bugün
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- masklavi'nin düşünceleri18
- bisiklet marka tavsiyesi7
- chp kapatılsın kampanyası5
- gammazlar çetesi17
- chp'nin hali ne olacak46
- hoşlanılan kızla buluşmadan önce eskorta gitmek3
- katatespizartmasi17
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- çarpık demokrasi4
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron18
- otobüsün son seferini kaçırmak4
- yeşil gözlü kız5
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek7
- sude sendromu5
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- iran'ın benim boğazımı kapaması2
- grok vs gemini vs chatgpt10
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali4
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- cilgincapkin26
- anın görüntüsü16
- dam ittifakı5
- sedat pekmez43
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- nervio abla22
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması2
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- aptal insan tarifi4
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- attila ilhan2
- aykut kocaman6
- kızım seni seviyorum lan3
- travmalarınızdan kurtulamazsınız2
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi2
- gram altın10
- disclosure day2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- kepaze bir hayat sürmek3
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
artık fotoğrafların yüksek çözünürlükte indirilmesine izin veren sitedir.
fotoğrafların sağ alt köşesinden yüksek çözünürlükte indir diyerek bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz.
daha kimsenin sözlüğe yazmamış olmaması da şaşırtıcı.
hemen gelen edit: yeni yüklenen fotoğraflar için geçerli.
fotoğrafların sağ alt köşesinden yüksek çözünürlükte indir diyerek bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz.
daha kimsenin sözlüğe yazmamış olmaması da şaşırtıcı.
hemen gelen edit: yeni yüklenen fotoğraflar için geçerli.
üniversitede bölümümde soğukkanlı üslubu ile tanıdığım, onu bir kenara bırakalım zaten sınıfın birbiri ile fazla muhattablığı olmayıp sadece selam, aleykümselam havasında geçen muhattablığımız nasıl oldu da mezun olup ayrıldıktan sonra faceye konulup etiketlenen hepimizin birlikte çekilen mezuniyet fotoğrafına;
a-arkadaşlar hepinizi çok özledim
b-bende yaaa :(
c-arkadaşlar birbirimizden ayrılınca hepimiz anladık birbirimizin değerlerini
d-evet ya bende çok özledim eski günlerimizi:(
e-bhende arkiler yha :( hich unuthmayacağım shizsleri (bu çocuk zaten bi tuhaftı)
f-hepinizin yeri bende ayrı arkadaşlar (halbuki ismini bile bilmiyordum o kadarda beraber okumuştuk)
soğukkanlı arkadaşımız: canlarım ya sizleri nasıl özledim bir bilseniz bazen aklıma geliyorsunuz da gözlerim doluyor ben sizleri unutmadım unutmayacağımda (ardından da dandik bir dostluk sözü, damardan giriyor!)
bu ne şimdi ya Allah aşkına bu ne amua koyim kimsenin kimseyi tınlamadığı ve çan eğrisi gibi bir sistem olduğu için herkesin birbiriyle yarışıp birbirini rakip gördüğü için nefret ettiği sınıf can ciğer olmuş duygu seline karışmış özleşiyorlar. Zaten mezuniyet partisinin tek amacı bol bol fotoğraf çektirip facede millete fors atmaktı yoksa arkadaşlığımızın, güzel günlerin hatırına değil. dışarıdan fotoğrafı gören biride sanır ki can ciğer kuzu sarma bunlar.
Maksat sosyal bir insan görünümü verip diğer görenleri kıskandırmak olsa gerek
a-arkadaşlar hepinizi çok özledim
b-bende yaaa :(
c-arkadaşlar birbirimizden ayrılınca hepimiz anladık birbirimizin değerlerini
d-evet ya bende çok özledim eski günlerimizi:(
e-bhende arkiler yha :( hich unuthmayacağım shizsleri (bu çocuk zaten bi tuhaftı)
f-hepinizin yeri bende ayrı arkadaşlar (halbuki ismini bile bilmiyordum o kadarda beraber okumuştuk)
soğukkanlı arkadaşımız: canlarım ya sizleri nasıl özledim bir bilseniz bazen aklıma geliyorsunuz da gözlerim doluyor ben sizleri unutmadım unutmayacağımda (ardından da dandik bir dostluk sözü, damardan giriyor!)
bu ne şimdi ya Allah aşkına bu ne amua koyim kimsenin kimseyi tınlamadığı ve çan eğrisi gibi bir sistem olduğu için herkesin birbiriyle yarışıp birbirini rakip gördüğü için nefret ettiği sınıf can ciğer olmuş duygu seline karışmış özleşiyorlar. Zaten mezuniyet partisinin tek amacı bol bol fotoğraf çektirip facede millete fors atmaktı yoksa arkadaşlığımızın, güzel günlerin hatırına değil. dışarıdan fotoğrafı gören biride sanır ki can ciğer kuzu sarma bunlar.
