bugün

/319
hala aykut kocaman'la kıyaslayanlar var ya yazık.
mucizeler yaratan ve yaratmaya da devam eden teknik hocadır.
maalesef ki 2 maçtır yarattığı ve sıradaki estonya maçını rahat kazanarak son maçta prestij için kapışak hollanda yı da bir şekilde yenerek geliştireceği mucizenin macaristan ın ellerinde olduğu büyük hocadır. olur da macarlar puan kaybederse o zaman buradaki antiterimler ne diyecekler merak içindeyim.

helal olsun sana imparator!
tanım yapmaya gerek yok aslında.

tanımımıza ihtiyacı da yok.

her şey ortada.

şu facebook iletisi her şeyi özetliyor aslında :

' sen imam ol biz namaza başlayalım fatih terim '

grande terim 1

imparator 2

imparatore 3

(moda güven olmaz , tanım yok diye silerler falan )
fbjk'lilerin galatasaray'ı bırakıp milli takımla devam etmesi için dua ettikleri imparator, türk futbolunun 1 numaralı adamı..
bu akşam maç sonu çok gergin ve huzursuz, atarlı davranmış adam.
oysa bu milli takım durumunu kendi istedi ve bu tip haberlerin çıkması da normal. ama yalan ama doğru. medya için tam bir malzeme bu. ve her kötü sonuç buraya bağlanacak, bu belli.
not: daha evvel demiştim bu milli takım işini aklı varsa kabul etmemeliydi.
sadece bir görüş bu tabi.
türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi hocasıdır.
bi arkadaşımın galatasaray'ı kısa süre zarfında bırakacağını iddia ettiği teknik direktör. siktiri çektim ama. gider mi lan imparator aslan yuvasından.

edit: sigaraya başladım.
hemen kendisini gönderip saftig veya skibbe ayarında bir hoca bulmamız lazım.

çünkü biz galatasaray'ız. bizim camiada kimse başkandan büyük olamaz. hiçbir hoca 2 seneden fazla çalışamaz, efsaneleşemez, istikrar olamaz.

dolayısıyla takımı 50.sınıf avrupalıların çalıştırması bir kulüp geleneğidir.

ironi bir yana ona tek bir şey için sitem ederim, o da kendini içinde bu kadar hainin bulunduğu yerde tartıştırdığı için.

o da yönetimdeki komisyoncu puştların yüzünden, onu da biliyoruz. geldikleri gibi giderler.
ingilizcesi kadar Türkçesi garip olan teknik direktör. Ne demek istedi anlamadim. Kemal Sunal'ın muhtarlık konuşması gibiydi..."ya biz imzaladik ta imzalamadik mı dedik."
sahaya çıkıp gol mü atsın?

iyi bir teknik direktör.

bu akşam takımı gol kaçırmak için her şeyi yapmıştır.
bu sene her türlü yine şampiyon takımın hocası olacaktır. öyle 3 maçla lig verilseydi kuşların 18 kupası olmazdı...
son 20 senede bütün galatasaray efsanelerinin başına en az bir kere gelmiş bir muamele ile karşı karşıya olan imparator.

artık son dönem moda haline gelmiş kısaca gelenekselleşmiş bir tören haline gelen küfürler eşliğinde kovulma merasiminin kendisi için de yaklaştığını görmekteyiz.

hocam, galatasaray artık senin tanıdığın galatasaray değil. çok değiştik hocam. kızma bize lütfen.
(bkz: fatih terim in içine düştüğü ikilem)
yine aynı ayak oyunlarının bir tekrarının uygulama sokulduğu teknik adam. terim'in arasını taraftar ile boz. gerisi kolay.

adam basın toplantısında 'birilerinin paşa gönlü istiyor diye ben sözleşme mözleşme imzalamam' diyor. bizim taraftarlar da bunu hop kendi üstlerine alınıyor. burada kimin kastedildiği çok açık.

burada kastedileni anlamayarak taraftara söylüyor demek açıkça bir kara propagandadır. medyadaki çakalların ve anti terimci tayfanın gazına gelmeyin.

terim başarısız olursa zaten sezon sonu ayrılacaktır. bu camiaya bu kadar emeği geçmiş bir adama bu kin bu nefret ne amk lan. ne duygusuz adamlarsınız oğlum. anladık terim'i sevmiyorsunuz. o puan kaybettikçe içiniz bir hoş oluyor. en azından çaktırmayın değil mi?
her basın toplantısında habercileri azarlayan teknik direktör.sorulara tahammülün yoksa çıkma toplantıya.
imparator. kredisi=sonsuz.
ünal aysal'ın taa başından beri kıskandığı ve taraftarın (hatta rakip taraftarların) nezdinde, her zaman kendisinden bir adım önde olmasına dayanamadığı adam.

(bkz: game of thrones)
Eninde sonunda Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacak olan karizma hocadır.
dün akşam maçtan sonra boyalı saçlarıyla bayağı komik görünen hoca . lan o değil de kaşları da boyamışlar ahaha. bari adamın yaşına uygun açık natürel bi renk seçseydiniz lan.
milli takımla anlaştı. anlaşmasına , ama nedense net bir açıklama yapmaktan çekiniyorlar yada bir başka şık ! oynanacak iki önemli maç öncesi ,oyuncular üzerinde motivasyon bozukluğu yaratabilecek olması dolayısıyla gizli tutuluyor bu durum.
Bu sene galatasarayı şampiyon yapamayacak teknik direktördür.
başarılıdır başarılı olmasına da...

eleştirilecek çok yanı vardır.
kadro seçimlerinden tut, taktik eksikliğine kadar.

adam türkiye'de olayı çözmüş. tam bir stayla.
oysa şu an ki gassaray kadrosu başka bir hocanın elinde olsa
çılgın atmazsak adam değilim.nokta.
yel kayadan ancak toz koparır diye bir laf var. ünal aysal'la ikisi farklı ekolün adamları, uyumla çalıştılar, tüm türkiye göt oldu. şimdi herkes galatasaray en güçlüsü, her zaman favori diyor ama bu ikili iş başına geldiğinde taraftar bile başarıdan emin değildi. korkunç bir durumdan en tepeye çıktılar. alex gidene kadar fenerbahçe kadrosu galatasaray'dan üstündü. sneijder ve drogba dengeleri değiştirdiler. fenerbahçe ve beşiktaş şikeyle yıpratıldı, o yüzden galatasaray şampiyon oldu argümanını kimse savunmasın çünkü fener o sezon ekstra motvasyonla oynadı ama gücü en fazla galatasaray'a yenilmemeye yetti.

fatih terim üzerinden galatasaray aylardır yıpratılmaya çalışılıyor. bunun herkes bilincinde. galatasaraylısı da, fenerlisi de, beşiktaşlısı da. sanki türkiye çok medeni bir toplummuş gibi adama adanalı, maganda yakıştırması yapan yavşaklar var. çok ayıp ediyorlar. her şeyi bir kenara bırakıp bakınca türk futboluna, fener galatasaray rekabetine çok şey kattığı, futbola olan tutkuyu yukarılara çıkardığı gün gibi ortada. hakkı teslim edilmeli.

bence ünal aysal'la birlikte şuanda yaratılan krizi çözecekler ve göt etmeye devam edecekler ama bu yıpratma çalışmalarından bıkmış olabilirler, yani farklı yollar da denenebilir ama galatasaraylıyım deyipte hocaya laf çakmak, beğenmemek götverenlilktir. utanç kaynağı. hocayı yıkmaya çalışanlar dediğim gibi ancak yelin kayadan kopardığı kadar toz kopararır. ama içimizdeki götverenler abuk subuk konuşmaya devam ederlerse kayayı çatlatırlar. siktirin gidin sizin alacağınız formayı da, edeceğiniz tezahüratı da sikerim. kupaları alan, yıldızları takan adama karşı herkes saygı göstermek zorunda. galatasaray'dan ayrılırsa da başımızın üzerinde yeri var, efsanedir. ben de zaman zaman hocaya ayar oluyorum ama eleştiri var, saldırı var. götverenliğin alemi yok yani.
Turkiye'de herkes teknik direktorluk yapmayi biliyor, bi fatih terim bilmiyor. Dimi amina koduklarim?

Lan o monitorun basindan kalkip mahalledeki cocuklara bi penalti atisin diyin. Lafinizi dinletebilirseniz ben de riza babayim amk.

Sigirlar ordusu.
© copyright 2005 - 2026