/786
Fanatik galatasaraylı gavatları 3 gün üst üste ağlatabilen takım.

Evet.
gidişattan tedirgin değilim.
büyük ihtimalle erken form tutturmak istemiyorlar çünkü ilerleyen maçlarda özellikle kötü havalarda ve takımda sakatlıkların başladığı son haftalara formda ve tam kadro girmek gibi bir plan var.
fener genelde bunu uyguluyor zaten. hani yavaş giden kaplumbağanın yarışı kzanması gibi.
ayrıca malatya maçında yeterince saldırgan ve mücadeleciydik.
Komando gibidir dosta güven düşmana korku verir.
aynı hafta içinde şampiyonlar ligine veda, emre akbaba rezaleti ve üstüne yeni malatyaspor hezimeti.

https://twitter.com/xubi3...tatus/1019968079885979648
bir gs taraftarı olarak kızlarını beğendiğim spor kulübü. *
görsel
Namı değer maydanoz spor klübü.
https://twitter.com/Fener...tatus/1032534778908733440

bayram hediyesini hazırlayan sevdiceğim.
kim geliyo lan?
görsel

fakat iyi iteledik. kasa doldu taştı.

http://www.ntvspor.net/fu...-5b7e71b466048e2198fc4bff
Yenilince pasolig yakanların istifa diyecek diye beklenti içine girdiği takım. Biz siz miyiz lan? Tipikler. Evet.
göztepe'yi yenecektir. bahse giren arkadaşa sözlük hesabını silmeyi vaad ediyorum. eğer bu şikeciler göztepe'yi yenerse çekip gideceksin buralardan.
2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu itibariyle spor toto süper lig de mücadele eden takım.
Başarısız takım. Ayrıca,

17698. Entry e göre güldüren takım.
Acıların takımı.
görsel
Ayetullah efendi ve saz arkadaşlarının kulübü kurarken kesinlikle cenabet olduklarını düşünüyorum. Bu nasıl basiretsizliktir arkadaş dünya değişiyor hasan ali değişmiyor.

Türkiyenin en büyük kulübüdür.
tüm karamsar fenerlilerin ağladı takımdır. fener dizel araç gibidir ligin başında böyle olması iyi ilerleyen haftalarda sistem oturcak şampiyon olacaktır. hiç bişey yapmasa da 2 maçta gs takımını uzun menzilli boruyla parçalayarak bizlere beyin orgazmı yaşatacaktır. evet..
3 temmuz 2011deki fetö kumpasından sonra siki tutmuştur. Fanatik Taraftarı olarak ben bile soğudum artık.
değil ali koç uefa yılın 11'ini getirsen bir bok olmaz. bence takımda büyü yarın bozdurmaya gidicem gelenleri beklerim.
ali koç başkan fenerbahçe şampiyon parolası ile lige başlayan; ancak daha 3. haftadan üçün birini kucaklayan vasat bir takım. * şu oynadıkları üç maça bakınca niçin şampiyonlar ligi'ne gidemiyorlar çok kolay fikir sahibi olabilirsiniz.
görsel
Yallah basketbola kulübü. Evet.
Getirin oradan bi karabük fenerbahçe şov yapacak.
aziz başkanımın değerini ligi ilk 4 içinde bitiremedikleri gün anlayacak camia.

'var' ile içerdeki maçlar tekme tokat alınır belki ama dışarda işler yaş.
Tamamen dibe çökmeden yukarı çıkamayacağız anlaşılan. Artık gerek takım nezdinde gerekse taraftar nezdinde herkes mağlubiyete alıştı. Takım geriye düştüğü zaman kimsenin değil maçı çevirmek o maçtan puan alacağına dahil inancı kalmadı. Bir noktada bu dönecek ama sağlam bir dip görmemiz gerek bence.
Düşmanlarının pek iştahlı olduğu zaman dilimlerini yaşayan takım.Kendi başarılarından daha çok bu takımın başarısızlığı ile ilgilenenlerin hedef tahtası durumunda.Ne kadar büyük olursanız o kadar düşmanınız çok oluyor.
Hepsine inat, YAŞASIN FENERBAHÇE CUMHURiYETi...
© copyright 2005 - 2026