bugün
- ruh halini tek cümlede anlatmak8
- karımla evlendiğime bin pişmanım5
- çay koymak mı katmak mı7
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- irmik helvası4
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- tarımdan paradoksa evrim3
- göbek eritme taktikleri3
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- çay katüüm mü daayı3
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- misafirliğe gitmek iyi değildir2
- en son aldığınız iltifat2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- kezo osuruğu2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- ciguli kral4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- hindistanlı kızlar5
- amerika iran savaşı2
- bulgar ötv si2
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- cehaletln cazibesi11
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- güne bir şarkı bırak15
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- gazete arşivi3
- nato zirvesi2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- görükle2
- en güzel kahve2
- allah atatürk ten razı olsun4
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- pandela4
- aykolik'in ayak bastığı şehirler2
- 19 haziran 2026 meksika güney kore maçı2
- mısır3
- ismail kartal13
şu ana kadar yaptığı transferlerle sansasyon değil başarı için transfer yaptığını göstermiş olan kulüp, kulübüm. dany ve umut transferleri, galatasarayın alternatifli bir kadro oluşturmaya çalıştığının habercisi bir anlamda. geçen sezon en büyük sıkıntımız da buydu zaten. allahtan önemli sakatlıklar falan olmadı da çok büyük sıkıntı yaşamadık. ama elmander, melo, selçuk, semih, eboue, ujfa ve balta. bu liste uzar. ilk onbirde oynayan oyuncuların neredeyse hiç birinin sağlam bir alternatifi yoktu. lige başlarken ujfa-servet- zan diye tasarlanan stoper mevkiinde sezon sonuna doğru semih-ujfa ikilisi alternatifsiz kaldı bir anda. şimdi oraya dany takviyesi yapıldı. umut elmandere alternatif olabilir. bazı arkadaşlar hayal kırıklığına uğramış umut transferiyle ama ben ümitliyim. kimse umuttan 20 gol atmasını beklemiyor, o beklentiyle alındığını da hiç sanmıyorum. elmader de geçen sezon 36 maçta toplam 12 gol attı ama takıma katkısı bundan çok daha fazla oldu. süper finalde elmanderin oyundan çıktığı andan sonra takımımızın savunmada ne kadar sıkıntı çektiğini bilen bilir. işte bu açıdan düşününce umut transferi daha da büyük anlam kazanıyor benim gözümde. şimdi bundan sonrasında da aynı yoldan şaşmazsak çok sağlam bir takım olabiliriz. bir tane bitiriciliği yüksek santrafor, bir iki kanat oyuncusu, sol beke yedek ve orta saha takviyesiyle ciddi anlamda eksiklerimizi kapatmış oluruz. bu dört-beş transferin içinde bütçeyi en sarsabilecek olanı santrafor ve orta saha. bu yükün altından da başarıyla kalkabilirsek şampiyonlar liginde sağlam bir mücadele verecek bir takım kurmuş oluruz. ligde de rahatlıkla şampiyonlar ligi vizesini kaparız.
sosyal medyada dünyanın en büyük 6. kulübüdür.
taraftar sayısı, hayran kitlesi ile alakalı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
taraftar sayısı, hayran kitlesi ile alakalı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
ünal aysal tarafından bugün itibariyle 35.000 kombine satışının gerçekleştiği ve inanılmaz derecede bir ilginin olduğu açıklanmış kulüptür.
hatta ünal aysal kombine satışını durdurmayı düşündüklerini söylemiştir. kombinelerin genel satışına daha dün başlandı ve inanılmaz bir rakama ulaştı. pazarlama stratejisi açısından ünal aysal haklı aslında... 40 bin'in üzerine çıkıldığında maç başı bilet satışı yapılamayacak duruma gelecek...
büyüksün galatasaray!
büyüksün galatasaray taraftarı!
hatta ünal aysal kombine satışını durdurmayı düşündüklerini söylemiştir. kombinelerin genel satışına daha dün başlandı ve inanılmaz bir rakama ulaştı. pazarlama stratejisi açısından ünal aysal haklı aslında... 40 bin'in üzerine çıkıldığında maç başı bilet satışı yapılamayacak duruma gelecek...
büyüksün galatasaray!
büyüksün galatasaray taraftarı!
bu sene satılan kombinelerin hakkını veremeyecek olan takım.
edit: yıldız transferi yapmadıklarını belirten gs taraftarı bilmelidirki kiralayabilecekleri en büyük yıldız olan umut'u almışlardır. daha fazlası zaten olmaz.
edit: yıldız transferi yapmadıklarını belirten gs taraftarı bilmelidirki kiralayabilecekleri en büyük yıldız olan umut'u almışlardır. daha fazlası zaten olmaz.
müneccim yarrağı yemiş tipitipleri ortaya çıkaran takımım.
türkiye'ye şikeyi sokan takımlardan. aynı zamanda uefa kupaları var onun içinde tebrikler. (bkz: yiğidi öldür hakkını yeme).
türkiye'nin en büyük takımı olup benim de tuttuğum takımdır.