Maksat sosyal bir insan görünümü verip diğer görenleri kıskandırmak olsa gerek
Onun tabiriyle acilen dondurulması gereken paylaşım sitesi.paylaşım diyorum çünkü sosyallikle alakası yok.doğan çocuğa bile facebook hesabı açanları da hayretle izliyorum.evlenince de hesabını birleştiren çiftlerimizi sahneye davet ediyorum, harikasınız tebrikler.samimiyetten yoksun, her fotoğrafın altında 'ay çok güzel çıkmışsım' , 'o senin güzelliğin canım' gibi özelliğini yitirmiş laflarla dolu site. Önce beni beğen sonra kendini beğen sonra da paylaş.
ismail yk'nın her gün arayıp durması sonucunda bir kız düşürdüğü ve aşık olmasına vesile olduğu sosyal paylaşım sitesi. kız bulup da aşık olduğuyla kalsa yine iyi. adam orda burda her yerde bağırıp duruyor yahu.. ismail yk dinleyen türk gençliğine inceden sitemlerimle..
mark zuckerberg in kurduğu ismail yk nın meşhur ettiği internet fenomeni olmuş site.
yeniden aşkı, sevgiyi, terkedilmeyi paylaşıla paylaşıla ağzına sıçılan cümlelerle öğrenmenizi zorunlu kılan sosyal oluşum.*
ilişki ilanları, yirmi dakikada bir değiştirilen profil fotoğrafları(bak bak sağ profilden nasılım bir de ahaha modu), devleti kurtarmacalar, soner sekabedeciler.. ohoo say say, şimdi çıktı ay!
ilişki ilanları, yirmi dakikada bir değiştirilen profil fotoğrafları(bak bak sağ profilden nasılım bir de ahaha modu), devleti kurtarmacalar, soner sekabedeciler.. ohoo say say, şimdi çıktı ay!
işi olmayan kızlar şimdi de "çay, süt, pepsi" muhabbeti başlatmıştır. işiniz yok mu amk ya?
ilkokul arkadaşlarlarımın nerdeyse hepsini buldum ama o sidikli oğlanların sümüklü kızların eşşek kadar olmasını gördüğümden başka bir kazancım olmadı. dondurdum kurtuldum.
aynı şehirde yaşadığımız yakın sayılabilecek bir arkadaşımla dün görüştüğümde " geçen gün sen de in a relationship yazıyordu birini mi buldun ? " demesi üzerine artık damarlarımıza kadar bağımlısı olduğumuzu anladığım site.
yakınlarımıza bir mesaj atıp ayda arayıp hal hatır sormak yerine duvarına hediye yollar olduk iyice...
yakınlarımıza bir mesaj atıp ayda arayıp hal hatır sormak yerine duvarına hediye yollar olduk iyice...
ilahi facebook dedim gecenlerde. bu nasil bir sayfadir diye hayiflandim. yeter lan falan dedim. gelin anlatayim.
simdi efendim, gectigimiz sure zarfinda hoslandigim bir kiz vardi, bir de eski sevgilim vardi. ayrica hepimizin bildigi facebook onerileri, suggestions var. bu ilahi facebook sayfasi, bana her an suggestion olarak az once bahsettigim iki kadinin gelmis gecmis, eski yeni fotograf albumlerinden falan dem vurur, facebook sayfamin sag tarafini onlara ayirirdi. bir girerdim falanca kiz bilmem nerde etiketlendi, tarih 2 ay once. filancasi arkadaslariyla gecen sene bilmem neyi kutladi. falan filan diye, surekli bu iki kadini burnumun icine sokardi.
az once yeni bir sey fark ettim, yeni bir suggestion. daha once hoslandigim kadini ve bir diger arkadas olarak gosteriyor. gereksizmis gibi yani. oha lan dedim tekrar baktim evet evet aynen oyleydi. arkadaslarindan x ve bir diger arkadas bir fotografta etiketlendi. bu durumu fark edince dusundum facebook neden her zaman oldugu gibi burnuma sokmuyor o hoslandigim kadini da, artik ondan bir diger arkadas diye bahsediyor? sebep ortadaydi, facebook artik o kisiden hoslanmadigimi idrak etmis, yeni ufuklara yelken acmam gerektigini soyluyordu bana. ilahi facebook.
simdi efendim, gectigimiz sure zarfinda hoslandigim bir kiz vardi, bir de eski sevgilim vardi. ayrica hepimizin bildigi facebook onerileri, suggestions var. bu ilahi facebook sayfasi, bana her an suggestion olarak az once bahsettigim iki kadinin gelmis gecmis, eski yeni fotograf albumlerinden falan dem vurur, facebook sayfamin sag tarafini onlara ayirirdi. bir girerdim falanca kiz bilmem nerde etiketlendi, tarih 2 ay once. filancasi arkadaslariyla gecen sene bilmem neyi kutladi. falan filan diye, surekli bu iki kadini burnumun icine sokardi.
az once yeni bir sey fark ettim, yeni bir suggestion. daha once hoslandigim kadini ve bir diger arkadas olarak gosteriyor. gereksizmis gibi yani. oha lan dedim tekrar baktim evet evet aynen oyleydi. arkadaslarindan x ve bir diger arkadas bir fotografta etiketlendi. bu durumu fark edince dusundum facebook neden her zaman oldugu gibi burnuma sokmuyor o hoslandigim kadini da, artik ondan bir diger arkadas diye bahsediyor? sebep ortadaydi, facebook artik o kisiden hoslanmadigimi idrak etmis, yeni ufuklara yelken acmam gerektigini soyluyordu bana. ilahi facebook.
eğer karı kız peşinde koşmak dışında mantıklı işlerde kullanılırsa faydası görülebilecek sitedir. profilimde 55 arkadaşım var, hakiki dostlarımla iletişim halindeyim ve 1895 üyeli hukuk sayfamla hem paylaşımlar yapıyorum hem de dertlerimizi anlatıyor ve sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz üyelerimizle. bunlar varken facebook' un boktan bir site olduğunu söylemek saçmalık olur. kullanmayı bilmek gerekir; 300 arkadaşın olup 20 tanesiyle bile iletişim kuramıyorsan tabiki facebook boktan gözükür sana. ama kemikleşmiş arkadaş ortamını facebook' ta da korursan sorunun olmaz.
önemli not: facebook' tan sevgili bulmaya çalışmayın. profil resminde 1.80 gözüken kız gerçekte 1.58 çıkabiliyor hayal kırıklığı, hüsran yaşamak kötü oluyor.
edit: artık sayfamda 2030 kişi var.
önemli not: facebook' tan sevgili bulmaya çalışmayın. profil resminde 1.80 gözüken kız gerçekte 1.58 çıkabiliyor hayal kırıklığı, hüsran yaşamak kötü oluyor.
edit: artık sayfamda 2030 kişi var.
18 Ekim 2010 ve 19 Ekim 2010 tarihlerinde mail serverlerinde bakım olduğunu düşündüğüm sosyal ağ. manyak manyak mailler mesajlardan 3 saat sonra geliyor.
insanın ilşkisini sosyal çevresini meraklarını gideren bol bol vakit kaybettiren bir işletim sistemi.
bilgisayarımdan video eklemekte zorlandığım site. bi tek ben de mi oluyor yoksa genel bir sorun mu var acep?
(bkz: yazar burada dolaylı yoldan yardım istiyor)
(bkz: yazar burada dolaylı yoldan yardım istiyor)
an itibari ile yine kafayı sıyırmıştır .
an itibariyle rutin sıçışlarına başlamıştır.
ahmak avutan.
olası sıçış durumunda http://www.lisp4.facebook.com/ linki tıklanası site.
(bkz: koy götüne rahvan gitsin)
Bilgisayarı açar açmaz Google- Aramaya 'fa' yazdıktan sonra hemen gelen 'facebook' kelimesidir. ilk iştir, Facebook'a girilir, her şeye bakılır ne var ne yok, açık bırakılır, diğer işlere öyle devam edilir.
olay budur.
olay budur.
an itibariyle ulaşılamayan sitedir.
asosyal kişilerin sosyalleşme uğruna girip zaman öldürdükleri sözde sosyal paylaşım sitesi.
bilinçsizce başına geçenleri(*) yavaş yavaş ve acı vermeden yutan, dışı onu bunu içi herkesi yakan elektrikli canavar..
siki taşşağı yemiş site. açılmıyor.
(bkz: siki taşşağı yemek)
(bkz: siki taşşağı yemek)
güncel Önemli Başlıklar