bugün
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- kürdü sevin21
- boyun tutulması4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya9
- erkekler neden evlenmek ister4
- saddam hüseyin8
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek6
- güne almanca bir cümle bırak10
- çakmak hırsızlığı2
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- hava muhalefeti6
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- çocukken en sevilen çizgi film2
- hangi sözlük kızısın2
- vermio vs nervio3
- grup yorum uğurlama3
- ezik erkek psikolojisi2
- gecenin korkunç yaratıkları7
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- bik bik reis3
- iblis'in sesini duymak14
- 28 bine çalışmak9
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- kanadalı ünlüler10
- çağla idi22
- amerika5
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- noldu bize sözlük2
- mazotun litresi 101 lira35
- yazarların öğle yemekleri2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sabahları nefret edilen şeyler20
- aslan burcu6
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- arkadaşlar nasılsınız3
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- s'i l v'e r m'i s t7
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
benfica karşısında iyi oynamış ve şaşırtıcı biçimde maçı yenilmeden tamamlayabilmiştir. halen turdan ümidim yok ama yine de heyecanlıyım.
benfica destekçisi orospu çocuklarının götüne girmesi için hiç alakam olmadığı halde destekleyeceğim kulüp. ki desteklediğim takım kazanır.*
tanınmış ingiliz kulübü. en büyük rakibi westham unitedtır.
avrupa kupalarında türkiye' yi temsil eden kulübümüz. o yüzden kimse çıkıp da '' sadece benfica' yı yenmedik '' gibisinden saçmasapan şeyler yazmasın, kimseyi kırmasın. çünkü dün egemen' in golüne sevinenler sadece fenerbahçeliler değildi. herkesin aklında bulunsun. liseliler sizi.
dün gece çok kutsi bir görev üstlenmiş şekilde sahaya çıkan ve aynı şekilde mücadele eden futbol takımı, takımım...
değişik bir maç grafiği sürdürmekte, ligde bir başka avrupa da bir başka oynuyor bu takım. oyunu kendi oyun şekline çevirmede üstüne de yok aslında, dün geceki maçta bunu bir kez daha gösterdi, tam tahmin ettiğim gibi, benfica nın hızlı futbolunu orta sahada yaptığı paslarla yavaş yavaş pasifleştirdi, sonunda da istediğini başardı.
aynı başarıyı deplasmanda sürdürür mü bilinmez ama bildiğim bir şey var ki fenerbahçe portekiz'de skora yatacak yani benfica oynayacak topu bu da tehlike demek... top, bir takımın ayağında ne kadar çok kalırsa o takım o kadar çok tehlike yaratır, umarım güzel kontrataklarla gol bulur fenerbahçe portekiz'de. bu şekilde yaparsa finale çıkması garanti gibi olabilir.
ha portekiz deki maçta caner'e ve gökhan'a büyük iş düşüyor bana kalırsa, sağlam deparlarıyla kanatları iyi kullanıp kontra yaratırlarsa, güzel bir skor alacağını düşünüyorum fenerbahçe'nin.*
değişik bir maç grafiği sürdürmekte, ligde bir başka avrupa da bir başka oynuyor bu takım. oyunu kendi oyun şekline çevirmede üstüne de yok aslında, dün geceki maçta bunu bir kez daha gösterdi, tam tahmin ettiğim gibi, benfica nın hızlı futbolunu orta sahada yaptığı paslarla yavaş yavaş pasifleştirdi, sonunda da istediğini başardı.
aynı başarıyı deplasmanda sürdürür mü bilinmez ama bildiğim bir şey var ki fenerbahçe portekiz'de skora yatacak yani benfica oynayacak topu bu da tehlike demek... top, bir takımın ayağında ne kadar çok kalırsa o takım o kadar çok tehlike yaratır, umarım güzel kontrataklarla gol bulur fenerbahçe portekiz'de. bu şekilde yaparsa finale çıkması garanti gibi olabilir.
ha portekiz deki maçta caner'e ve gökhan'a büyük iş düşüyor bana kalırsa, sağlam deparlarıyla kanatları iyi kullanıp kontra yaratırlarsa, güzel bir skor alacağını düşünüyorum fenerbahçe'nin.*
günahların takımı.
son 10 yıldaki bütün futbol, basketbol ve voleybol federasyonlarındaki seçimlerde istediklerini başa oturtan camia
ondan sonra en çok kupa bizde geyiği yaparlar
babam da mı olacaktı amk...
ondan sonra en çok kupa bizde geyiği yaparlar
babam da mı olacaktı amk...
küfür ile dua etmekten vazgeçse çok daha güze tribünlere sahip olacak kulüptür.*
(bkz: küfür ile dua etmek)
(bkz: küfür ile dua etmek)
benfica karsisinda iyi oynayip hakli bir galibiyet almis ezeli rakiptir. taraftarlarinin cenesini senelerce cekmekten korktugum icin avrupa ligini kazanmasindan cekindigimdir. yine de yari final rovansinda ve olasi finalde basarilar diledigimdir.
türkiye'nin bir numaralı şikecisidir. dün satın aldığı hakemler sayesinde bir maç daha kazanmıştır.
günlerimiz artık geçmiyor, yerimizde duramıyoruz. hadi fenerbahçe'm, yüz yıllık tarihini bir kere daha onurlandır, taraftarını onurlandır, bizim için oyna, tarihin için oyna.
şöyle bir duyguyu yaşatacak takımdır. ayrıca hazırlayanın eline sağlık.
https://www.youtube.com/watch?v=ll0rTxFSKww
--- spoiler ---
büyük anlar, çok büyük fırsatlardan doğar,
her şey bugün belli olacak, ya zaferle çıkacağız ya da sürünerek yenilmiş olarak.
bu gece burada olmayı hakettiniz,
mükemmel olmak, orda ki skor tabelası değildir, kazanmak da değildir.
hata yapma sınırı çok dar, o kadar dar ki örneğin; yarım adım geç ya da erken,
başaramayabilirsiniz, bu, bu kadar sınırda bir şey,
yarım saniye yavaş ya da hızlı, tutunamayabilirsiniz.
bir maç, bu anı yaşayabilecek misiniz?
cehennemden tırmanarak çıkabiliriz ve onları yere sereceğiz çünkü bunu yapabiliriz!
ben sizi yapmaya zorlayamam, siz yanınızda ki adamın suratına bakın, gözlerinin içine bakın!
bence sizinle beyler, o bir santimi kat edecek bir adam göreceksiniz,
öyle bir adam göreceksiniz ki; kendini bu takım için feda edebilecek, çünkü zamanı geldiğinde aynını siz onun için yapıcaksınız, işte beyler bu bir takımdır.
bunu yapabilirseniz beyler, o zaman mükemmelsiniz.
bakın ben sizler için yapamadım, ben çok gençtim ama etrafıma bakınca bu genç suratları görüyorum;
artık sıra sizin diyorum!
futbol budur beyler, hepsi bu.
şimdi çıkın ve alın bu maçı, bitirin işlerini.
şimdi, şimdi ne yapacaksınız?
--- spoiler ---
şöyle bir duyguyu yaşatacak takımdır. ayrıca hazırlayanın eline sağlık.
https://www.youtube.com/watch?v=ll0rTxFSKww
--- spoiler ---
büyük anlar, çok büyük fırsatlardan doğar,
her şey bugün belli olacak, ya zaferle çıkacağız ya da sürünerek yenilmiş olarak.
bu gece burada olmayı hakettiniz,
mükemmel olmak, orda ki skor tabelası değildir, kazanmak da değildir.
hata yapma sınırı çok dar, o kadar dar ki örneğin; yarım adım geç ya da erken,
başaramayabilirsiniz, bu, bu kadar sınırda bir şey,
yarım saniye yavaş ya da hızlı, tutunamayabilirsiniz.
bir maç, bu anı yaşayabilecek misiniz?
cehennemden tırmanarak çıkabiliriz ve onları yere sereceğiz çünkü bunu yapabiliriz!
ben sizi yapmaya zorlayamam, siz yanınızda ki adamın suratına bakın, gözlerinin içine bakın!
bence sizinle beyler, o bir santimi kat edecek bir adam göreceksiniz,
öyle bir adam göreceksiniz ki; kendini bu takım için feda edebilecek, çünkü zamanı geldiğinde aynını siz onun için yapıcaksınız, işte beyler bu bir takımdır.
bunu yapabilirseniz beyler, o zaman mükemmelsiniz.
bakın ben sizler için yapamadım, ben çok gençtim ama etrafıma bakınca bu genç suratları görüyorum;
artık sıra sizin diyorum!
futbol budur beyler, hepsi bu.
şimdi çıkın ve alın bu maçı, bitirin işlerini.
şimdi, şimdi ne yapacaksınız?
--- spoiler ---
Türkiyenin en iyi takımıdır.
Saygılar Serkan Acar.
Saygılar Serkan Acar.
Çok bilmiş galatasaraylılar yine fetvalar vermiş.
Oje sürdükten sonra yapacak iş kalmadı herhalde canları sıkılmış. Perma yaptırmaya ne dersin?
(bkz: fenerbahçe benfica yı yensin oje süreceğim)
Oje sürdükten sonra yapacak iş kalmadı herhalde canları sıkılmış. Perma yaptırmaya ne dersin?
(bkz: fenerbahçe benfica yı yensin oje süreceğim)
siyasetin aleti,cemaatin çocuğu,tff'nin yalakasi olmyan tek kulüp.
yönetim kurulunu cemaatçilerle ve akplilerle doldurmuş tek kulüp...