takım olmanın yıldız futbolcu transfer etmekten ibaret olduğunu sanan rakipleri vardır.
yıldızları olmadan bile şampiyon olur, rakipleri *yıldızları barındırırken kadrosunda 30 sene de bir kupa alır son haftalarda şampiyonluk kaçırır. kimisi de yıldız futbolcu transfer edicem diyerek kulübü borç batağına götürür.
yıldızları olmadan bile şampiyon olur, rakipleri *yıldızları barındırırken kadrosunda 30 sene de bir kupa alır son haftalarda şampiyonluk kaçırır. kimisi de yıldız futbolcu transfer edicem diyerek kulübü borç batağına götürür.
muhtemel transferleri
serkan balcı, remzi giray kaçar, egemen korkmaz, cale, colman, burak yılmaz ve alanzinho olan takım..
serkan balcı, remzi giray kaçar, egemen korkmaz, cale, colman, burak yılmaz ve alanzinho olan takım..
Türkiyenin gurur kaynaağı asil takım galatasaray.
2001 - 2002' de yıldızsız bir kadroyla, takım oyunuyla şampiyon olmuş ve cümle aleme ' yıldızdan önce takım oyunu önemlidir ' ifadesini vurgulamış ekip.
sıkılgan anelka ve anelka' nın bonusu denilen ribery' nin türkiye serüvenlerini de unutmadık efendim.
sıkılgan anelka ve anelka' nın bonusu denilen ribery' nin türkiye serüvenlerini de unutmadık efendim.
elmander transferı gecen sene mayıs'ta yapıldı hiç ses çıkartmadı..
eboue zaten guresci diye lanse edıldı bank asya'da 50 tane vardı..
melo altın bıdon'du..
ujfalusi 34 yasında törene terlıkle gelmiş saygısızdı..
başka?
engın baytar sorunlu, oynayamaz...
bır tek galatasaray'ın anca cay ıcebıleceğı söylenen selçuk ınan transferı vardı..
onun da ıstanbul'da ne yapacagı muammaydı..
gecen sene yıldız transferı var mıydı galatasaray'ın?
her futbolcu soru ısaretı değil miydi?
dany geldı bu sene nerden cıktı dedım ben de..
ama kuyt gelseydı galatasaray'a yıne aynısını dusunurdum..
mılıto dıyorlar.. 35 yasında adamın transfer edılmesınden yana değilim, 50 kere burak yılmaz'ı ısterım..
ama kadıkoy'e gıtse mılıto dunya yıldızı olur di mi?
gecen gun hangı sozlukte bılmıyorum eskı tarıhlı bı entryde " brezılya mıllı takımında hulk dıye bı adam var hahaha hulk dıye topçu mu olur la" yazıyordu..
bugun hulk onun tuttugu takıma gelse yıldız transferınden öte bır sey olur..
bu ısler boyle galatasaray japonya dan hulk'u alsa g.tünüzle gulerdınız..
avrupa sampıyonu bu mantelıte ıle olur.. kendı yıldızlarını yaratarak olur..
umut bulut'da harıka bır transferdır.. yurt dısında ne kadar gurbetcı varsa alınması elzemdır, kadro kalıtesı açısından..
mehmet ekıcı, gökhan töre, ömer toprak, tunay torun, erdın demır, erdal akdari, alpaslan öztürk gibi gurbetçilker favorim..
eboue zaten guresci diye lanse edıldı bank asya'da 50 tane vardı..
melo altın bıdon'du..
ujfalusi 34 yasında törene terlıkle gelmiş saygısızdı..
başka?
engın baytar sorunlu, oynayamaz...
bır tek galatasaray'ın anca cay ıcebıleceğı söylenen selçuk ınan transferı vardı..
onun da ıstanbul'da ne yapacagı muammaydı..
gecen sene yıldız transferı var mıydı galatasaray'ın?
her futbolcu soru ısaretı değil miydi?
dany geldı bu sene nerden cıktı dedım ben de..
ama kuyt gelseydı galatasaray'a yıne aynısını dusunurdum..
mılıto dıyorlar.. 35 yasında adamın transfer edılmesınden yana değilim, 50 kere burak yılmaz'ı ısterım..
ama kadıkoy'e gıtse mılıto dunya yıldızı olur di mi?
gecen gun hangı sozlukte bılmıyorum eskı tarıhlı bı entryde " brezılya mıllı takımında hulk dıye bı adam var hahaha hulk dıye topçu mu olur la" yazıyordu..
bugun hulk onun tuttugu takıma gelse yıldız transferınden öte bır sey olur..
bu ısler boyle galatasaray japonya dan hulk'u alsa g.tünüzle gulerdınız..
avrupa sampıyonu bu mantelıte ıle olur.. kendı yıldızlarını yaratarak olur..
umut bulut'da harıka bır transferdır.. yurt dısında ne kadar gurbetcı varsa alınması elzemdır, kadro kalıtesı açısından..
mehmet ekıcı, gökhan töre, ömer toprak, tunay torun, erdın demır, erdal akdari, alpaslan öztürk gibi gurbetçilker favorim..
oktay mahmuti'yle yollarını ayırarak sinirlerimi zıplatmış kuküp. niye işler iyi giderken saçmalama gereği duyar bir kulüp anlam veremiyorum.
avrupada hiç bi dönem siklenmemişlerin hasetle baktığı ve imrendiği camia..
basketbolda son iki senede yaptığı tüm doğruları tek hamlede silip atmış takım.
ne çabuk unuttunuz lan üç sene evvel küme düşmemeye oynuyodu bu takım. orta düzey bir kadro kurup önce ligde final oynadı, sonra da avrupada top 16ya kaldı ve son sekize kalma şansınıda son maçta kaybetti * ki kaybettiği takım gitti şampiyon oldu.
mahmuti ile son iki senede çok keyifli bir takım izledik ve hem oyunu ile hem mücadelesi gurur duyduk. ve şimdi yönetim geldi beşiktaşa elendi diye mahmuti'yi kovdu. hiç bir galatasaraylının içine sinmeyecek bir karar bu. biz alınan sonuçlar ne olursa olsun mahmutinin bu takımda yıllar yılı kalmasını isterken biz taraftarlara da yapılmış büyük bir ayıptır.
amk gazetesinin yaptığı haber ise tamamı ile asparagas. basketbolla ilgilenen herkes bilir ki mahmuti en kötü zamanda bile hiç bir şeyden şikayet etmeden işini yapar ve gider. yapılan bu büyük ayıp sonucu özellikle bu sene olmak üzere iki senedir abdi ipekçiden çıkmayan biri olarak uzun bir süre maçlara gitmeyeceğim. kaybettiğimiz her maçta da kıs kıs güleceğim.
ne çabuk unuttunuz lan üç sene evvel küme düşmemeye oynuyodu bu takım. orta düzey bir kadro kurup önce ligde final oynadı, sonra da avrupada top 16ya kaldı ve son sekize kalma şansınıda son maçta kaybetti * ki kaybettiği takım gitti şampiyon oldu.
mahmuti ile son iki senede çok keyifli bir takım izledik ve hem oyunu ile hem mücadelesi gurur duyduk. ve şimdi yönetim geldi beşiktaşa elendi diye mahmuti'yi kovdu. hiç bir galatasaraylının içine sinmeyecek bir karar bu. biz alınan sonuçlar ne olursa olsun mahmutinin bu takımda yıllar yılı kalmasını isterken biz taraftarlara da yapılmış büyük bir ayıptır.
amk gazetesinin yaptığı haber ise tamamı ile asparagas. basketbolla ilgilenen herkes bilir ki mahmuti en kötü zamanda bile hiç bir şeyden şikayet etmeden işini yapar ve gider. yapılan bu büyük ayıp sonucu özellikle bu sene olmak üzere iki senedir abdi ipekçiden çıkmayan biri olarak uzun bir süre maçlara gitmeyeceğim. kaybettiğimiz her maçta da kıs kıs güleceğim.
yapılan tüm araştırmalarda türkiye'de en çok taraftara sahip kulüp.
en son yapılan a&g araştırmasında da %26 ile birinci sırada.
http://www.internethaber....taraftar-kimde-60926h.htm
en son yapılan a&g araştırmasında da %26 ile birinci sırada.
http://www.internethaber....taraftar-kimde-60926h.htm
spor toto süper lig son şampiyonu.
2012 - 2013 sezonu formalarından 2'si sosyal medya ya düştü. ne kadar doğru orası teyit etmeden kesin konuşmuyorum.
görsel
görsel
tam 36 gündür kadıköy'de kupa kaldıramayan türkiye'nin en büyüğü. spor kulübü, futbol kulübü, veleybol kulübü diye tanımlanamaz. en büyük.
valla içim sıkıldı. 1 aydır kupa kaldırmamak ne demek ya. birazdan evdeki kupamı alıp karıköy'e kadar gideceğim. stadın etrafında 2 tur da atarım kupayla. girebilirsem içeri de girerim.
allahtan gündüz. ışığa falan gerek yok.
valla içim sıkıldı. 1 aydır kupa kaldırmamak ne demek ya. birazdan evdeki kupamı alıp karıköy'e kadar gideceğim. stadın etrafında 2 tur da atarım kupayla. girebilirsem içeri de girerim.
allahtan gündüz. ışığa falan gerek yok.
fifa12 de yer alan tek türk takımı.
şimdiye kadar localarla birlikte 36000 kombine satmış kulüptür.
ukala çirkef kibirli ve kompleksli insanların desteklediği futbol takımı.
Kadıköy'e davet edilmeyen seksi kulüp.
(bkz: sen gelme lan ayı)
(bkz: sen gelme lan ayı)
şampiyonlar ligi için uefadan onay çıktığı söyleniyor. günün en güzel haberini verdi yine galatasarayım. o zaman (bkz: geliyoruz ulaaaaan)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar