bugün

entry'ler (1349)

gelin hep beraber islam a dönelim dostlarım

sen dön kardeş.

sahibinden com daki hasar kayıtsız sportage

firsat araci oldugunu dusundugum suv aractir.

kaç yıldır uludağ sözlüktesiniz

ben 2013 ten beri burdayim aq.

askerde yaşanılan en dumur olaylar

Tabur komutanının tuvaletinde sıçarken tabur komutanına yakalanmam. Bölük komutanınından sabah içtimasında herkesin önünde bir daha o tuvaleti kullanmayacaksın diyerek azar yemem.

altay bayındır

olmuyor altay...

flo rida ya ne oldu sorunsalı

az once aklima gelen sorunsaldir. 2010'larda midemiz bulanana kadar maruz kalirdik kendisine piyasada bunla is yapmayan adam yoktu. nr1'in daimi sarkicisiydi kendisi. 13. nesiller bilmez. oldlar agliyor su an.

sözlük yazarlarının yılbaşı planları

sabaha kadar fifa 23 oynayarak geçirmeyi planlıyorum. amacım fenerbahçe'ye şampiyonlar ligi kazandırmak :/.

manu chao

Türkiye'ye gelse de konserinde biraz coşsak...

yurtdışındaki taliplerine seslenen afet

son zamanların en büyük cringeini yaşatan kalitesiz afet. güzelliğinden başka verebileceği bir şey yokmuş taliplerine. alıcısına hayırlı olsun

https://twitter.com/nezor...hrnKK3iZ6-_gEk9g&s=19

asgari ücretin 8500 lira olması

asgari ücret 8500 şampuan 85 lira diş macunu 50 lira blue 3 150 lira prezarvatif 100 lira böyle iş mi olur aq. yapcakları işi sikim ben bunların.

sağlık çalışanları

hiçbir şeyden memnun olmayan, suratsız, kaba ve saygısız bir güruh.

la cumbia de los trapos

Yerba brava isimli kardeşlerimizin şarkısı. 2022 dünya kupası röreninde çalan şarkı aynı zamanda.

kupa töreni bitse de teşkilat dizisini izlesek amk

Valla 3 saattir trşkilat dizisini bekliyorum.

cristiano ronaldo

Trt 4k'dan kupa törenini izliyormuş.

akp nin ülkenin geleceği için bir tehdit olması

Arkadaşlar ben artık buna çok net bir şekilde inanıyorum. Bunlar seçim kaybetse gitmezler.

ulu sözlük yazarlarının 2023ten beklentileri

Hiç bir sikim beklemiyorum. Beklentisi olan gitsin kumda oynasın.

nureddin nebati

bu adamın ekonomi ile ilgili bir gram fikri varsa cümle alem beni siksin amk.

26 kasım 2022 arjantin meksika maçı

Arjantin'den messi'yi çıkarsak kasımpaşa falan kalır amk.

kyk faizleri gerçekten silindi mi

6500 lira ödemem vardı faiz ile. tamamı silinmiş, aldığım ana para kadar ödeme görünüyor. ancak geçe n yıl ekimde ödeme başladığı için ve ödeme yapmadığım için gecikme faizi eklemiş üzerine.

aldığım ana para 3600 TL.

kadın yönetici ile çalışmak

valla ne kadar cinsiyetçi bir yaklaşım bilemiyorum ama gerçekten kadın yönetici ile çalışmak insanı acayip yoran bir durum. görevini layıkıyla yapanları var mıdır vardır ama ben bugüne kadar çok fazla denk gelmedim.