bugün
- yalancı su böreği6
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- mazotun litresi 90 lira3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz13
- s'i l v'e r m'i s t22
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- geç boşalan erkek2
- götten bacaklı erkek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- bir ateşe attın beni3
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- sarapci koala65
- mantı13
- habire1221
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- kısa ve vurucu yazmak6
- apo piçtir piç kalacak8
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- gün tabağı6
- ellerim bos gonlum hos29
- supangle ve puding in farkları3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- sözlükte fosilleşmek6
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- güne bir şiir bırak3
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- silver ile evlenecek erkek52
- arif kocabıyık16
- çocuğunuzun olduğunu hayal edebiliyor musunuz5
- bir bela geliyor8
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- lahmacun9
- insan olmaya ceyrek kala15
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- devlet bahçeli8
- niğde de restorana girip dayak yemek5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız5
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- ben sizin anonim11
- deniz gül6
beyaz rusya ve çek cumhuriyetinin dandik takımlarını yenince ciddi ciddi uefa kupasını alacağını sanan kulüp ve buna bağlı taraftara sahip şike merkezi. bi tane düzgün takım çıktı, tokmağı koyup geçti.*
saat kaç oldu bilmiyorum,üzüntüden dolayı sağa dönüyorum uyuyamıyorum sola dönüyorum uyuyamıyorum.
3 temmuzdan sonra bu seviyelere gelmek kolay iş değil.
gönül isterdi ki uefa kupasını kazanalım ama olmadı.
herşeye rağmen teşekkürler fenerbahçem.
biz seni kupalar için sevmedik fenerbahçem
senin varlığın bize yeter.
3 temmuzdan sonra bu seviyelere gelmek kolay iş değil.
gönül isterdi ki uefa kupasını kazanalım ama olmadı.
herşeye rağmen teşekkürler fenerbahçem.
biz seni kupalar için sevmedik fenerbahçem
senin varlığın bize yeter.
Bugun de goruldugu uzere savunmasında rotasyonu olmayan, ortasahasında ofans ve defans koordınasyonunu beceremeyen, forvetınde ıse yalnızlıktan can verecek futbolcuları olan takımdır..Bal demek ıstemıyorum ama yarı fınal gormesı cok buyuk bır basarı olan takımdır!
bu akşam uefa kupası yarı finalinden elenmesine cidden üzüldüğüm takım. bir galatasaraylı olarak söylüyorum ki bu takım kupayı alsaydı hepimiz için daha iyi olacaktı. hem fenerbahçe hem de galatasaray olarak çıtayı yükseltecektik, türkiyenin prestiji artacaktı falan fıstık. ne var ki sonuç böyle olunca şunu farkettim ki; uefa kupasını almak da işmiş harbiden hacı abi. öyle defansa gömül takımın işlemesin ilerde, daha da fenası defansı da yapama, olmuyormuş yani.
neyse ne. sonuç olarak futbolumuz adına gs ile fb bu sene iyi iş çıkardılar. devamının gelmesini dileyelim.
neyse ne. sonuç olarak futbolumuz adına gs ile fb bu sene iyi iş çıkardılar. devamının gelmesini dileyelim.
birilerinin başarısızlığıyla sevinecek ne kadar aciz insan olduğunu gösteren takım. biz bu tür insanlara da hayattaki en silik tipler diyor ve acıyoruz. takım makım farketmez.
kadıköy'ün sarı-lacivert çubuklusu.sevdamızdır. hayata anlam katandır. herkes elinden geleni yapmıştır, canları sağolsundur. herkese teşekkürler, teşekkürler çocuklar, teşekkürler teknik ekip. seneye daha iyisi olur.
avrupa ligi'nde kesinlikle başarılı olmuş kulüp.
elendiği için dalga geçenler boşversinler bu işleri, hatta dalga geçenleri direkt boşverin.
galatasaray ve fenerbahçe'nin aynı anda avrupa kupalarında mücadele etmesi önemliydi. sonuçta iki kulüp birbirini tetikliyor...
açıkçası artık çıta daha yüksekte, seneye daha iyi başarılar bekliyorum.
elendiği için dalga geçenler boşversinler bu işleri, hatta dalga geçenleri direkt boşverin.
galatasaray ve fenerbahçe'nin aynı anda avrupa kupalarında mücadele etmesi önemliydi. sonuçta iki kulüp birbirini tetikliyor...
açıkçası artık çıta daha yüksekte, seneye daha iyi başarılar bekliyorum.
