bugün
- mercimek çorbası içen kadın14
- uludağ sözlük size ne kattı24
- s'i l v'e r m'i s t25
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- pankek mi pişi mi4
- türkiye13
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- pandela 38
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- soslu adana kebap5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- sözlüğün en masum yazarları16
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- mersin tantuni3
- tırnak pide5
- arkadaşlar larissa kim12
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- hepiniz öleceksiniz4
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- in bruges2
- hoşçakal uludağ sözlük7
- fusya semsiyeli yabanci26
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- pizza2
- orgy havaalanı3
- mekselina2
- animasyon izlerken ağlamak3
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- lahmacun11
- recep tayyip erdoğan11
- türkiye vatandaşlığından çıkmak3
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- karton toplayan çingene6
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- saraca097
- nervio23
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- sözlüğün deli kaynaması4
- şişko deyince sinirlenen kız2
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- larisalisa8
uefa kupasini turkiyeye kazandiran tek turk takimidir. resmi sitesinde soyle de bir sey var.
--spoiler--
11 yıl önce bugün, galatasaray futbol takımı türkiye'ye ilk avrupa kupası'nı kazandıran finali oynamış ve uefa kupası'nı kazanan ilk ve tek türk kulübü olmuştu.
17 mayısın 11. yıldönümü vesilesiyle, şanlı tarihimize unutulmaz bir damga vuran 2000 uefa kupası şampiyonluğumuzu andığımız bugün, bize bu başarıyı getiren dönemde görev yapan futbolcularımıza, teknik direktörümüz fatih terim'e ve teknik ekibine, kulübümüzün başkanı faruk süren ve yönetim kurulu üyelerine; bu şampiyonlukta emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.
1999-2000 sezonunda şampiyonlar liginde mücadele eden galatasaray, grubundaki son maçında milanı son dakikalarda gelen gollerle 3-2 yenerek uefa kupasında oynama şansını elde etmişti.
uefa kupasında sırayla bologna, b. dortmund, real mallorca ve leeds unitedı eleyen galatasaray, finalde de ingilterenin arsenal takımıyla karşılaştı. kopenhag (danimarka) parken stadı'nda oynanan, normal süresi ve uzatma bölümü golsüz sona eren maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. rakibine 4-1 üstünlük sağlayan galatasaray, uefa kupasını kazanan taraf oldu. penaltı atışlarında ergun penbe, hakan şükür, ümit davala ve giga popescu galatasaray adına topu ağlara gönderen isimler oldular.
bu büyük başarı, bir türk takımının ülke tarihinde ilk bir avrupa kupasını türkiye'ye getirmesi anlamını taşıyordu.
galatasaray'ın bu büyük başarısı, türk futbolunda yepyeni bir ufuk açmış, o güne kadar yerel hedeflerle yetinen türk kulüplerinin önüne uluslararası perspektif getirmiştir. galatasaray'ın, avrupa'nın futbolda ileri gitmiş ülkeleri arasında kendi çabasıyla edindiği bu haklı yer, tüm dünyada da yankı bulmuştur. galatasaray adı, bu büyük başarıyla dünyanın birçok ülkesinde ve özellikle 3. dünya ülkeleri arasında büyük bir sevgi ve sempatiyle bilinir olmuştur.
--spoiler--
--spoiler--
11 yıl önce bugün, galatasaray futbol takımı türkiye'ye ilk avrupa kupası'nı kazandıran finali oynamış ve uefa kupası'nı kazanan ilk ve tek türk kulübü olmuştu.
17 mayısın 11. yıldönümü vesilesiyle, şanlı tarihimize unutulmaz bir damga vuran 2000 uefa kupası şampiyonluğumuzu andığımız bugün, bize bu başarıyı getiren dönemde görev yapan futbolcularımıza, teknik direktörümüz fatih terim'e ve teknik ekibine, kulübümüzün başkanı faruk süren ve yönetim kurulu üyelerine; bu şampiyonlukta emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.
