bugün

/789
portekiz temsilcisi ekol takım hürriyetindeki benficaya 2-1 yenilerek adını finale yazdıracak spor kulübüdür. (bkz: haydi çocuklar)
Ojeleri nihayet kuruyunca gelip entry girenlerin hayallerini tatmin ettiği takım. Bilinçaltlarına kazınmış skoru vermişler bi de, bu ne ezikliktir yarabbi.*
6-0 hezimetini unutamayan mor menekşeleri lisbon limanına sığındırtan takım. yarın için portekiz devleti bunlaraa portekiz pasaportu veriyomuş.
Yarın akşam Benfica ile çok kritik bir maça çıkacak olan takımdır. Umarım iyi bir sonuçla dönerler.
yarın ilk defa avrupa kupası maçında gerçek bir seyirci baskısı hissedecek, 1-0 a yatar gol yememeye oynarsa turu bırakır gelir, mutlaka gol için oynamak zorunda.
bu aksam abidin'in mutluluk resmine ilham et bizi Fenerbahçe!
bugün bizi sokaklara dökecek futbol takımımız.
Bir fenerli olarak şike yaptığına inandığım takım.zira aykut kocaman 18 maçta 17 galibiyet alamaz.
http://www.youtube.com/watch?v=l_x0S33KBmQ
izlediğim en güzel Fenerbahçe klibi.
çocukluğumun takımı. şimdi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. hala hiçbir maçını kaçırmıyorum ama, o da olmasa pederle olan bütün ilişkim paslanacak çünkü. yine maçlarını alsınlar ama. ben de çok sikimdeymiş gibi facebook'da maçtan önce sikindirik bir-iki şarkı paylaşırım da, bakın ben fenerliyim hissediyorum işte tavırlarına gireyim.
modern futbolun taktiksel anlayışından uzak oynuyor... atakları mantıksız savunma mantıksız, cidden bu takıma iyi bir teknik direktör gerekiyor. yoksa oyuncular bireysel olarak iyi.
tarihi koca bir şikedir bu kulübün.
Her şeye rağmen yarı final heyecanını bize yaşattıkları için teşekkürler. Aşktır, tutkudur!
yarı finalde elenmiş olan takımdır. taşşak geçeriz eğleniriz finale çıkamadıklarına üzülmeyiz lakin bir tebriği de çok görmeyiz. buraya kadar gelmelerini kimse beklemiyordu.
22 yıldır taraftarı olduğum takımdır.

bir fenerbahçeli olarak bugünkü maçtaki oyundan utanıyorum. taktik hatası mıydı, yanlış oyuncular mıydı bilemem ama hiç bu kadar kötü oynadıklarını görmemiştim. hiçbiri bi alex değil tabii.
canı sağolsundur. Bu akşam üzdü bizi AMA başları dik olsun oyuncuların, sıfır kupa bile onları alkışlamamı engellemeyecek.
UEFA kupasında yarı finalde elenerek birçok Galatasaraylıyı rahatlatmış olan kulübümüz.
Bugün bize keyifli bir maç izleme şerefini veren takım. Güldürdü eğlendirdi. alın teriyle yenilmek bile herkese nasip olmuyor tabi.
amsterdam diye koydukları hedef, şimdi ziraat turkish cup oldu. gülmeyelimde ne yapalım ?
binlerce genci red light district hayallerinden eden takım.

görsel
Son maçta kötü oynamış olsa da bu kadar eksikle bu kadar.

Bu sene bu haftaya kadar iyi kötü heyecan yaşattı bize. Toparlanma sürecinde ligde sadece bol kepçe lokantası gibi para saçan Galatasaray'ın gerisinde kaldı. Bu sene ayırdığı devasa bütçeyi iyi kullanırsa önümüzdeki sene çok daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum. Hazır ŞL şansı da elindeyken artık yeni sezona çok daha iyi hazırlanacağına eminim. Aykut kocaman bir aptallık yapmazsa tabi.

Bu sene için teşekkürler.
kendilerini çok zor günlerin beklediği futbol takımı. bu akşam benfica, hafta sonu yaşayacakları galatasaray şampiyonluğu, arkasından eskişehir maçı. arkasında galatasaray maçı. kıçıkırık lazio ve benfica ya karşı bu kadar kötü oynayan takım, real madrid i ezmiş galatasaray karşısında ne bok yiyecek, çok merak ediyorum.
her şeye rağmen ve kim ne derse desin büyük bir kulüptür.

not: galatasaraylıyım.
https://pbs.twimg.com/media/BJSm9C9CQAQGiB0.jpg

bu resmi yayınlamış takımdır, herkesin adaleti şaşar allahın şaşmaz.
bir galatasaraylı fenerbahçeyi tebrik ediyor yaşattığı heyecan için teşekkür ediyorum.
© copyright 2005 - 2026