bugün

/262
paranın üzerine cep telefonu numarasını yazıp ortalama salarak sosyalleşmeye çalışan bir millet için * bir devrim niteliğinde olan sosyal paylaşım sitesidir.
güzel bir oluşum. net başında zaman geçirgeçlerinden biri.
yalınız şöyle bi sorun var kendi adıma.
arkadaş arası geyik çevirme amaçlı kullanılırken; eş dost akraba taifesinden hatrı sayılır kimselerin de arkadaş olarak listeme eklenme talebi.
böyle bir isteğim hiç olmamasına rağmen gönül koydukları için reddetmedim hiçbirini.
fakat kendilerinin paylaşımlarının gereksizliği ve sığlığı beni o kadar baydı ki, bi çoğunu gizlemek zorunda kaldım.
''kabe fotosunu paylaşmayan beni listesinden silsin'' başlıklı paylaşımlar,
tedavülden yıllar önce kalkmış, binlerce defa yapılmış espriler görmek ve aynı kişilerin sürekli bu tip şeyler paylaşması...
gizlediğim arkadaşlarım da var tabi ama gizlediklerimin çoğu eş dost akraba.
bence başarısının sebebi kullanım kolaylığı ve altyapı iyiliği..onu gördüm bunu buldum da cabası
bu aralar herkesin profilinde şu var:
--spoiler--
Sizin ideal Kilo Hesapla
--spoiler--
bu nasıl bir türkçe facebook? bu nasıl bir duyarsızlık ey facebook üyesi? eklediğin uygulama profilinin amına koymuş haberin yok. dakka başı senin kilo hesaplarını görmek zorunda mıyım lan psikopat.
başarısının bir diğer sebebi; telefondan bedava giriliyo olm.
Sürekli profillerde 'Paris' vs yazması sebebiyle 'yine bir şeyler oluyor lan'' derken, ufak bir araştırmadan sonra yine kızların ''gizemli'' olmak adına yaptığı saçmalığın olduğunu farkettim sözlük..
Facebook'tan soğuma nedeni..
--spoiler--
Hadi Erkeklerin Kafasını Karıştıralım..
Aşıksan ~ Paris..
ilişkin Varsa ~ Londra
ilişkin Yoksa ~ New York
Eger Sevdigin Birisi Varsa Ama Karşılıksızsa ~ Las Vegas
Tüm Online Kızlara Gönder Ama Erkekler Bilmesin ! .d
--spoiler--
acildigindan beri insanlarin yaslandiklarini unutturan site. annemin halasini surekli goruyorum ya. olabilir mi boyle bir sey?
bilmeyenler için hatırlatalım. Hesap Aktiviteleri sekmesinden hesap güvenliği'ne tıklayıp sizin hesabınızla farklı bilgisayarlardan giriş yapıldığı takdirde ip numarasını ve yerini öğrenebilirsiniz. tabii o ip ne işe yarar orası biraz meçhul.
a-sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz.
Dışarı çıkmıyor sinemaya gitmiyor armut piş ağzıma düş hatun istiyorsanız. ismail Yk nın şarkısıyla da gaza gelip üye olabilirsiniz.
herkesin her bi b.k'unu öğrenebileceğiniz ortam . yan pc'deki arkadaşla duvara yazışarak konusmak nası bir mantıktır . çözemedim .
http://galeri.uludagsozluk.com/43/facebook_67867.jpg
şöyle bir tespit vardı: facebook arkadaşlarınızdan nefret ettirir, twitter tanımadıklarınıza hayran oldurur.

resimli mesimli bi şeydi bulamadım şimdi.
sanırım türkiye hatlarında bu siteye girmede bir sorun var.
artık iyice sıkıldığım halde kapatamıyorum..çünkü takip etmem gereken gruplar var..bu yüzden her gün girip bakmak zorundayım..hem iyi hemde kötü dediğim internet şeysi işte
atari oyunlarını bünyesine yüklemiş sosyal paylaşım şeysi.
super mario neyin koymuşlar iyi hoş, oynanılan eğlenceli de bir şey. e malum geçmişe özlem fazla. lakin anlaşılamayan oynanmayan diğer oyunlar profilde çılgınca çıkıyor, hem de facebooka girmediğiniz saatte sizi oynamış gibi göstererek. manyaklık var?

bir de insanlar çıldırırmışcasına oynuyor. ana sayfa 90'lar kokuyo 1 haftadır lan. güzel ama. neyse.
insanların ne bok olduğunu göz önüne seren site.
günümüzde çoğu kişi tarafından kuruluş amacından tamamen saptırılarak kullanılan internet sitesi.
bir dönem sabahlara kadar kodlarla boğuştuğum, aman hacklenirmi diye saatlerce nöbet tuttuğum, üye olan her insanı msnden ekleyip teşekkür ettiğim, özenle üzerinde durduğum forum sitemin pabucunu damdan dama atan sitedir.lanet olsundur.
aslında gereksizliğin bir dik a'lası daha. ama bir kere tutulmaya görsün insan...
eski sevgiliyi unutturmamak için elinden geleni yapar. fotoğraf anıları zırvasıyla sürekli onun fotoğraflarını gösterir size. sanki bilerek yapar bunu.
garip bir ortamdır.

insanlar sizi eklerler, sonra sanki siz eklemişsiniz gibi "kimsin sen, nerden ekledin?" derler. bir değil, iki değil; onlarca kez yaşanmıştır. beyinsiz sürüsünün artışından sonra da facebook terk edilmiştir.
zaman öldürgeci...
profil resmi koymayan kadınların darth vader gibi gözüktüğü site.
eğer tanımadığınız birinin albümünde sizin bir arkadaşınız etiketlenirse o albümü tamamiyle görebildiğiniz site. harhalde bug diyebiliriz bunun için.

not: neyini kötüledin allah için bi öm at. *
basit sıradan kendini kanıtlama amacında olan bir sürü gereksizin toplanma noktası.
© copyright 2005 - 2026