bugün
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- sigmund freud'un koltuğu4
- cemevinde hain kemal sloganları8
- 26 haziran 20264
- kemalist dünya10
- birader yazar olmak8
- türkiyede açık hava genelevi gibi3
- aile evinde yaşamak6
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı25
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- allah6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- galatasaray lobisi6
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi6
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- kemalistler9
- gönüllü moderatörlük2
- okulların kapanması3
- sistem patlamış2
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- bulla dava açmak2
- futbol18
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- arda güler3
- sarapci koala2
- amerika birleşik devletleri6
- türkiye8
- nemden nefes alamamak2
- saian dan aforizmalar2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- demet evgar10
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- şile2
- hızlı para kazanmanın yolları11
- aşure3
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat2
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- devlet bahçeli2
5 günlük mapus hayatı bugün sona eren yazar. o artık kuşlar gibi özgür.
artık özgür bir yazardır kendisi. hem de kendisine 4000. entry sini hediye etmektedir.
pis(!) bir feministtir!
tertemiz!!! bir feministtir. zira ankaraya sular gelmis, o da banyosunu yapmıstır. *
ankara'nin neresine su gelir ki? ankarada su isleri beledesi'nin gizli çalistigini düsündügüm annemdir.
zira ileride o suyla degil petrolle yikanacaktir.
zira ileride o suyla degil petrolle yikanacaktir.
kendisini zamanında ankara nın öğle sıcağında beni bulsun diye çok uğraştırdığım ancak kalabalığa mağlup olduğum, her daim saygı ve sevgiyle anılası yazardır.
güldüren.*
ultra sempatik.
tüten. burunda tabi.. *
gözüm yollarda dört gözle beklediğim , benim kankam canım kankam .
gelmesiyle sımsıkı sarılıp öpücüklere boğacağım, sözlüğün en bi can yazarlarından olan aşkom.
benden daha üşengeç olan yazar. kaç saat oldu hala evden çıkıcak da okula gelecek sözde. ayrıca pazartesi günü olan 08:40 dersleriyle ünlüdür. *
smileycanlar takımımıza hemencecik girmiş smileycan insanı. pek muhabbetli, pek şeker, pek canayakın. sevgi pıtırcığı adeta.
(bkz: ailecek seviyoruz)
(bkz: ailecek seviyoruz)
hayatımda ılk kez bır organızasyona laf soyleyecegım yazarıdır. ıste buraya yazıyorum. ne gerek var boyle zırvelere, sız gosterıs meraklısı mısınız? bır daha ulus tan yukarı cıkmayın. hem ankara susuzluktan kırılıyor, sız duvarından selale gıbı su akıtan mekanda oturuyorsunuz. nerede sızın duyarlı yazar kımlıgınız. ayrıca o yumurta olayı da baska bır ayar konusudur. saygılar sunarım yazarıdır. * * *
aşti'ye indigim anda karsımda gördügüm ilk kırmızı saclı. * ben de yabancıya gitmesin diye sarılmıs bulundum. * kurban oldugum kusum benim; yine emegiyle, tatlılıgı ile bir organizasyonun altını üstüne getirdigi yetmiyormus gibi falcı arkadasını da cagirarak geceye tadında bir hava kattı. deli gibi özleyip ayrılmanın zor geldigi can ötesi.
ankara guruhunun değişmez ismi, değeri, en sevilenlerinden. evini dostlarına açacak kadar da yüreği gönlü açık biri.
kendisiyle aynı okulun elemanı olmaktan onur duyduğum zirve organizatörü. ayrıca... giresunlu ve kızıl saçlı olduğunu duyumsadım.
mükemmel bir organizasyona imza atan biricik kumam. odtüye gidip baskın yapacağım, muhabbetin dibine vuracağım can.
modumda olduğum anda özelden çabuk fincanını al gel şeklinde mesaj şettireceğim yazar.*
şimal yıldızım .
tatlı okuldaş şirin organizatör,,,bu arada beklerim arabama*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar