bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
(bkz: felemenkce) ayrica cok inanilmaz kaba dildir.
Hint-Avrupa dil ailesinin Avrupa kolunun Germen Dilleri bölümünde yer alır.
(bkz: almanca)
(bkz: ingilizce)
(bkz: flemenkçe)
(bkz: iskandinav dilleri)
(bkz: almanca)
(bkz: ingilizce)
(bkz: flemenkçe)
(bkz: iskandinav dilleri)
hollandalilar hicbir zaman flemenkce konustuklarini kabul etmeyeceklerdir ki bunda hakli sayilirlar.
turkiyede, hollandada konusulan dile verilen ad. lakin hollandalilar bu terimi soyleyince belcikada konusulan hollandacayi(flemenkce) kast ediyorlar.
belcikada konusulan flamanca, hollandacadan yumusak g telaffuzlariyla ve fransizcanin(valonca) etkisiyle anlasilmayacak kadar olmasada hollandacadan ayrilmaktadir.
turkiyede, hollandada konusulan dile verilen ad. lakin hollandalilar bu terimi soyleyince belcikada konusulan hollandacayi(flemenkce) kast ediyorlar.
belcikada konusulan flamanca, hollandacadan yumusak g telaffuzlariyla ve fransizcanin(valonca) etkisiyle anlasilmayacak kadar olmasada hollandacadan ayrilmaktadir.
(bkz: hollandaca)
(bkz: flaman bölgesi)
felemenkçe'nin belçika'da aldığı ad flamanca'dır. türkiye'de birileri bu ikisini birleştirip ortaya flemenkçe diye bir saçmalık çıkartmışlar. türkiye türkçesi ile kıbrıs türkçesi arasındaki fark kadar bile fark yoktur bu ikisi arasında.
bir kafir flemenk dilidir.
niye bilmiyorum ama çok öğrenmek istediğim bir dil.kulağa sert gelmesinden dolayı belki de öğrenmek istiyorum.
öğrenilmesi zor ama öğrenilince çok kazanç sağlayan dildir. diplomatik iş bulma kolaydır.
yakında öğrenmeye başlayacağım dil. öğrenirken ingilizce ve almanca bilmemin faydasını göreceğim sanıyorum. bakıyorum bildiğin ikisinin karışımı bir dil.
Konuşanı kürtçe konuşuyor zannedersiniz kulak tirmalayan bir kabaligi vardir. Almanca ve ingilizcenin karisimi bir dil.
Türkiye’de bilenlerin en az 1050 Euro ile işe başladığı dildir.
belçika'da konuşulan dil.
kuzeyde, flamanlar konuşur. güney'de valonlar fransızca konuşuyor. bu gruplar birbirinden pek hoşlaşmazlar. zaten proje bir ülkedir belçika. ingiltere fransa almanya hollanda ve kendisi arasında bir tampon bölge istemiş. ve olmuş. suni sınırların sadece afrika ve orta doğu ile sınırlı olduğunu düşünmeyin, batı avrupa'da dahi böyle şeyler olabilmiş.
Ze zeggen dat Nederland uiterlijk over 100 jaar onder oceaanwater zal staan. Wat zeggen jullie, mijn Nederlandse vrienden?
26% van Nederland ligt onder water, de kans is groot dat er overstroming komt. Maar regering doet goed werk met bij vullen van het land. Hopen maar dat het helpt.
güncel Önemli Başlıklar