Bazı başarıların, bazı zamanlarda tesadüfen bile gerçekleşemeyeceğini taraftarına öğreten takım olmuştur.
kimsenin iyiki bi uefa kupasını aldınız diye dalga geçemeyeceği takımdır. canım zaten önemli bişey değildi şu uefa kupası, tur atlayamadığınız iyi oldu be. üç kulvarın ikisi gitti kaldı biri, nasip artık.
mahalle takımlarını eleyerek geldi diyenlere lazio uganda takımımıydı amua goduum dedirtir.
uçların takımıdır ,her daim birilerini delirtir.
aziz yıldırım sultasından ve aykut kocaman kompleksinden kurtulup , kaliteli topçular ve biraz sabırla çok daha iyi yerlere gelecek takımımdır.
uçların takımıdır ,her daim birilerini delirtir.
aziz yıldırım sultasından ve aykut kocaman kompleksinden kurtulup , kaliteli topçular ve biraz sabırla çok daha iyi yerlere gelecek takımımdır.
taraftarlarına yıllarca doğru düzgün mutluluk yaşatamayan aksine düzenli olarak hüsran yaşattıran, şikeden ceza almış başkanı olan kulüptür.
yanındayız. bu gün 8 yeseydik yine yanında olacaktık.
1 değil, 2 değil tam 3 gol yiyerek beceriksizliğini göstermiş takım.
ne yalan söyleyeyim, yenilmelerine çok sevindim. yarısı yabancı olan bir takımı türk takımı olarak görmem ben.
babam bile fenerli olmamasına rağmen gece morali nasıl bozuldu. fenerlileri düşünemiyorum bile. ama iyi oldu. *
ne yalan söyleyeyim, yenilmelerine çok sevindim. yarısı yabancı olan bir takımı türk takımı olarak görmem ben.
babam bile fenerli olmamasına rağmen gece morali nasıl bozuldu. fenerlileri düşünemiyorum bile. ama iyi oldu. *
bu saatten sonra elinde kalmış tek hedefi kadıköyde galatasaray'ı yenmek olan camia
(bkz: hedef 3 kulvar 3 kupa)
(bkz: hahahahahaaaaaa)
(bkz: hedef 3 kulvar 3 kupa)
(bkz: hahahahahaaaaaa)
Benim takımımdır, canımdır , ciğerimdir, var mı ötesi.
haline üzüldüğüm, başarısız, sürekli galatasarayın gölgesinde kalmış spor takımı. yok lan ama üzüldüğüm falan yok götümle gülüyorum hepsne daha beter olsunlar.
ulkemizin mizah ihtiyacini karsiladigi icin gercekten buyuk tesekkur borcluyum bu takima.
"en buyuk eglence fenerbahce."
canim sikkin oldukca aciyorum bunlardan birini izliyorum. sondan basa dogru sayalim ama o kadar fazla ki mutlaka unutacaklarim olucaktir.
- bu sene, 3 kulvarda tek hedef deniyordu. kulvar daraltip bisiklet yoluna gectiler. hedef amsterdam dediler, artik yaz kampina giderler.
-aykut kocaman. gercekten cok begenerek izliyorum kendilerini. isin en komik yani, bu fenerliler kendi ruh hallerine gore bir adami yuceltiyorlar(akilli futbol, heykelinin dikilmesi durumu falan...) sonra mac kaybediyorlar yerin dibine sokuyorlar.
-aziz yildirim. ulan asil bomba bu. gecen sene her mahkemesinde binlerce insan toplandi, adamlar aglastilar. sike yaptigini butun dunya bileyorken, mahkemeden "sike var ama sahaya yansimadi" diye kargalarin bile guldugu bir gerekce ile saldilar. simdi bu kadar taraftar destekledi bu adami. sonuc? adam geldi bir keresinde taraftar aykut u yuhluyor diye eline megafonu alip taraftari azarladi. sonra yolda protesto eden taraftara " ben ne dersem o. bosuna kicinizi yirtmayin" dedi. hani o aziz icin geceleri uyumayan taraftarina dedi, bunu.
-alex. giderken taraftar cok uzuldu, cok sevilmisti cunku. aykut a bircok mac tavir kondu. ama daha gecen haftadaki macta alex bayragi acanlar yuhlandi, apar topar disari atildi. ahaha!
-gecen sene kupayi en ezeli rakiplerine kendi sahalarinda kaptirdilar. bu belki yuz tane 6-0 a denktir. resmen gs, sahada fenerli oyunculari sikse daha iyiydi. ama taraftarin hazmedemeyip polis araclarini yakmasi, butun duraklari kirmasi ise daha acinacak bir tabloydu. isig kapattilar birde. ahaha sanki kahve amk. hadi gec oldu kapatiyoz hesabi. sukru saracoglu kiraathanesi yazin da tam olsun bari.
- gecen sene gs yapti biz daha iyisini yapariz diye koreografi yapmayi denediler. ip koptu. 100 kiloluk demirler milletin kafasina yagdi. allah tan ucuz atlatildi da birkac kisinin sadece kafasi yarildi. ama gercekten olume bile sebebiyet verebilirdi. o rezillikten sonra daha da denemedi fenerbahce.
- aragones. 8 den sonraki maclarda adam resmen kulube de uyuyordu. kac defa kameralara yakalandi da yanindakiler durttu.
-daniel guiza. ulan keske tekrar gelse. ozledik kendisini
- bursa nin sampiyonlugunu timsah yuruyusu yaparak kutladilar. bir kare var ki efsane. aci anonstan once birkac seyirci bir futbolcuyu kaldirmislar havaya atiyorlar, ziplatiyorlar. anonsun o buz gibi etkisinden sonra ayni oyuncuyu kovalamaya baslayanlarda ayni seyircilerdi. ahaha
neyse daha cok var da. elim yoruldu yeminlen...
