası'nın lafını hala yapan takımdır. amk tamam aldınız, iyi hoş güzel. o gün zaten beşiktaşlı gömleğimi çıkarmış o kupayı alın diye dua bile etmiştim. tüm türkiye istemişti o kupayı, fenerlisi beşiktaşlısı... bu kadar göt oğlanı olmanız neden anlamadım ki. aberdeen, shaktar donetsk ve daha aklıma gelmeyen bi dünya sikindirik takım almış uefa kupası'nı, ama sanmıyorum onlar bu kadar ağlaklık yapsın. kusasım geliyor artık "ama bizim uefa kupamız var." lafından. bu kadar melis olmayın alisamiyen!
en büyük başarıları galatasaray'ı farklı skorlarla yenmek olan rakipleri bulunan takım.

30 yılda bir kupa alarak türkiye'nin en iyi takımı olduğunu sanan rakibi vardır.

son yıllarda son maçlarda şampiyonluğu kaçırarak bununla büyüklük vurgusu yapan rakibi bulunur.

türkiye'yi avrupa'da temsil etme ve adını duyurabilme anlamında ilk ve en unutulmaz başarısı "sıfır = 0" çekmek olan rakibi mevcuttur.

"12 yıl önce aldıkları kupayla övünüyorlar" diyerek bu takımın taraftarıyla alay etmeye çalışan rakip takım taraftarları vardır. kendi takımlarının 105 yıldır o kupanını sapını bile göremediklerinden bihaberlerdir.

kısacası bu takım yapar, rakibi olan takım ağlar.
aberdeen'in aldığı kupada 3. tur görememişler tarafından uefa kupasını alması dolayısıyla bok atılan kulüptür. üzülüyorum rakiplerine cidden. yazık la.
25 haziranda çok iyi transferler açıklamazsa beni çıldırtacak kulüptür. ulan adamlar ortasaha ve sol bek'in 10 senesini kurtardı, biz hala saçma sapan kendimizi yemekteyiz.
Kap'a neredeyse her gün bir futbolcu bildirip, üzerine bir de alamayıp madara olan takım. Kap'a bildirdikleriyle kadro kursak ilk 3 için oynar lan.

Edit: http://www.kap.gov.tr/yay...m/Bildirim.aspx?id=216434

Edit2: Sen Kap'a bildir Amrabat'ı falan çapına bakmadan, sonra alama gel beni eksile. Aysal gsde transfer bitmez derken bunu kastediyormuş demek ki muhoha
Nordin amrabat ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş takimim. Bu kez alın su adamı aylardır bekliyoruz.
karakteri beş para etmez faslı futbolcuların peşine düşmüş kulüp.
ya arkadaş hiçbir şeyinde değilim de hakkında salatasaray, 6alatasaray gibi laf esprisi yapan rakip taraftara sahip ya. en çok ona üzülmemiz lazım.

ezeli rakip diyorsun, dengim diyorsun. heriflerin muhabbetlerine bak ya.

kafama silah daya şu platforma gene böyle boktan espriler yazmam fener hakkında.
Amrabat diye işe girişip 3 filmlik "Godfather" serisiyle Kayseri'den ayrılan vasat takım.
Nordin amrabat için kayserispor'a 7 milyon euro teklif eden ve -iyi ki- siktiri yiyen takımım. En kompleks deplasmanı galatasaray olan bir adamın cimbom da işi olmamalı, şampiyonlar ligi tecrübesi olan ve mümkünse çalışma ahlakı olan isimlerle ilgilenilmeli. Kuzey ülkeleri bu konu da hep dikkatimi çekiyor. Almanya, isveç, norveç, isviçre. Bu ülkeye mensup futbolcuların çoğunda görev bilinci bulunmakta. 7 milyon euro gibi bir parayı büyük ihtimalle seneye ismini bile duymayacağımız bir oyuncu için bize harcatmayan kayserispor'a da teşekkürü bir borç bilmeliyiz.

Özet geç piç diyenler için: Türkiye içinde bu kadar yüksek ücretli oyuncu alınmamalı. Sonra ne oldum delisi oluyor hepsi.
http://img256.imageshack....56/2183/arsenlupenmg9.jpg

demek ki neymiş, the godfather'ın kayseri'yle ilgisi yokmuş. ayık olacakmışız.
gururumuz, sevincimiz, onurumuz galatasaray. sarı kırmızı parçalı formadır galatasaray, asalettir galatasaray. son lig şampiyonudur futbol takımı.
Rakiplerine karşı her türlü şerefsizliği yapmaya hazır bulunan takım. Hele taraftarı öyle bi egoya sahiptir ki; bu takımı tanımasan barcelona falan sanarsın.

bi de fenerbahçe'den iyi olduklarını iddia etmeleri ayrı bi fiyasko. maziyi bilmeyen adam gelmiş diyor ki; "biz uefa aldık türkiye'nin en iyisiyiz" diye. 1957'de türkiye'ye ilk avrupa başarısını getiren hangi takım soruşturun bakalım. siktirtmeyin egonuzu...
© copyright 2005 - 2026