/886
uzun bir aradan sonra gençlerbirliği zaferiyle üstüste ikinci galibiyetini alan takımdır.yazık.
bu sezon sizin seneniz oldu. ama unutmadık küme düşme potasının üstünde lig bitirdiğinizi. unutmadık tesis basıp kaptan dövdüğünüzü. hep eliniz başka diliniz başka konuştu. ama unutmayın ki gün olur devran döner. sabır ve destekle de o gün yakındır.
asla yalnız kalmayacak, asla başını öne eğmeyecek takımdır galatasaray. evet, bizim uefa kupamız var. çok dalga geçtiğinize göre siz de kazanmış olmalısınız bilmediğimiz bir paralel evrende?
bazı arkadaşlar o kupaların şans sayesinde alınacağını söylemişler. bana kaç takım gösterebilirsiniz ki real madrid'i 2-0 dan 3-2 yenebilecek takımı, yetmedi süper kupada da yenebilecek takımı. * uefa kupa finalinde takımın dinamosu hagi olmadan 10 kişiyle kazanmasını unuttunuz sanırım. evet şu sıralar kötü zamanlarımız ama en kötüsü değil. *
her neyse kupa edebiyatı anlamayanla yapılmaz. sizde kazanın biz de sizinle gurur duyalım. neticede kazanan türkiye olmayacakmı?
bu sene en istikrarlı sezonunu geçirmiş olan takım.

hırsa bak almadıkları bi bank asya şampiyonluğu vardı ona uğraştılar valla helal olsun.
en casual taraftar kitlesine sahip takımdır.

galatasaray taraftarı, geçmişten gelen bir başarı grafiğine alışkın olduğundan başarısızlığı diğer takım taraftarları gibi yargılamaz(burada kendini kaybetmiş taraftar gruplarını tenzih etmek lazım tabii). takımını desteklemeye devam eder ki bu sezon galatasaray'ın başına gelenler fenerbahçe'nin başına gelmiş olsaydı, ben ne aykut kocaman'ın ne de galatasaray şablonunda kötü bir sezon geçirmiş bir oyuncunun fenerbahçe'deki karşılığının (atıyorum, mustafa sarp = selçuk) o tesislerden ve stattan, fiziksel bir yara almamış bir halde çıkacağını zannetmiyorum.

kabul ediyorum, gs taraftar grupları özellikle son sezonlarda başıbozuk bir tutum sergilemekte, yakışmayan davranışlar * gırla gitmekte. fakat gs eski başkanı adnan polat da dahil, gerçek gs'liler bu kişileri kendi takımlarının taraftarı olarak görmemektedirler.

özet geç piç diyenlere şu cümle yeterli: vakti geldiğinde çuvaldızı kendine batırmayı bilen taraftarlara sahip takımım.

ekleme: casual kelimesi burada "rahat, takıntısız" anlamında kullanılmıştır.
(bkz: fatih terim/#11747916)
fenerbahçe bügünkü maçında selamı çakmıştır.
(bkz: son maçta 8 0 yenip şereften bahseden taraftar/#11752111)
(bkz: 1973 1987 yılları arası)
her ne kadar bugün 6 attıysak onun yeri ayrı.

(bkz: 5 i herkes atar 6 yı sadece biz atarız)
bu sezon sahte galatasaraylıları bize gösteren kemik taraftarı herkese gösteren takımım. her zaman tutmaktan gurur duydugum takım. seneye büyük bir çıkış yapacagımız kanaatindeyim.

fırtına öncesi sessizliği yaşadık şimdi süper ligde fırtınalar koparmaya gelecegiz.

seneye 18 yaşından küçük çocuklara izlettirmeyin. çünkü canınızı çok yakıcaz.
sanmasınlar öldük, sanmasınlar bittik; sadece bir başka bahar için yaprak döktük.
http://www.izlesene.com/v...inal-maci-17mayis2/623825

su videoyu izleyip de gozleri dolmayan galatasaray taraftari yoktur.

edit: e tabii bazilarinin boyle bir videosu da yok. kusura bakmayin gencler.
fc magdeburg'a fena halde benzeyen takım. aynı yoldalar...
ünal aysal ile beraber çok güzel göreceğine inandığım türkiyenin en başarılı (futbol konusunda) takımı. sabırlı olmak lazım.

bir de bu var : http://twitter.com/#!/tri.../status/70056779135983616
selçuk inan'ı kadrosuna katmış takımım. ezikler çatlasın. *
johan elmander
milan baros
didier drogba
robbie keane
colin kazım
harry kewell
arda turan
juan emmanuel culio
selçuk inan
kieran richardson
lucas neill
felipe santana
shay given
sinan bolat
ben doğdum sen vardın, ben bir gün öleceğim sen yine var olacaksın.

kalplerde yıldız gönüllerde ay, şampiyonsun galatasaray.
kötü performans sergilediği bir sezonda zevk alamadığım takım. ezeli ebedi rakibiz. ne kadar sevmesem de iyi ki var.

not: çok koyu fenerliyim. acayip koyu. çok çok koyu.
--spoiler--
Galatasaraylılık bir din gibi bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Bunun için Galatasaray'ı tercih eder, Galatasaraylılığımla övünürüm.
METiN OKTAY
--spoiler--

10un tabir ettiği gibidir galatasaray. galatasaray, her ne kadar kimse kabul etmesede türkiyenin en büyük takımıdır. gerek aldıkları kupalar, gerekse de ülke tanıtımına yardımcı olması bakımdan. galatasaraylılık gurur duyulması gerekilen bir türk takımıdır. az buz işler yapmamıştır. ama gel gelelim eski, emektar futbolcularına bir jubile yaptırmamıştır ve vefasızdır. bu yuzden dolayı kırgınlık vardır futbolcularda.
her yıl 17 mayısta bizi bulunduğumuz andan alıp, son penaltıda popescu'nun topa vurduğu ana götüren, o geçmek bilmeyen 10 saniyenin ardından, yanımızda kim varsa sarılıp ağladığımız anı tekrar tekrar yaşatıp tüylerimizi diken diken eden güzide takımım.
Türkiye'nin UEFA kupası sahibi tek futbol takımı.
Türkiye' nin UEFA süper kupasi sahibi tek futbol takimi.
(bkz: 17 mayıs 2000)
Tarih, tozlu bir sayfa değildir.
Gerçektir, yaşamdır...
1905'te doğup, ciltlere sığmamaktır.
Destanların değişmez yazarı olurcasına..
Bazen...
Hayat herşey değildir.
Ama herşey GALATASARAY'dır.
Ölümde...Yaşamda...Kıyamette...
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026