"en buyuk eglence fenerbahce."
canim sikkin oldukca aciyorum bunlardan birini izliyorum. sondan basa dogru sayalim ama o kadar fazla ki mutlaka unutacaklarim olucaktir.
- bu sene, 3 kulvarda tek hedef deniyordu. kulvar daraltip bisiklet yoluna gectiler. hedef amsterdam dediler, artik yaz kampina giderler.
-aykut kocaman. gercekten cok begenerek izliyorum kendilerini. isin en komik yani, bu fenerliler kendi ruh hallerine gore bir adami yuceltiyorlar(akilli futbol, heykelinin dikilmesi durumu falan...) sonra mac kaybediyorlar yerin dibine sokuyorlar.
-aziz yildirim. ulan asil bomba bu. gecen sene her mahkemesinde binlerce insan toplandi, adamlar aglastilar. sike yaptigini butun dunya bileyorken, mahkemeden "sike var ama sahaya yansimadi" diye kargalarin bile guldugu bir gerekce ile saldilar. simdi bu kadar taraftar destekledi bu adami. sonuc? adam geldi bir keresinde taraftar aykut u yuhluyor diye eline megafonu alip taraftari azarladi. sonra yolda protesto eden taraftara " ben ne dersem o. bosuna kicinizi yirtmayin" dedi. hani o aziz icin geceleri uyumayan taraftarina dedi, bunu.
-alex. giderken taraftar cok uzuldu, cok sevilmisti cunku. aykut a bircok mac tavir kondu. ama daha gecen haftadaki macta alex bayragi acanlar yuhlandi, apar topar disari atildi. ahaha!
-gecen sene kupayi en ezeli rakiplerine kendi sahalarinda kaptirdilar. bu belki yuz tane 6-0 a denktir. resmen gs, sahada fenerli oyunculari sikse daha iyiydi. ama taraftarin hazmedemeyip polis araclarini yakmasi, butun duraklari kirmasi ise daha acinacak bir tabloydu. isig kapattilar birde. ahaha sanki kahve amk. hadi gec oldu kapatiyoz hesabi. sukru saracoglu kiraathanesi yazin da tam olsun bari.
- gecen sene gs yapti biz daha iyisini yapariz diye koreografi yapmayi denediler. ip koptu. 100 kiloluk demirler milletin kafasina yagdi. allah tan ucuz atlatildi da birkac kisinin sadece kafasi yarildi. ama gercekten olume bile sebebiyet verebilirdi. o rezillikten sonra daha da denemedi fenerbahce.
- aragones. 8 den sonraki maclarda adam resmen kulube de uyuyordu. kac defa kameralara yakalandi da yanindakiler durttu.
-daniel guiza. ulan keske tekrar gelse. ozledik kendisini
- bursa nin sampiyonlugunu timsah yuruyusu yaparak kutladilar. bir kare var ki efsane. aci anonstan once birkac seyirci bir futbolcuyu kaldirmislar havaya atiyorlar, ziplatiyorlar. anonsun o buz gibi etkisinden sonra ayni oyuncuyu kovalamaya baslayanlarda ayni seyircilerdi. ahaha
neyse daha cok var da. elim yoruldu yeminlen...
ligin en çok şampiyon olan 2. takımı (17 şampiyonluk)
ligin en çok şampiyonluk kutlayan takımı (20 kutlama)
1' inde şampiyonluk turu attılar ama şampiyon galatasray' dı.
1' inde timsah yürüyüşü ile kutladılar ama şampiyon bursaspor' du.
1' inde günlerce kutladılar ama şike yaptıkları anlaşıldı, şampiyon trabzonspor' du.
ligin en çok şampiyonluk kutlayan takımı (20 kutlama)
1' inde şampiyonluk turu attılar ama şampiyon galatasray' dı.
1' inde timsah yürüyüşü ile kutladılar ama şampiyon bursaspor' du.
1' inde günlerce kutladılar ama şike yaptıkları anlaşıldı, şampiyon trabzonspor' du.
transferde ilgilendiği futbolcular bile şikeci olan kulüp. takıma en uygun adamları arayıp tarıyor scoutları.* https://www.youtube.com/watch?v=5UZj6ix6GVk
tescilli şikeci olarak adlandırılan kulüp.
kalpleri sarı ve laciverte boyayan takımdır.
gülmek isteyenler, açıp bu kulüple tuttuğu takım arasındaki ikili maçların tarih boyunca galibiyet mağlubiyet sayılarını karşılaştırabilir. tuttuğu takımın kim olduğunun önemi yok, çünkü türkiye'deki hiçbir kulübün ikili maçlarda bu kulübe karşı üstünlüğü yok. siktirin gidin şimdi.
taraftarının yanlışı var. hemen her avrupa takımının ve pendikspor'un bu kulübe karşı tarihte üstünlüğü var. özür dilerim. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar