bugün

/790
Iyi gunlerin beklediği kulüp.
Türkiye'nin en iyi taraftarına sahip olan ve Türkiye'nin en büyük spor kulübü.
göztepe maçında yenildi diye hafif üzüldüydüm ama özeti daha yeni izleyebildim ve üzüntüm geçti.
süper baskılı oynamışız.ve çok gol kaçırmışız. yani mesele yok. o takım olur. hep söylüyoruz. baskı yapsın sonuç önemli değil.
ayrıca gördüğüm kadarıyla bi penaltı verilmemiş, fener lehine. e bir topta direkten dönmüş.
olacak yani. aynen devam.
Allah ali başkanın yardımcısı olsun. takım boka batmış.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
En son şampiyonlar ligine gittiğinde doğan bir çocuk bu sene ilkokul 3 e başlayacak.

Esasında komik bir şey değil. Ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginde görmek isterim. O organizasyonda bizden bir takım olması benim hoşuma gidiyor renk katıyor. Keza geçen sene Beşiktaş'ı çok beğeniyordum.

Bu sene görünen o ki Galatasaray şampiyon olma ihtimali en yüksek takım. O yüzden muhtemelen 2019-2020 sezonunda da şampiyonlar ligine gidemeyecek.
resmi twitter hesabına koyduğu uçak emojisi sayesinde yeni bir transfer açıklanacağını anladığımız spor kulübü.

https://twitter.com/Fener...tatus/1035089354270625792

sanırım jailson açıklanacak.

edit: ve yarım saat sonra resmi açıklama da geldi.

https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=61496
fetöcü namussuzların hayallerini çaldığı taraftarların tuttuğu takım. o gün bu takım şike belalarıyla karşı karşıya kalmasaydı şimdi çok daha farklı yerlerde olabilirdi.
değişik değişik youtuber’ları takımın başına getiren ülkenin en büyük sosyal sorumluluk projesi. yok.. sosyal topluluk kuru.. yok.. ha sivil kale toplum örgütlenmesi.

kardeşim problem değil, olabilir. youtuber getirebilirsin takımın başına. sanıyorum teknik direktörlük için coco diye bir arkadaş getirilmiş, bildiğim kadarıyla kübalı bir youtuber. kübalı adam bizim ülkemizde yapamaz kardeşim madem teknik direktörlüğe youtuber arıyorsun elalemin youtuberlarını ünlü etme. türk youtuber koy hem ligi tanır. getirt enes batur’u bak nasıl oyuncu takas çelençi çekiyor.

enes batur - ali qoçla takımı küme düşürme çelenç (reaksiyonlu)

ha ha ha.
özel zannetme, inanma.. dalga geçiyorlar..

haha..

kendini özel zanneden taraftara sahip futbol ekibi.

formen açık parfüm gibi.. kendini özel hissedenlere..

tıstıstıs.
Transferleri daha erken yapabilseydi iyi olurdu.

Peş peşe alinan oyuncularin simdi takima adapte suresi olacak.

Haliyle sancili bir surec. Umarim bu sureci minimum kayipla atlatirlar.

Hala neden sag ve sol bek alinmadi anlamis degilim...
brezilyalıların döneminin kapanması ve alex'in ayrılışının ardından ne avrupa maçlarında ne de derbilerde eski tadı, eski heyecanı bulamadığım takımımdır... öyle heycanlı ve fanatik idim ki, her önemli maçın öncesindeki gece maçı düşünerek uykularım kaçardı.

şimdilerdeyse nötr denebilecek seviyede fb taraftarıyım. neden ? keyifsiz maçlar, para için oynayan ruhsuz futbolcular, şike olayları v.s ben gibi çoğu kişinin heyecanını bitirdi.
Avrupa ligi'nde de her zaman olduğu gibi üçün birini avuçlayacak olan vasat takım.

Avrupa sizin neyinize?
Anderlecth'in grubuna düştü.
avrupa ligi gruplarında kendi seviyesine uygun bir gruba düşen takım. vardar takımına 2 maçta da yenilmiş bir takım için avrupa'da kolay bir kura olmaz ama en azından 0'dan fazla puan toplayıp rezil olmayacakları bir gruba düştüler açık ve net.
Bal grubu. Bu fenerbahçe çok ballı takım aqw.

Ne kadar şanalı bir kura çekseler de bu gruptan çıkabilirler mi? Tabi ki de hayır.

3.loading hahahah.
şu anda futbol kulübünün güncel kadrosunda 15 adet yabancı bulunan spor kulübü.
Küme düşmeye oynayan sarı civciv takımı.
görsel
yeter len mk
hakem yardımlarına rağmen yenilen artık dalga geçmeye acıdığım vasat takım açık ve net.
her ne kadar sevmesem de bu durumda olmasına üzüldüğüm kulüp. sezon sonuna kadar kafa kafaya gelip şampiyonluğu ellerinden aldığımız sezonları özledim.
Takımın üzerinde bir çok futbolcu, yönetici ve taraftarın ahı var bu saatten sonra toparlanması imkansıza yakın olan takımdır. Taraftarı çileden çıkarmak için her şeyi yapar.
bugün lig bitse sezonu 13. sırada tamamlayacak ve ligde kalmayı garantileyecek kulüp.

koç ve cocu için büyük başarı. tebrikler.
fikret orman sayesinde yakında ligden düşecekler. yerleri istanbul amatör ligleri.
galatasaray'ın il il gezdirip koyduğu takım.
maçlar oynanırken gidip geliyordu gs.
© copyright 2005 - 2026