bugün

/889
bazılarının ellerindeki yüzlerindeki şike bokunu bulaştırmaya çalıştıkları ulu kulüptür.

yürüyün lan.
assaidi'yi renklerine katmış kulübüm.
türkiye'nin en temiz ve başarılı takımı. net.

edit: cinconlu değilim.
1996-2000 yıllarındaki bütün avrupa takımlarını şikeyle yenen, uefa ve süper kupayı da şikeyle alan takımdır. şampiyonlar ligi çeyrek finaline de şikeyle çıkan takımdır.

fener ve bjk ise temizdir. ibişler sizi. hehe
bir başkanı atatürk'e suikast girişiminden idam edilmiş, bir başkanı şike'den hüküm yemiş, bir başkanları * resmi sitelerinde başkan olarak göstermeyen güruhun saldırısına uğrayan türkiye'nin en büyük kulübü.

kulübün itibarını iki paralık eden adamları davulla zurnayla karşılayanlar benim kulübüm için götten uydurma hikayelerle saldırı yapıyorsa zerre kadar kafama takmam, o derece.
azizsporlular tarafından pek sevilmez. nedeni bellidir.
klüp başkanları nato müteahhiti olmadığı için şikesiz olduğunu zanneden klüp.
Şikeye bulaşmadığını ve türkiye'nin en iyisi olduklarını düşünecek kadar bilgisiz ve cahil taraftarlara sahip olan takım. türkiye'ye ilk şikeyi getirdiler ama nasıl olduysa tek bi iz bırakmamışlar.

ve sorarım; fenerbahçe şike yaptığı için mi 2010-2011 şampiyonluğu fenerbahçe'de tescillendi?? açın gözünüzü. siz bu siktiri boktan kelimelerle anca kendinizi kandırırsınız.

ayrıca eksileyebilirsiniz; sikimde de değilsiniz hani. *
galatasaray'ın bu şike soruşturmasında adının bile geçmemesi bazılarını köpek gibi kudurtmuştur. bunu bu başlıkta da net şekilde gözlemliyoruz.

türkiye'nin en daşşaklı kulübüdür.
türkiye'ye şikeyi getiren ilk kulüp olduğu söylenen kulübüm.

ispat edemeyen onursuz, namussuz, şerefsizdir.

not: ispat edilsin sözlükten gideceğim, ispat edemeyen tek tek gelip özür dileyecek bu başlığa.

hodri meydan.
fenerli taraftarların hayal görmesine neden olacak kadar onları çıldırtmış takımdır. fenerbahçe' nin 2010-2011 şampiyonluğu sadece bu pisliği halının altına süpürsün diye göreve getirilen federasyon tarafından tescillenmiş olup söz konusu şampiyonlu uefa tarafından tescillenmediğinden fenerbahçe şampiyonlar liginden men edilmiş, sonrasında açtığı cas davasını geri çekerek de bir anldam da uefa' ya siz haklısınız demiştir.
görsel

aylık dergisi çıkmıştır.
fenerbahçe'nin metresidir.
fenerbahçe'ye koydukça hoplatan kulüptür.
Dünya'nın en şerefli şikelerini yapan kulübüdür.

(bkz: 24 mayis 1987 malatyaspor besiktas maci)
fenerbahçenin seksi bulduğu takımım.

kadıköyde kobrayı gördükten sonra tadından vazgeçemiyorlar doğal olarak.

yasla aslanım.

edit: 0-0la kobra mı oluyor ahahayttt diyen fenerliler var. 2-2 olduğuda kobranın alasını gördükleri için 0-0 onlara az geliyor. doğrudur ne diyelim.
fenerlileri kadıköy'deki boğanın üstüne oturup ağlamaya zorlayan şerefli takımdır.
'en ufak şike yaptıysak orospu çocuğuyum' diyen taraftarlara sahip klüp. *
galatasaray düşmanlarının ağızlarındaki köpüklerle bu başlıkta çırpınmalarını gülerek izliyorum.*
türkiye'nin en vurucu takımıdır.
hiç bir zaman fenerbahçe gibi göt korkusuyla bizzat kendi maç yapacağı rakibinin topçusunu satın almamıştır

ayıca şike ile teşviği ayıramayan şebeklerin varlığını bize göstermiş kulübüm..
bir maçı gösterip; "aha galatasaray teşvik vermiş" diye sağda solda dolanıp, tüm bu iddiaları bir videoyla destekleyenlerin mantık yürütmekte zorlandığı o kadar belli ki.

videoda malatyaspor'lu oyunculardan 2-3 tanesi tv'ye bağlanıp para aldıklarını söylüyor, ancak aralarından sadece bir tanesi galatasaray'dan geldi diyor. diğerleri paranın nereden geldiğini bilmiyor. eyvallah...

malatya'nın önde gelenlerinden fevzi öz o dönemle ilgili konuşmuş ve olayı anlatmış. ha bu ilk kez mi söyleniyor? hayır. daha öncede yazıp çizdik ama yok...

--spoiler--
"turan çevik’le ortaktım. malatyaspor gündeme geldi; turan, ’dayı başkan ol’ dedi. ben de dedim ki, ’sen başkan ol, ben destekleyeyim.’ o zaman malatyalı bir hemşerimiz geldi, ’maçı verelim’ diye, semra özal yollamış. ben de sinirlendim, çocuklara, ’beşer milyon daha prim size, yenin beşiktaş’ı’ dedim. bünyamin’in neredeyse beli kırılıyordu, topu içeriden aldı. yendik o maçı. biz malatyaspor’u böyle yerlere getirdik."

http://haber.gazetevatan.com/Haber/152776/1/Gundem
--spoiler--

not: bu ülkeye şikeyi getiren galatasaray'dır diyenler ispatla yükümlüdür, sözüm söz! bu ispat edilsin ben sözlüğü bırakacağım. ispat edemeyenler gelecekler bu kulübün başlığına özür dileyecekler (ki bir iki cesur yürek çıkmış belli).

aşağıda linklerini verdiğim maçlar araştırılsın önce. sonra kim sözlükten gider, kim özür diler konuşalım. hatta konuşmayalım.

(bkz: 23 mayıs 1943 beşiktaş fenerbahçe maçı)

(bkz: 8 nisan 1951 beşiktaş fenerbahçe maçı)

(bkz: 25 nisan 1955 galatasaray fenerbahçe maçı)
türkiye'nin en şerefli takımıdır. şikecileri, örgütçüleri kıskançlıktan çıldırtır. galatasaray, fb ve bjk gibi şike yapmaz.

(bkz: kıskananlar çatlasın)
içerisinde hiç bi açıklama olmayan resim linkleri verilerek akıllarınca şike yaptığı ispatlanma çalışılan kulüp

hahahahaaa ulan ne admasınız lan..
aşağıda verdiğim linkde ki maçlara etkileri araştırılması gereken takım. çok fesattır bu ibneler.

(bkz: 21 aralık 1453 fetihspor beşiktaş maçı)

ha bir de:

(bkz: geçmişe mazi sikilmişe gazi derler)
2006 şampiyonluğundan sonra gelen sezonda takıma hiç takviye yapılamması ve geçmiş seneden 30 puan az alınmasını hatırlatmaya başlamıştır bana

nasıl olsa şampiyon takım çok transfere gerek yok mantığı ürkütücü bi mantık bu sene için yine

o dönemde de bülent tulun vardı bu kafayla bi alakası var mı bilemem ama fb hergün transfer yaparken ve yapmamış haliyle bizden daha derin bi kadroya sahipken

bizim daha hiç bi icraata girişmememiş olmamız enteresan.asıl şampiyonlar ligi için geçen seneden çok daha sağlam adamların alınması gerekli geçen sene para da yoktu ok dedik ama para da akıyor şuan işte

zor bi sene bekliyor gibi taraftarı yine..
© copyright 2005 - 2026