bugün

galatasaray

ben anlamıyorum arkadaş bu takımın taraftarlarındaki fenerbahçe kompleksini bir türlü anlayamıyorum. adam en büyük rakibinin evinde şampiyon olmuş şimdi de bunu diline dolamış ama fenerlileri çıldırtmak için ortaya koydukları argümanlara karşı argümanlarla cevap veren fenerlileri görünce de çılgından deliye dönüyorlar. bak aslanım (kedicik) sen benim evimde şampiyonluk kutlarsın ben senin evine şampiyon çıkarım, o yeri göğü inletiriz avrupanın cehennemi dediğiniz sami yenin kapanış derbisinde de yeneriz hatta o devlete yaptırdığınız stadın açılış maçında da yeneriz. he bunlar olur sen yenersin ben seni yenerim sen saraçoğlunda şampiyonluk kutlarsın ben 100. yılımda senin evine şampiyon gelirim hatta senin 100. yılında ben şampiyon olurum falan da filan, bunlar uzar gider, bunlar rekabetleri 100 yılı geçen takımlarda olur ama olmayacak olan kendi evlerine şampiyon gelen takıma protesto olsun diye bütün maç boyunca su atmaktır. bunlara göre tabii aslında o öyle bütün maç süregelen bir şey değildir de 5-10 dakikalık bir tepkidir!bunlar yoksa çok centilmen çok avrupai takımdır bütün bokluk varsa yoksa fenerindir! e peki o zaman neden her defasında fenere laf diyorsunuz allahın fransız tohumları?
© copyright 2005 - 2026