bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun14
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- kemalizmin çöküşü7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz15
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- büyük oyunu görmek8
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- ucan tekme atan hipopotam43
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna4
- dedemi astılar diye ağlamak3
- izmir6
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- şükürcülük7
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- kadere inanıyor musunuz4
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- havanın uykuyu getirmesi4
- arkadaşlar buldum5
- persona değişikliği4
- diş sıkmak4
- gayrimüslimler2
- bodrum daki kırolar4
- recep tayyip erdoğan11
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
- istiklal mahkemeleri2
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil3
- saçları permalı sözlük kızı10
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- dedesi itlaf edilmiş kesim2
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- nervionun beni engellemesi5
- kemalistlerdeki iflah olmaz islam düşmanlığı2
- pernado bey birader beydir2
- akp seçmeni19
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
- instax2
- sevilmeyen yazarı evlenme vaadiyle kandırmak3
- yeni dökülen asfalta dil atmak3
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa5
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
- dara düştüm nerdesin3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
evet, bir forvet için ne etkileyici bir tekniği ne de çok fahiş bir sürati vardır. ne tek forvet oynayabilecek kadar target man ne de tamamlayıcı bir forvet kadar dribble özelliğine vakıfdır.
ya çok sevilir ya da adı anılınca yaka silkinir; ama golcüdür bu adam. önsezisinin yüksekliğinden kelli olsa bütün maçın özeti niteliği taşıyan pozisyonların içinde vardır. ofsayta düşer, hakeme itiraz eder, ne biliym oyundan çıkar tepki falan gösterir ama muhakkak maçın bir şekilde içersinde yer alır bu adam. pozisyon alma yeteneği -ofsaytör olmasını katmıyorum- 20'dir. cm de 30 maçta otuz gol atar ama player ratingi 7.00 dir. işte bölesi bir adamdır.
ya çok sevilir ya da adı anılınca yaka silkinir; ama golcüdür bu adam. önsezisinin yüksekliğinden kelli olsa bütün maçın özeti niteliği taşıyan pozisyonların içinde vardır. ofsayta düşer, hakeme itiraz eder, ne biliym oyundan çıkar tepki falan gösterir ama muhakkak maçın bir şekilde içersinde yer alır bu adam. pozisyon alma yeteneği -ofsaytör olmasını katmıyorum- 20'dir. cm de 30 maçta otuz gol atar ama player ratingi 7.00 dir. işte bölesi bir adamdır.
avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu.
sadece doğru zamanda doğru yerde olmayı beceren bir futbolcu.
Avrupa kupaları'nda 300 gole ulaşmadan kariyerini noktalamak istemediğini belirten futbolcudur. Gerd Müller'in rekorunu kırarak avrupa kupaları'nda en çok gol atan futbolcu ünvanını alan AC Milan'lı 34 yaşındaki futbolcunun bu alanda şu an 279 golü bulunmaktadır.
Portsmouth deplasmanında oynan uefa kupası maçında 92. dakikada harika bir gol atarak milan'ı yenilgiden kurtaran süper beleşçi forvet.
http://www.youtube.com/watch?v=d_ra8KTh1G8
edit: (bkz: içimizdeki Portsmouthlular)
http://www.youtube.com/watch?v=d_ra8KTh1G8
edit: (bkz: içimizdeki Portsmouthlular)
son oynanan 15 $ubat 2009 inter milan- ac milan maçında ntvspor' da yorumcu olarak katılan fatih terim' in kendisi için söylemleri :
attığı inanılmaz gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi ve akabinde ;
hocam gerçekten ofsayt ama güzel goldü di mi?
-yani gerçekten öyle, hatta..hmm .....yani kendisinden beklenmeyecek bir vuru$ yaptı...(ulan nasıl olur dercesine)
-inzaghi gerçekten çok ofsayta kalan bir oyuncu. defans oyuncuları bazen hatta gene ofsayttır diye duraksıyor, bir bakmı$sınız inzaghi o arada golü atmı$....
attığı inanılmaz gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi ve akabinde ;
hocam gerçekten ofsayt ama güzel goldü di mi?
-yani gerçekten öyle, hatta..hmm .....yani kendisinden beklenmeyecek bir vuru$ yaptı...(ulan nasıl olur dercesine)
-inzaghi gerçekten çok ofsayta kalan bir oyuncu. defans oyuncuları bazen hatta gene ofsayttır diye duraksıyor, bir bakmı$sınız inzaghi o arada golü atmı$....
(bkz: ofsayt çocuğu)
yıllar önce fatih terim milan da görev yaparken terim aleyhtarları ile işbirliği yapıp penaltıyı kasıtlı olarak kaçırıp fatih hoca nın klüpten sepetlenmesini sağlayan golcüdür.
çok iyi bir golcü olmasına rağmen yavşağın tekidir. milan 4- 0 öndeyken bu beşinci golü atar ve çılgınca sevinir. gol sevinçleri abartılıdır, ayağı eline verilesi cinsten.
yıllanmış şarap gibi mübarek. gol atmaktan ne zaman vazgeçecek(kimsenin kendisini engelleyebildiği falan yok) çok merak ediyorum.
15 eylül 2009 olympique marseille ac milan maçı'nda 2 gol atarak şampiyonlar liginde bu sezon siftahını yapan golcü.*
attığı gollere hala hayvan gibi sevinen golcü. herifin attığı gol sayısı bilmem kaç yüz oldu.hala ilk golünü atana genç oyuncu sibi seviniyo.
"hala yaşıyor mu?" dediğim topçu.
çok ekstra bir özelliği olmasına rağmen ne yapıp edip golünü atan ilginç golcü. 7 kişilik defansın arasına salın tek başına karıştırmaya yeter de artar.
en önemli özelliği rakip defansı rahatsız etmek olan oyuncu. her oyuncu da yoktur bu. bunun dışında kendini müthiş atar, çamurdur. ac milan'la özdeşleşmiştir yine de, severiz allah için.
(bkz: inzaghi the 9)
(bkz: inzaghi the 9)
dünyanın gelmiş geçmiş en çifkef futbolcusu. lugano yanında sus pus efendi adam kalır.
kötü oynasa bile rakip takım defansında uyuzluğa sebebiyet verir. hakkını yemeyelim, çok sağlam bitiricidir. varisi için (bkz: alberto paloschi)
kötü oynasa bile rakip takım defansında uyuzluğa sebebiyet verir. hakkını yemeyelim, çok sağlam bitiricidir. varisi için (bkz: alberto paloschi)
barcelona ile oynanan hazırlık maçında öyle bir gol atmıştır ki.
[null ]
[null ]
iki kelimeyle; ofsayt canavarı.
78. dakikada oyuna giren adam nasıl 7 kes ofsayta düşebilir arkadaş! bunun kardeşide öyle.
78. dakikada oyuna giren adam nasıl 7 kes ofsayta düşebilir arkadaş! bunun kardeşide öyle.
bugün lecce maçındaki 4.golü atmıştır. maç 3-0 olmuş 4.golü atıyorsun hayvan gibi seviniyorsun.
(bkz: filippo inzaghi nin gol sevinci)
(bkz: filippo inzaghi nin gol sevinci)
hala milan'da oynayan, oynayabilen futbolcu. hatta hala gol de atıyor.
hala gol atmayı başarabildiğine göre heran basınımızın 3 büyüklere yakıştıracağı yıllanmış şaraptır.
inanılmaz derecede balığı olan futbolcu.
ölmedi mi lan daha bu futbolcusu yaşıtları torun torba sahibi oldu bu halşa gol atıyor arkadaş ne belaymış...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar