bugün
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı9
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz8
- mandalina8
- sözlük yazarlarının saatleri7
- her şeyin mizahı yapılmalı mı4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- 0 0 714
- istanbul trafiği7
- deve sidiği eksperliği4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- mal mıyım sorunsalı9
- ismail kartal34
- sözlük kavgaları3
- sözlük kızlarının kekleri5
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- tütün eksperliği3
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- 2026 yazı4
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- hüküm giymişim3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- nihoş2
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması2
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- adi yatırımcı2
- küt saçlı hatun8
- youtubeda azer bülbül canlı diye arama yapan kız3
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- takibe anında takip5
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- mutsuzken çirkin olmak8
- iskender10
- mesih gelseydi5
- beşiktaş8
- friedrich hegel la bi cay icek15
- sözlükte çok fazla kadın yazar olması2
- kızılcık şerbeti dizisi4
- yazarların hayatlarında çıktığı en elit seviye3
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
yavaş yavaş herkesin, "vestiyere, yatağa, piyanonun üstüne" gibi garip şeyler yazmaya başladığı ve benim anlamadığım sosyal siktiribok... bilen varsa söylesin la, bu ne?
bugün de facebook üyesi dişi kişiler sayı yazmaya başlamışlar efendim 11, 28 falan.. ama bu sefer neyi temsil ediyo hiç anlamış değilim hafız.
dişi kimselerin aralarında ki sayı olayına birinin açıklık getirmesi gereken site.
ayrılma sebebi.
inci sözlük maduru malum site .
Türklerin yogun olarak işgal ettigi bir paylaşım sitesi. Her yüz üyeden 15 i kesin Türk'tür
bu hayatta kendini ne kadar bir bok sansada aslında yalnız olduğunun farkında olmayan insanların gezindiği geniş internet ağı.
sırf facebook için gezip dolaşıp,resimler çeken insanları gördükçe korkunç boyutlara gideceğini anladığım,insanları sosyalleştireyim derken asosyalleştirmeyi başaran ilginç bir site,gerizekalıca bir bağımlılık yaptığı kesindir.
şimdi sayı muhabbeti başladı. sanırım en uzun ilişki yaşadıkları kişinin baş harfinin alfabede kaçıncı harf olduğunu yazıyorlar. bu kadar da kasmamışlardır diyorsanız başka çözüm bulun * harfleri temsil ettiğine eminim.
şimdi de herkesin sayı yazdığı statülere sahip sitedir. ne oluyor ne bitiyor bilen varsa açıklasa keşke de biz de aydınlansak. ne gerek var böyle şeylere kızlar. ayrıca beni niye dışladınız sorarım size. zaten bilsem de yazmam da, hani insan bana da mesaj atar kahpeler. neyse.
lisedeyken durakta karşılaştığım çocuk beni bile facebookda buldu pes doğrusu facebook.
harvad lı bi gencin üniversitede aşık olduğu ama ona pas vermeyen bi kız için kurduğu ve daha sonra tüm dünayaya yayılan ve şu anda piyasa değeri 38 milyar dolardan bahsedilen bir paylaşım sitesi ...
şu anda tüm erkekler durumlarına sayı yazmakta çocukluklarınla ılgılı bısey ama nedir bu sır çok merak etmekteyim.
eskilerin zamanında olsa onlarda da tutacak, dünyaya haykırma aracı;
http://bit.ly/bg7oet
--spoiler--
god: so booorrrred (7 days ago) [like]
- god created light.
- god created Heavens and earth.
- god created adam.
- god created eve.
god: hells yeah. now that's what i call divine. (1 day ago) [like]
the church likes this.
- adam and created original sin.
god: son of a... can't teach those kids anything.
jesus: don't worry dad. i got this.
--spoiler--
http://bit.ly/bg7oet
--spoiler--
god: so booorrrred (7 days ago) [like]
- god created light.
- god created Heavens and earth.
- god created adam.
- god created eve.
god: hells yeah. now that's what i call divine. (1 day ago) [like]
the church likes this.
- adam and created original sin.
god: son of a... can't teach those kids anything.
jesus: don't worry dad. i got this.
--spoiler--
kapatılmassa mahsum insanlarımızın sosyal hayatları her geçen gün daha çok çözülecek olan bir sosyal ağdır..
içinde nasıl o kadar zaman harcandığını bilmediğim site.
şu sıralar bi geyik dönüyor kadınların arasında. yok konsolda yok masada yok bilmem nerede yok heryerde. nedir anlamadım doğrusu. anlayan varsa bana bi anlatsın.
kadınlar arasında çanta yatağın üstünde ,masada.. vb. sekilde akıllarında kalsın diye, bir maille başlamış, çantalarının kaybolmasını engellemek için başlattıkları kampanya.
statülere çantalarının yerlerini yazan kadınların amacı çantalarının kaybolmasını engellemek değil, meme kanserine dikkat çekmektir... Geçen sene de iç çamaşırlarının renklerini yazıyorlardı, her sene yaparlar böyle şeyler...
artık fotoğrafların yüksek çözünürlükte indirilmesine izin veren sitedir.
fotoğrafların sağ alt köşesinden yüksek çözünürlükte indir diyerek bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz.
daha kimsenin sözlüğe yazmamış olmaması da şaşırtıcı.
hemen gelen edit: yeni yüklenen fotoğraflar için geçerli.
fotoğrafların sağ alt köşesinden yüksek çözünürlükte indir diyerek bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz.
daha kimsenin sözlüğe yazmamış olmaması da şaşırtıcı.
hemen gelen edit: yeni yüklenen fotoğraflar için geçerli.
üniversitede bölümümde soğukkanlı üslubu ile tanıdığım, onu bir kenara bırakalım zaten sınıfın birbiri ile fazla muhattablığı olmayıp sadece selam, aleykümselam havasında geçen muhattablığımız nasıl oldu da mezun olup ayrıldıktan sonra faceye konulup etiketlenen hepimizin birlikte çekilen mezuniyet fotoğrafına;
a-arkadaşlar hepinizi çok özledim
b-bende yaaa :(
c-arkadaşlar birbirimizden ayrılınca hepimiz anladık birbirimizin değerlerini
d-evet ya bende çok özledim eski günlerimizi:(
e-bhende arkiler yha :( hich unuthmayacağım shizsleri (bu çocuk zaten bi tuhaftı)
f-hepinizin yeri bende ayrı arkadaşlar (halbuki ismini bile bilmiyordum o kadarda beraber okumuştuk)
soğukkanlı arkadaşımız: canlarım ya sizleri nasıl özledim bir bilseniz bazen aklıma geliyorsunuz da gözlerim doluyor ben sizleri unutmadım unutmayacağımda (ardından da dandik bir dostluk sözü, damardan giriyor!)
bu ne şimdi ya Allah aşkına bu ne amua koyim kimsenin kimseyi tınlamadığı ve çan eğrisi gibi bir sistem olduğu için herkesin birbiriyle yarışıp birbirini rakip gördüğü için nefret ettiği sınıf can ciğer olmuş duygu seline karışmış özleşiyorlar. Zaten mezuniyet partisinin tek amacı bol bol fotoğraf çektirip facede millete fors atmaktı yoksa arkadaşlığımızın, güzel günlerin hatırına değil. dışarıdan fotoğrafı gören biride sanır ki can ciğer kuzu sarma bunlar.
Maksat sosyal bir insan görünümü verip diğer görenleri kıskandırmak olsa gerek
a-arkadaşlar hepinizi çok özledim
b-bende yaaa :(
c-arkadaşlar birbirimizden ayrılınca hepimiz anladık birbirimizin değerlerini
d-evet ya bende çok özledim eski günlerimizi:(
e-bhende arkiler yha :( hich unuthmayacağım shizsleri (bu çocuk zaten bi tuhaftı)
f-hepinizin yeri bende ayrı arkadaşlar (halbuki ismini bile bilmiyordum o kadarda beraber okumuştuk)
soğukkanlı arkadaşımız: canlarım ya sizleri nasıl özledim bir bilseniz bazen aklıma geliyorsunuz da gözlerim doluyor ben sizleri unutmadım unutmayacağımda (ardından da dandik bir dostluk sözü, damardan giriyor!)
bu ne şimdi ya Allah aşkına bu ne amua koyim kimsenin kimseyi tınlamadığı ve çan eğrisi gibi bir sistem olduğu için herkesin birbiriyle yarışıp birbirini rakip gördüğü için nefret ettiği sınıf can ciğer olmuş duygu seline karışmış özleşiyorlar. Zaten mezuniyet partisinin tek amacı bol bol fotoğraf çektirip facede millete fors atmaktı yoksa arkadaşlığımızın, güzel günlerin hatırına değil. dışarıdan fotoğrafı gören biride sanır ki can ciğer kuzu sarma bunlar.
Maksat sosyal bir insan görünümü verip diğer görenleri kıskandırmak olsa gerek
Onun tabiriyle acilen dondurulması gereken paylaşım sitesi.paylaşım diyorum çünkü sosyallikle alakası yok.doğan çocuğa bile facebook hesabı açanları da hayretle izliyorum.evlenince de hesabını birleştiren çiftlerimizi sahneye davet ediyorum, harikasınız tebrikler.samimiyetten yoksun, her fotoğrafın altında 'ay çok güzel çıkmışsım' , 'o senin güzelliğin canım' gibi özelliğini yitirmiş laflarla dolu site. Önce beni beğen sonra kendini beğen sonra da paylaş.
ismail yk'nın her gün arayıp durması sonucunda bir kız düşürdüğü ve aşık olmasına vesile olduğu sosyal paylaşım sitesi. kız bulup da aşık olduğuyla kalsa yine iyi. adam orda burda her yerde bağırıp duruyor yahu.. ismail yk dinleyen türk gençliğine inceden sitemlerimle..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar