bugün
- özgür özel'in tutuklanması5
- kitapkumayanyuzirlarso zluk3
- sınanmamışlığın kibri3
- tanrı yok19
- yeni parti5
- diamond bosphorus14
- hesabınıza 20 milyon lira para girişi oldu2
- erdoğan kılıçdaroğlu bahçeli üçgeni2
- atatürkçü sanatçı azlığı9
- darla crane2
- peugeot'e 20082
- 35 yaşında evlenmemiş erkek5
- fuck mhp tişörtü2
- 2 ekmek 35 lira3
- sabah nasıl uyanıyorsunuz16
- 2026 yılında hala sigara içen kişi12
- bir daha kimseye kitap vermem2
- inde navarrette2
- toplumsal tabu2
- gizli hesap4
- oğuzhan uğur'un gözaltına alınması2
- hoşlanılan kıza true'nun foto atmış olması2
- sahi bir mansur yavaş vardı2
- darth vader'in yanında balon şişirmek2
- canim benim cok tatlisin2
- true nickli namussuz yazar15
- ateistlerin nursuz olması23
- ota boka devşirme diyen hırto27
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması6
- nervio bugün ne giydi acabası12
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- otobüs beklerken neden sağa sola bakma refleksi2
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- mason greenwood57
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- 17 temmuz 2026 ümraniyespor galatasaray maçı3
- bana kimse eksi oy atamaz9
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- türkiye de ruhsatsız silah satışı2
- sözlüğün fingirdekleri10
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- fetö nün siyasi ayağı19
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- seçimde kime oy vereceğiz8
entry'ler (261)
Çok eğlenceli ve kaliteli bir klibe sahip şarkıdır.
Yönetmenliğini kim yapmış bilmiyorum ama en iyi klibi "Bir Hayli" şarkısına çekilmiş arkadaşımızdır. Klip işinde çok başarılı. Arada bir bozuyor ama olsun, daha da farklı şeyler yapacağına eminim.
Klip için;
https://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU
Klip için;
https://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU
Lan çok güzel filmdir. başka bir şey demeyeceğim. çok güzel.
varlığıyla ya da yokluğuyla türk sinemasını gram etkileyemeyek olan filmdir.
sıradan bir film. aklımda sadece ata demirer'in gözleri kaldı. maşallah.
oldukça vasat bir film. yine de keyifli oyunculuklar var ve vakit geçirtiyor ama öyle unutulmayacak sahneler falan yok.
sinem kobal vb. oynuyor diye herkesin bok atma girişiminde bulunduğu film. ancak nerenizi yırtarsanız yırtın, eğlencelidir, keyiflidir. kendini baya baya izlettirir. ayrıca oyunculuğunu hiç sevmediğim sinem kobal bile bu filmde oldukça sempatiktir.
iyi film. çok tatlı, sıkmayan bir tarafıyla çok eğlenceli bir tarafıyla ağır dram olan bir film. oyuncular şahane ben bunu ilerde bir kez daha izlerim, net. Ayrıca robert de niro'cuğum var. bebeğim.
Başrolünde Dakota fanning in oynadığı, standart bir dram filmi. Yalnızca bir sahnesinde gerçekten içim çekilir gibi oldu, kendimi kötü hissettim onun haricinde öyle çok bir numarası yok ama güzeldi,hoştu.
izlediğim en iyi aşk filmi. bak çok net konuştum.
benim çok sevdiğim absurd bir fransız filmidir. hareketli şeyler arayanlar sıkıcı bulabilir, çok sevmeyebilir ama ben çok eğlendim, güzel çekimler, güzel oyunculuklar. otel kısımları falan çok tatlıydı.
angelina jolie ve ethan hawke olduğu için izlediğim, sürpriz sonlu gerilim filmi. ama sürpriz son dediğim katilin kim olduğu değil, cünkü o baştan belli zaten. o yüzden başta azcık tırt geliyor sonra sonunda tırt olduğu konusunda haklı çıktığınızı anlıyorsunuz ama sevdim ben. sanırım ben tırt film seviyorum.
son zamanlarda yapılan en çarpıcı film. hayran kaldım. bilim kurgu sevenler muhakkak izlemeli. ayrıca jared leto nasıl oynamış öyle. bir gün karşılaşırsam sen insan mısın diyeceğim. are you human dude? ha? are you human?
kimsenin emeğine bok atmak istemem ama gerçekten hayatımda izlediğim en gereksiz, en saçma, en sıkıcı, en tırt, en enn ennn boktan filmlerden biri. bir de etkileyici bir final yapmaya çalışmışlar ama keşke çalışmasalarmış. sonuna kadar nasıl tahammül ettim acaba. vay anasını.
eğlenceli filmdir.
çevremde izleyip de sevmeyen, eğlenmeyen ve aamir khan a hayran kalmayan bir insan yok.
çevremde izleyip de sevmeyen, eğlenmeyen ve aamir khan a hayran kalmayan bir insan yok.
sen nasıl bir kadınsın michelle williams ve sen nasıl bir adamsın ryan gosling dedirten film olmuştur. kadın ve erkek karışık bir grupla film izlenirse, sonunda izleyenler arasında tartışma çıkacaktır.
tim burton'ın en iyilerindendir. bu tim burton zaten benim hayatımın filmlerini yapmak zorunda değil, her filmine hasta olmak zorunda değilim. ama bu başka güzel, başka dokunan, başka şeyler hatırlatan çok başka bir film.
Başrollerinde felicity jones ve ed westwick in oynadığı 2011 yapımı bir romantik komedi. daha sonradan çok iyi snowboard yapacak kızla, zengin çocuğun yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. aptallar için yapılmış bir romantik komedi; ama ben eğlendim. o zaman ben aptalım.
Aşırı korkutmayan ama yine de bir ürperten filmdir. öyle tek başınıza falan izlemeyin bence.
demet evgar'ın döktürdüğü film olmuştur. polisiye meraklısı olmayanlar için güzel, polisiye sevenler için vasat olacak bir filmdir.