1999-2000 sezonunda şampiyonlar liginde mücadele eden galatasaray, grubundaki son maçında milanı son dakikalarda gelen gollerle 3-2 yenerek uefa kupasında oynama şansını elde etmişti.
uefa kupasında sırayla bologna, b. dortmund, real mallorca ve leeds unitedı eleyen galatasaray, finalde de ingilterenin arsenal takımıyla karşılaştı. kopenhag (danimarka) parken stadı'nda oynanan, normal süresi ve uzatma bölümü golsüz sona eren maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. rakibine 4-1 üstünlük sağlayan galatasaray, uefa kupasını kazanan taraf oldu. penaltı atışlarında ergun penbe, hakan şükür, ümit davala ve giga popescu galatasaray adına topu ağlara gönderen isimler oldular.
bu büyük başarı, bir türk takımının ülke tarihinde ilk bir avrupa kupasını türkiye'ye getirmesi anlamını taşıyordu.
galatasaray'ın bu büyük başarısı, türk futbolunda yepyeni bir ufuk açmış, o güne kadar yerel hedeflerle yetinen türk kulüplerinin önüne uluslararası perspektif getirmiştir. galatasaray'ın, avrupa'nın futbolda ileri gitmiş ülkeleri arasında kendi çabasıyla edindiği bu haklı yer, tüm dünyada da yankı bulmuştur. galatasaray adı, bu büyük başarıyla dünyanın birçok ülkesinde ve özellikle 3. dünya ülkeleri arasında büyük bir sevgi ve sempatiyle bilinir olmuştur.
--spoiler--
türk spor tarihinin en büyük başarısına sahip dev spor kulübü.
e canımız..
e canımız..
türkiyede istediği oyuncuyu rahatlıkla alabilir hatta ezeli rakiplerinin oyuncularına talip olur.
anadolu kulüplerinin gittikçe güçlendiği bir ligde, işi eskisi gibi kolay olmayacaktır. hele 3. döneminde fatih terim'le başarıyı yakalayamazsa uzun bir süre orta sıralardan kurtulamayabilir.
türkiye'nin bir numaralı kulübü. sıralamaya itirazı olan varsa söylesin.
1. galatasaray
2. fenerbahçe
3. beşiktaş
1. galatasaray
2. fenerbahçe
3. beşiktaş
Bu sene çok kötü, hatta tarihinde olmadığı kadar kötü bir sezon geçirdiğimiz bir gerçek. Eleştirilecek bir dünya sebep vardı, insan vardı, olay vardı, yöntem vardı. Ben Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluk isterim, olamazsam da kimin olacağı umrumda değil. Olana başarılar dilerim, benim sorunum takımımın başarısı veya başarısızlığıdır.
Ammaaaaaaaa, bir şey varki. Az önce daha televizyonda gördüğümde, üzerinden 11 sene geçmesine rağmen tüylerimi diken diken eden birşeyler yaşattıysa bana, ben 6-0 dan sonra parçalımı giyer dışarıda çıkarım, küme düşmekten kurtulduğumuz sezonda da ulan gaassaray diye bağırırım. Yakışır !
heee unutmadan : http://ultrasmovement.blogspot.com/2007/06/biz-le-kendi-hayatmz-efendi-gibi.html
Ammaaaaaaaa, bir şey varki. Az önce daha televizyonda gördüğümde, üzerinden 11 sene geçmesine rağmen tüylerimi diken diken eden birşeyler yaşattıysa bana, ben 6-0 dan sonra parçalımı giyer dışarıda çıkarım, küme düşmekten kurtulduğumuz sezonda da ulan gaassaray diye bağırırım. Yakışır !
heee unutmadan : http://ultrasmovement.blogspot.com/2007/06/biz-le-kendi-hayatmz-efendi-gibi.html
türkiyede kültürü olan tek takım........
fenerbahçe'den farklidir. soyle ki: http://i56.tinypic.com/357n5at.jpg
fenerbahçe'den 36 puan farkla farklıdır:
(bkz: http://www.fotomac.com.tr...ce/2011/05/18/tarihi-fark)
(bkz: http://www.fotomac.com.tr...ce/2011/05/18/tarihi-fark)
19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı günü tarihin, doğum yılını yazdığı takım. 19.05
artık alternatifli bir takım oluşturması gereken kulübüm. 3 sezondur tek forvetle oynuyoruz artık yeter. ne forvette, ne orta sahada ne de defansta alternatif var. ayrıca aşağıdaki futbolcuları bir daha tesislere bile sokmaması gerekendir.
kayıtsız şartsız
(bkz: gökhan zan)
(bkz: barış özbek)
(bkz: mustafa sarp)
(bkz: aykut erçetin)
(bkz: robinson zapata)
(bkz: ayhan akman)
(bkz: aydın yılmaz)
(bkz: bogdan stancu)
(bkz: serkan kurtuluş)
(bkz: harry kewell)
(bkz: hakan balta) *
(bkz: servet çetin) *
(bkz: emre çolak) *
zırt pırt sakatlanmaya devam edecekse
(bkz: milan baros)
ve aşağıdaki futbolcuları alması gerekendir.
(bkz: orhan şam)
(bkz: mustafa pektemek)
(bkz: özgür çek)
(bkz: emre güngör)
(bkz: murat ceylan)
(bkz: ibrahim akın)
(bkz: serdar kesimal)
(bkz: eren güngör)
(bkz: ozan ipek)
(bkz: volkan şen)
(bkz: cenk tosun)
(bkz: hurşut meriç)
kayıtsız şartsız
(bkz: gökhan zan)
(bkz: barış özbek)
(bkz: mustafa sarp)
(bkz: aykut erçetin)
(bkz: robinson zapata)
(bkz: ayhan akman)
(bkz: aydın yılmaz)
(bkz: bogdan stancu)
(bkz: serkan kurtuluş)
(bkz: harry kewell)
(bkz: hakan balta) *
(bkz: servet çetin) *
(bkz: emre çolak) *
zırt pırt sakatlanmaya devam edecekse
(bkz: milan baros)
ve aşağıdaki futbolcuları alması gerekendir.
(bkz: orhan şam)
(bkz: mustafa pektemek)
(bkz: özgür çek)
(bkz: emre güngör)
(bkz: murat ceylan)
(bkz: ibrahim akın)
(bkz: serdar kesimal)
(bkz: eren güngör)
(bkz: ozan ipek)
(bkz: volkan şen)
(bkz: cenk tosun)
(bkz: hurşut meriç)
her takımın başına gelebilecek bir dönem yaşamış kulüp. bu sezon şampiyonluğa oynayan ezeli rakibi fenerbahçe de zamanında ligi küme düşme hattının üstünde bitirmişti. her camia böyle dönemlerden geçer. bugün galatasaray, yarın fener...
tarihi şaibeli şampiyonluklarla dolu olan, türk futboluna şikeyi, teşvik primini getiren futbol kulübü. günahların takımı.
yönetim değişse de huyu değişmedi. nerde boş beleş bonservisi elinde topçu varsa toplamaya başladı. hatılıyorum da bi ara manisanın topçusu simpson ı sırf beleş bonservisi elinde diye alacakları haberi dolaştı medyada.
a2 takımı 2010-2011 sezonu şampiyonu olan takım. helal size gençler.
bu arada a kadrosuna drogbanın gelme söylentileri ayyuka çıkmış durumda.
http://www.youtube.com/watch?v=5DNHsgcciCE
bu arada a kadrosuna drogbanın gelme söylentileri ayyuka çıkmış durumda.
http://www.youtube.com/watch?v=5DNHsgcciCE
turkiye'nin en iyi, en basarili takimidir. futbolda her takima fark atmistir. sadece lig sampiyonluklarinda bir esitlik soz konusu. o da seneye hallolucak.
bu sene zor kurtulan ama seneye bank asya 1. ligine düşmesi muhtemel takımımız.
ne kadar kotu bir sezon gecirmisse de, milli takima 6 oyuncu gondermistir.
seneye kendine çeki düzen verip süper ligde tekrar yarışın içine girmesini dilediğim kulüp.
devamlı başa saran bir anlayışa sahip. seneye yine hagiyi görmezsek teknik direktör olarak çok şaşırırım.
uefa kupasını almış takım. küme düşmekten son anda kurtulan bir takım olarak iyi bir teselli kendileri için.
elimize son geçen istatistiklere göre uludağ sözlükteki mal yazarların %2,13 ü galatasaray başlığı altına entry sıçmaktadır. gelmiş geçmiş bütün istatistikleri tersine çeviren spor kulubü.
2011-12 transfer politikası yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. özellikle gönderilecekler konusunda söylenenler doğruysa seneye yine sorun olacak gibi duruyor. baros ve pino dan başka yabancı kalmayacakmış. neill, culio, stancu gibi adamlar bence kalmalı. zaten görünüşe göre gönderilenlerin sayısı geleceklerden çok fazla olacak. hiç olmadı sağlam yedek olurlar. ayrıca bu sene sorun daha çok yerlilerde değil miydi? ne bok verdiler? mesela, gökhan zan ın kalma ihtimali %50 ymiş. sıçayım ben öyle ihtimale. mustafa sarp ı, ayhan ı falan da gönderilecekler arasında duymadım hiç. umarım sorun bendedir?! ha, bir de buffon falan gelecek diye gaz vermeyin lan?
transfer sezonuna elmander ile bismillah diyen takımım. fatih terim'in takımın başına gelmesiyle kazım artık biraz adam olur heralde. yabancılardan cana ve culio fatih terim tarzı savaşçı futbolcular. onları göndereceğini hiç zannetmiyorum. zaten göndermesinde.
takımın alayının gönderilmesi gerektiğini düşündüğüm sarı kırmızı renk. galatasaray'ın hali bu amatörler yüzünden bu halde değil mi? alayını gönderin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar