/25
Doğumgünü kutlu olası yazar. *
doğum gününde yanında olan herkeslere çok teşekkür eden yazar...çok seviyorum lan sizi.. *
anaaaaaaaaa iiki doğmuş dediğim kardeş yazarı.
sen de olmasan bu dünya çekilmez dediğim insanlardan!
iiki varsın.*
doğum gününü kutladığım böreğim. görmediniz ama, kutladım ben...
ablacığım iyi ki doğdun dememi bekleyen ama demediğim, iyi ki doğdun feriduncuğum dediğim yazar...
bana bir söz verdi geçenlerde, bilmem tuttu mu...

yeni yaşının diğerlerinden daha hayırlı, mutlu olması dileğiyle...
mutlu yıllar dilediğim sözlük yazarı...
doğum günü kutlu olasıca.. şimdi ankara'da olmak vardı anasını satayım..
çaylak olduğum için doğum gününü sanırım zamanında kutlayamayacağım yazar. olsun...
kankaların bitanesi..halden anlayan insan..iyi ki dedirten insan..mutluluk veren insan..ötesi var mı ki..
doğum günü kutlu mutlu olsun yazarı. nice yaşlara...
doğumgünüsünü geç kutladığım için özür dilediğim kuzucuk kişisi * biliyorum doğumgününü kutladık ama ben gece 00:00da da entry girerek kutlamak isterdim kusura bakma şekerim diyerek satırlarıma son veriyorum..
izmir'e gelmeden önceki son gün, nihayet gülcemâlini gördüğüm can.
istanbul'a gitmeden önceki iki gün, doya doya gülcemâlini gördüğüm can.*
izmir'e gelmeden önceki son gün, bol bol mystery'nin dedikodusunu yaptığım can.*
aria galactica ile birlikte odtü sözlük'te de yazan yazar.
ona vermek için sakladığım butik şarabı , uyku tutmadığından sebep uyuma gerekçesi ile şu an itibarı ile açıyorum ve içiyorum , affet beni kanka kişisi . * *
noluyo lan herkesle ortak oluyosun bakıyorumda dediğim sözde eski ortağım. hıh.
edit: ha bir de haftaya samsuna gelirse kendisini kraliçeler gibi yaşatacağım canım.
bana da ortak olma vaadi vermişti bu yazar. meğersem arkamızdan başka işler de çeviriyormuş.
ben yavaştan kaçayım yazarı. *
masum yazarları ortak olacağız vaadiyle kandıran hain yazar. arena ekibi kendisini suç üstü basmıştır. görüntüler yakında ekranlarınızda olacak.
dışarıya metalci izlenimi verse de, özünde techno müzik manyağı, benny benassi cd'leri arasında boğuşan yazar.
the sixth sense izlerken ağlayacak kadar duygusal olan.
"altıncı his" adlı filmi izlerken, filmin sonunda salya sümük karısmıs; bu da yetmezmiş gibi kolu ile burnunu silerek filmin sonunu getirmiş pasaklı yazar. * *

(bkz: forever my bird)
muhabbeti güzel ve komik yazar. borcunu unutmadım isterim ileride.
kankilerimin *kankisi benim de kankimdir diyerek uzaktan uzağa sempati beslediğim yazar.
© copyright 2005 - 2026