bugün
- şeytan8
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası10
- gerçeği aramak9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi10

entry'ler (1196)
muhittin atkıllı. askerde 1300 kişilik taburun ortasında dağıtım yapıldığı şehir okunduğunda millet ne gülmüştü anlatamam.
5 aydan beri yazmadığım, yazmayı da düşünmediğim * sözlüğe belki gitmesi gereken yere gider diyerekten bişeyler karalamak istedim.
sözlüğün en tatlı, en sevecen, en delidolu, en çatlak kızı; * hep mutlu ol olur mu? hisleri insanlara yanlış şeyler yaptırabiliyor çoğu zaman. okulun bitince herşeyiyle mükemmel bir hayat seni bekliyor olacak eminim. hiç ama hiç üzülme!
biliyo musun? tam bir yıl olmuş dün. az önce farkettim.. *
sözlüğün en tatlı, en sevecen, en delidolu, en çatlak kızı; * hep mutlu ol olur mu? hisleri insanlara yanlış şeyler yaptırabiliyor çoğu zaman. okulun bitince herşeyiyle mükemmel bir hayat seni bekliyor olacak eminim. hiç ama hiç üzülme!
biliyo musun? tam bir yıl olmuş dün. az önce farkettim.. *
ziraat bankası ambleminin sadece bir 'başak'tan ibaret olmadığı;
aynı zamanda dikkatli bakıldığında bankanın baş harflerinin de aynı amblemde gizli olduğu.
inanmazsın, askerde koskoca bölük sınıfta kaldı. (ziraat bankası hesabı acemilikte de usta birliğinde de hemen açılırdı)banka hesap kartının üzerinde bakmalarına karşın yaklaşık 250 kişiden 5 kişi farketti, test edildi onaylandı. denedim yüzde yüz bilinmiyor. * * *
aynı zamanda dikkatli bakıldığında bankanın baş harflerinin de aynı amblemde gizli olduğu.
inanmazsın, askerde koskoca bölük sınıfta kaldı. (ziraat bankası hesabı acemilikte de usta birliğinde de hemen açılırdı)banka hesap kartının üzerinde bakmalarına karşın yaklaşık 250 kişiden 5 kişi farketti, test edildi onaylandı. denedim yüzde yüz bilinmiyor. * * *
(bkz: neden ölüyorsun anne)
''hüseyin üzmez serbest. herkes filikalara, önce kadınlar ve çocuklar..''
new york'ta beyaz melek, güneşi gör oğlan güneşi gör.
''daha nerelere neler koydum da kimselere söyleyemedim'' şeklinde devam etmemesi gereken cümle.
her erkek aldatır sevdiğini,
kimi daha güzeliyle, kimi iş olsun diye,
kimi aldatarak öldürür sevdiğini
kimi dil darbeleriyle. *
ama herkes aldatır sevdiğini...
(sondan bir önceki mısrayı yazacak biri değilimdir, bilenler bilir lakin bu kadar da 'cuk' oturmaz ki arkadaşım. valla dayanamadım. gusura galman, beni de gınaman)
kimi daha güzeliyle, kimi iş olsun diye,
kimi aldatarak öldürür sevdiğini
kimi dil darbeleriyle. *
ama herkes aldatır sevdiğini...
(sondan bir önceki mısrayı yazacak biri değilimdir, bilenler bilir lakin bu kadar da 'cuk' oturmaz ki arkadaşım. valla dayanamadım. gusura galman, beni de gınaman)
yazılan yazının okunmaması, saçmalık ve gerçek dışılığın dibine vurduğunu baştan gösteren giriş cümlesi.
samanyolu haber spikerinin canlı yayına bağladığı muhabirlere ''bey'' diye hitap etmesi kadar itici olmayan durum.
yetenek sizsiniz yarışmasının son finalistlerindendir. yarı final şovu da takdire şayandır. bu kadar güzel burhan altıntop taklidi yapılabilir ancak. final performansı merakla beklenendir.
''bin bıçak var sırtımda, biniyle de adaşsın her biri hayran sana''
(arkadaşım tamam şarkı mükemmel ötesi. emre aydın'a zaten söylenecek söz yok. amma velakin cümbür cemaatin bir türk erkeği bu kadar sabırlı değildir, olamazda. hele de aldatılıyorsa. yemeyelim şimdi birbirimizi, bir kadın seni birçok kez aldatıcak ve sen de karşısına çıkıp 'biliyo musun? sırtımdaki binlerce bıçakla adaşsın, hepsi senin adını taşıyor bik bik'' diyemezsin. adamı toplumdan dışlarlar hollandaya yerleşirsin sonra)
(arkadaşım tamam şarkı mükemmel ötesi. emre aydın'a zaten söylenecek söz yok. amma velakin cümbür cemaatin bir türk erkeği bu kadar sabırlı değildir, olamazda. hele de aldatılıyorsa. yemeyelim şimdi birbirimizi, bir kadın seni birçok kez aldatıcak ve sen de karşısına çıkıp 'biliyo musun? sırtımdaki binlerce bıçakla adaşsın, hepsi senin adını taşıyor bik bik'' diyemezsin. adamı toplumdan dışlarlar hollandaya yerleşirsin sonra)
kanuni ile matrakcı nasuh matrak oyununda karşılaştı ve oyun 3-0 bitti.
denenmiştir ahali, yüzde yüz olmasa da çalıştığını düşünüyoruz. duyduk duymadık demeyin.
denenmiştir ahali, yüzde yüz olmasa da çalıştığını düşünüyoruz. duyduk duymadık demeyin.
sözlüğe gelirken içi içine sığmayan, konuşacağı mesajlaşacağı kişiyle görüşmek için can atan kişinin beklenti içerisinde giriş yaptığı sözlükte beklenen kişinin olmaması durumudur. bir ihtimal kendisini çevrımdışı gösteriyodur diye mesaj atıp beklersiniz ama gelmez o cevap..
bir arkadaş anlattı yaşadığı duyguları ben de yazdım, yok artık ne işim olur benim(!)
(bkz: çekindiği konuları arkadaşının üzerine atmak)
bir arkadaş anlattı yaşadığı duyguları ben de yazdım, yok artık ne işim olur benim(!)
(bkz: çekindiği konuları arkadaşının üzerine atmak)
muhteşem bir masa ve yenilen yemek sonrası bulaşık yıkamak gibi bir derdinin olmaması..