Galatasaraylıları hoplatan kulüp. Hoplayan soluğu başlığı altında alıyor.* Ne de olsa ibneliğe meraklılar, oje moje.
sistemin ele geçiremediği tek kulüp.
aklı varsa bugün kayseri'de puan kaybeder. sahasında galatasaray'a şampiyonluğu vermez.
benfica maçında hat direk yapmış takım. ben bile sinirlendim.
hamite inceden bir selam gönderdiler.
ayrıca 2 mayıs benim doğum günüm, eğer ki fenerbahçe lizbonda tur atlarsa gerçekten güzel bir hediye olacaktır.
not: bu satırları yazan kişi bir türktür ve galatasarlıdır. 2 mayıs günü başarılar fenerbahçe.
hamite inceden bir selam gönderdiler.
ayrıca 2 mayıs benim doğum günüm, eğer ki fenerbahçe lizbonda tur atlarsa gerçekten güzel bir hediye olacaktır.
not: bu satırları yazan kişi bir türktür ve galatasarlıdır. 2 mayıs günü başarılar fenerbahçe.
galatasaray bile yazamayan galatasaraylı kişilerce tebrik edilen takım.
sahasında kupa kaldırdıklarım ve kaldıracaklarımın takımı.
saçma salak sebeplerle saygı gösterilmesi gerektiği diktası yapılan futbol kulübü.
insan kendisinin yapamadığı şeyi yapana saygı duyar, duymalıdır.
misal, ben evli ve çocuklu insanlara saygı duyarım.
neden?
çünkü ben beceremem aga. adam benim beceremediğim bişeyi yapmış.
koşan birine saygı duymamı istemen saçma olur ama usain bolt'a dünya hayranlıkla bakıyo ve dolayısı ile saygı duyuyo.
neden?
koşuyo diye mi?
herkesten iyi koşuyo diye.
sen şimdi bana diyosun ki "fener yarı final oynuyo saygı duy en azından!"...
niye?
ben beşiktaşlımıyım?
ben trabzonspor taraftarı mıyım?
ben galatasaraylıyım la, galatasaraylı!
cemil cümleniz "seve seve" benim takımıma saygı duyacak, duymak zorunda.
neden?
çünkü ben senin yapamadığın bişeyi 12 sene önce de olsa yapmışım.
senin benim yaptığım şeyi* yapabilme ihtimalin için benden saygı dilenmenin yeni ergenlerin "ben büyüdüm taaam mı? ben de bi bireyim artık taam mı?" diye anırarak 30 yaşındaki abisinden saygı dilenmesinden farkı yoktur.
velhasıl kelam diyeceğim şu ki;
http://inciswf.com/p55ocpl4.swf
insan kendisinin yapamadığı şeyi yapana saygı duyar, duymalıdır.
misal, ben evli ve çocuklu insanlara saygı duyarım.
neden?
çünkü ben beceremem aga. adam benim beceremediğim bişeyi yapmış.
koşan birine saygı duymamı istemen saçma olur ama usain bolt'a dünya hayranlıkla bakıyo ve dolayısı ile saygı duyuyo.
neden?
koşuyo diye mi?
herkesten iyi koşuyo diye.
sen şimdi bana diyosun ki "fener yarı final oynuyo saygı duy en azından!"...
niye?
ben beşiktaşlımıyım?
ben trabzonspor taraftarı mıyım?
ben galatasaraylıyım la, galatasaraylı!
cemil cümleniz "seve seve" benim takımıma saygı duyacak, duymak zorunda.
neden?
çünkü ben senin yapamadığın bişeyi 12 sene önce de olsa yapmışım.
senin benim yaptığım şeyi* yapabilme ihtimalin için benden saygı dilenmenin yeni ergenlerin "ben büyüdüm taaam mı? ben de bi bireyim artık taam mı?" diye anırarak 30 yaşındaki abisinden saygı dilenmesinden farkı yoktur.
velhasıl kelam diyeceğim şu ki;
http://inciswf.com/p55ocpl4.swf
bir galatasaraylı olarak ; fenerbahçeyi başarısından dolayı tebrik ediyorum, yalan yok çok sevindim.
sonuçta üzerinde türk bayrağı bulunan bir forma kazanmıştır bu başarıyı o yüzden helal olsundur, yürüye dursunlar sonuna kadar.
her zaman dediğim gibi rekabet mutlaka her yerde ama avrupada birlik olmak şart,bizden nefret eden siktimin euro topluluğuna karşı bari birlik olun.
sonuçta üzerinde türk bayrağı bulunan bir forma kazanmıştır bu başarıyı o yüzden helal olsundur, yürüye dursunlar sonuna kadar.
her zaman dediğim gibi rekabet mutlaka her yerde ama avrupada birlik olmak şart,bizden nefret eden siktimin euro topluluğuna karşı bari birlik olun.
Bu sezon, sahalarında kupa kaldırmaya hazırlanılan bir kulüp.
(bkz: sahasında kupa kaldırdığımın çocukları)
Nefretimsin fenerbahçe.
(bkz: sahasında kupa kaldırdığımın çocukları)
Nefretimsin fenerbahçe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar