bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı21
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan33
- menzil cemaati ne üretiyor7
- ben geldim naneler7
- sözlük yazarlarının nahları9
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- aleksey batrakov9
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- arkadaşlar sıkıldım3
- galatasaray7
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- para harcamayı sever misiniz5
- bir şey soracağım4
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- hayatı dar eden aile2
- s'i l v'e r m'i s t3
- fenerbahçe24
- kuşatma kayıtları2
- murat ağırel2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- miss world 20262
- mauro icardi5
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- tai lung36
- rafael leao30
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ceyda düvenci4
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- atatürkçü bir ailede doğmak3
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- velvet23
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- deccal7
- ölürken dinlenecek müzik6
- sarapci koala71
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- türkiye21
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- yılmaz güney7
- jack london4
- kapadokya27
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- geceye bir şiir bırak7
mafya aziz yokken şike yapamayıp dibe vuran takım.
Yeni başkan ve hocasının uyum süreci ve maddi sıkıntılar sürdüğü için bu sene bekleneni verememesi muhtemel kulüp.
zor ama konya'yı deplasmanda yenersek, sonrasında kadıköy'deki beşiktaş maçını da kazanıp rüzgarı arkamıza alabiliriz. kadıköy'de bjk maçı cepte, ama o maça daha coşkulu çıkmak için konya'yı muhakkak yenmemiz lazım.
konya ve beşiktaş mağlubiyetlerinden sonra küme düşmeye bir adım daha yaklaşacak takım. artık spor toto 1.lig de şampiyon olur, 4.yıldızınızı takarsınız. bir de arkadaşın biri demiş beşiktaş maçı cebimizde, rüzgarı arkamıza alırız filan siz ancak küçük chessplayer ı alırsınız.
bakınız ben taktım bile size 4. yıldızı. iyi günlerde kullanın. (bkz: ****)
açık ve net evet.
bakınız ben taktım bile size 4. yıldızı. iyi günlerde kullanın. (bkz: ****)
açık ve net evet.
" galatasaray'dan başka kimseyi yenemiyoruz amq " dedirten takım.
ligdeki 17 takımı da evire çevire ezdiği günlerden üst üste yenilgiler aldığı günlere geçiş yapmış kulüp. şu an maddi bir buhranın içindedir ama yeniden ayağa kalkmasını bilir. bizim şampiyonluklarımız sizin kıçı kırık şampiyonluklarınız gibi olmaz 4 yıldızlıaştırılmış takımın taraftarı, sizler pek tabi iyi bilirsiniz. en garibi de ne biliyor musun? çakal sürüsü gibi hepinizin düştüğümüzde üstümüze üşüşmesi.
An itibariyle ligin 13. Sırasında bulunan takımdır.
bir sürü düşmanı olan kulüptür ayrıca ölesiye nefret ederler ve her fırsatta da bunu dile getirirler marifetmiş gibi.
Ayrıca Türkiye'de takım tutan insanların yarısının tuttuğu takımdır. diğer öteki yarısı ise anti fenerbahçelidirler, bunlar kendi aralarında Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu, bursasporlu, göztepeli diye ufak ayrımlar yaparlar.
Ayrıca Türkiye'de takım tutan insanların yarısının tuttuğu takımdır. diğer öteki yarısı ise anti fenerbahçelidirler, bunlar kendi aralarında Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu, bursasporlu, göztepeli diye ufak ayrımlar yaparlar.
gariban konya'yı bala göte yenince sevinen takım.
gücünüz yetiyorsa cimbom'a kafa tutun amk. gelsenize arena'ya.
gücünüz yetiyorsa cimbom'a kafa tutun amk. gelsenize arena'ya.
kısa vadede çok eleştirilecek ama 3-4 senlik zaman diliminde çok adından söz ettirecek takımdır. fenerbahçe bu sene altın değerinde birşey yaptı ve büyüklüğü bıraktı. her sene 2. veya 3. olarak senelerdir şampiyonlar ligine gidemiyordu, bu sene 12. olarak gidemeyecek belki ama ffp kuralları kapsamında 2-3 seneye ekonomiyi düzeltecektir. bir beşiktaş taraftarı olarak gördüğüm ise bizim tam tersi hem borca batacağımız hem de futbolda başarısız olacağımızdır.
atiker konya karşısında yusuf yusuf atan orta sıra takımı. son dakikalarda tüm fenerliler resmen üç buçuk attı.
Hala futbol olarak isteneni verememiş kulüp. Bu sene işi zor...
Edit: he çok iyisiniz Fenerbahçe seri eksileme çetesi, böyle devam edin.
Edit: he çok iyisiniz Fenerbahçe seri eksileme çetesi, böyle devam edin.
Miras Da, Oğul halinden pek memnun değil. Başlarım yapacağın işe der gibi bakıyor.
11 senedir şampiyonlar ligi'ne gidemeyen, ezeli rakibinden 2 lig kupası, 10 küsur Türkiye kupası, 1 UEFA kupası, 1 UEFA süper kupası ve sayısız şampiyonlar ligi katılımı/maçı eksik olduğu halde taraftarları tarafından en büyük ve en başarılı kabul edilen acıların takımı.
alex gitti gideli burnu boktan çıkmayan takım.
sikimdirik konyayi yenince tekrar şampiyonluğu kafasından geçiren sike dostu...
kasımpaşada havalanmisti 4 ü yedi oturdu..
#sahasindakupakaldirdigimincocuklari.
kasımpaşada havalanmisti 4 ü yedi oturdu..
#sahasindakupakaldirdigimincocuklari.
Teknolojinin gelişmiş olması nedeniyle çok şanslı olduğunu düşündüğüm kulüp.
Şimdi kulüp çalışanı pc’yi açacak, internet tarayıcısına tıklayacak. Karşısına büyük ihtimalle ‘google’ arama barı gelir.
Oraya; ‘şampiyonlar ligi müziği’ yazacak.
Sonra play tuşuna basıp volkan dahil tüm tesislere bangır bangır dinletecek. Öyle özledim demekle olmuyor, teknoloji diye bir şey var artık kardeşim.
Ver müzüü ali başkan.
Tıstıs.
Şimdi kulüp çalışanı pc’yi açacak, internet tarayıcısına tıklayacak. Karşısına büyük ihtimalle ‘google’ arama barı gelir.
Oraya; ‘şampiyonlar ligi müziği’ yazacak.
Sonra play tuşuna basıp volkan dahil tüm tesislere bangır bangır dinletecek. Öyle özledim demekle olmuyor, teknoloji diye bir şey var artık kardeşim.
Ver müzüü ali başkan.
Tıstıs.
bir galatasaraylı olarak avrupa maçlarında desteklediğim takım.
6 lig boyunca gtümle takip ediyorum bu köşe başını.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar