bugün

/262
ilişkilerin odak noktası haline gelmiş mal sosyal paylaşım sitesi.

tanışırken direk facebook sorup ekleyen, kızdan yüz bulamayınca otomatik olarak facebook'tan silenleredir sinirim. yeter duymak istemiyorum!!!
Hesap > Gizlilik Ayarları > Uygulamalar ve internet Siteleri > Engellenen Uygulamalar yolu izlenerek engellenen uygulamaların engelleri kaldırılabilir.
neredeyse 2 haftadır hiç bir işi yaramayan hede...
öncelerde çok saçma bulduğum, gerek görmediğim, amaaann bi feysbukum eksikti ha dediğim, feysbukun var mı diyenlere uyuz olduğum, sanki üye olmak zorunluymuş gibi davrananları bi kaşık suda boğmak istediğim ama artık arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayıp '' yeter la, hiç değilse dırdırlarından kurtulurum '' niyetiyle hesap açıp son 1 ay içinde içinden hiç çıkmadığım, çıkamadığım, çıkmak için herhangi bi çabaya gerek görmediğim sitedir efem. içinden derken, şey yani. anlıyosun sen. tamam uzatma.

güzel bişeymiş aslında. böyle yazıyosun te ilkokul çağındaki arkadaşlarını buluveriyor sana.
geçenlerde orta son sınıftaki bikaç arkadaşımın ismini arattım. aradan uzun yıllar geçtiği için profilindeki resmini tanıyamadım önce. sonra bi umut, belki de odur diye düşünerek ekledim. ben onu tanıyamadım ama o beni tanımış.
ilk cümlesi ''hiç değişmemişsin yaa'' oldu. oysaki ben olsam onu sokakta görsem tanımazdım. belki de gördüm. belki de tanımadım. belki de yanımdan daha önce defalarca geçti. bilemiyorum. garipti.

yıllar önce aynı sınıfı, aynı sırayı paylaştık. beraber geçirdik en tatlı yılları.
ama bişey vardı. bi olmamışlık. ne bileyim. bi soğukluk, bi mesafe....
yo hayır, bu aradan geçen zamanın verdiği bi duygu değildi. çok başkaydı.
evet ben hiç değişmemiştim. ama o çok değişmişti. profilindeki resmine baktığımda, yazdıklarını okuduğumda aynı insanı görmüyordum sanki. garip. bi o kadar da hüzünlü bence. sonra bu yolla biçok arkadaşımı daha buldum. '' kızııaam nreye akıyoruuss'' kıvamında konuşmalarına şahit oldum. tiksindim lan. ağzına ağzına vurmak istedim. bi süre sonra sohbet ederken slm, cnm, nbr, yhaaa, :'( ifadelerini gördükçe kusasınız geliyo. nereye düştüm ben ya diye sinir harbi yaşıyosunuz. vaaay anasını... bu yaşta bu zeka... yazık etmiş kendine diye içleniyorum bu aralar bol bol. ha bi de, onca hevesten sonra arkadaşlarının birer emo olduğu görmekte çok koyuyo lan. üzülüyorum. emeğime yazık... isimleri yaz, arat, acaba bu o mu diye kafa patlat.... sonra da.... ya ben neyse lan bişey demiyorum.
sosyal paylaşım ağı. her gün büyümekte ve gelişmekte.
milletimizin köpekle oynayan bebek, kediyle oynayan köpek, canlı yayın kazaları, hayat dersi içerkli powerpoint sunumları, internet üzerinde siyasi parti eleştirmenliği konusunda hayli meraklı olduğunu öğrendik sayesinde.

teşekkürler facebook. sayende arkadaşların çoğu facebook'ta sabaha kadar başkası oluyor kendisi değil...

suya yazılan yazıdır facebook. 3-5 sene sonra adı sanı kalmaz.
aaa sen face de yokmusun diye insanların beni hala garipsemesine neden olan site.sanki bir mecburiyet var, bir tarafım eksik sanki üye olmasam anasını satım.
pek çok oyunu ve uygulamayı bünyesinde barındıran sosyal paylaşım sitesi.

bir oyundan sıkılınca öbürü, ondan sonra diğeri... hepsinden sıkılınca facebook kapatılabilir.
sayende eski sınıf arkadaşımın modifiye hastası olduğunu öğrendim ve hayattan soğudum facebook.

hayır erkek falan değil. bildiğin kız. tiki ama katıldığı gruba bak:

''Modifiye (Suç Değil Yaşam Tarzı)''

başka bir şey demiyorum.
insanların teşhir etme ve röntgenleme ihtiyaçlarını karşılayan internet sitesi.* *
ilginçtir bir süredir tanımadığım tek bir ortak arkadaşım olmayan kız profillerini öneri olarak gözüme gözüme sokan site. evladım siktir git istemiyorum diyorum. sayfayı yeniliyorum yine bir sürü tanımadığım yabancı menşeyli kız profili öneriyor.

sanırım bana bir şey anlatmaya çalışıyor ama du bakalım.

edit: önceki entryleri okumamıştım başkalarına da yapıyormuş aynı şeyi. reklam geliri yetmeyince başka yollara sapmış olabilirler.
artık dizi/film izleeten websitelerinin buffer sorunundan yırmak için video host olarak kullanıyor oldukları social networking sitesi. bu hosting hizmeti sırasında iki şekilde ayrıca faydası var hız hariç, birincisi elbette videolar kendi üzerinde host etmedikleri için bu siteler kanuni yaptırımdan uzak kalıyorlar ayrıca da facebook dilersen kendi playerını kullanmana izin veriyor bu sayede videonun sağına soluna reklam yada logo da basabiliyorsun.

(bkz: yabancidiziizle com)
abazaların cirit attığı sosyal paylaşım platformu.
2007 yılına kadar güzide bir siteydi. apaciler bastı simdi. kendi profillerinde baskalarının profillerini paylasıp ne düşünüyorsunuz kısmına "slm nbr" yazanlar mı dersiniz, videoların altındaki sacma sapan "isteyen eklesin" "%100 çalışıyor" sözlerimi dersin...kısacası boku çıkmış sitedir.
reklam geliri için milyonlarca insanı internet bağımlısı yapmaktan sakınmayan düzenek...
benim gibi normal kendi halinde bir kullanıcının kimbilir hangi sebeple profilini silen, ama teroristleri silmeyen bi sikim dandik oluşum.
http://www.facebook.com/ayfer.azgan
hemen tüm eğlence gruplarında; 1 yıl önce donanımhaber'de yaptığım bir şaklabanlığı gerçek sanıp onunla dalga geçmeye çalışan malları barındıran güzel site.
iyi meşhur oldum, aylardır tüm gruplarda dolaşıyor.
http://www.facebook.com/#...&fbid=124014384295413
ismail yk şarkısını yaptığından beri daha bir ünlü olan sosyal paylaşım sitesi.
begenme fasilitesini abartarak, " kendini begendi " aparatıyla beni benden almis site. narsistler icin onerilir.

(bkz: yok artık lebron james)
şu sıralarda bu ve benzeri platformlardan türkiye'yi kurtmarma çalışmaları başlamıştır.
haydi paylaşımcı gençlik gazanız mübarek olsun, haydi türkiye'nin kurtuluşu sizin ellerinizde.
israil protestolarının " garip " şekillerde gerçekleştiği sanal platform.
http://i38.photobucket.co...ums/e146/zeratful/4-1.jpg

" by allah " kısmındayım hala.
kitlesel kullanıma hitap eden, sanal, iletişim ağıdır.
kullanıcı şifremi değiştirme gafletinde bulunduğum, yeni şifremi ise bir türlü kabul ettiremediğim, hesabıma ulaşmak için her seferinde en az 3dk uğraştığım yine de vazgeçemediğim sitedir.
ismail yk nın dinlenemeyesi şarkısı ve bir sosyal paylaşım sitesinin adı.
accountlarla ilgili olarak privacy bölümünde son derece spesifik ayarlar yapılabilen site.

örneğin; ilişki statünüzü kimin görüp kimin göremeyeceğini, isim isim belirleyebiliyorsunuz. hatta kimlerin hangi bilgilerinize ulaşmaması gerektiğini bile isterseniz belirleyebiliyorsunuz. "istendi mi yapılamayacak şey yoktur" mesajı da cuk oturuyor gibi ne dersiniz?

Make this visible to everyone, friends of friends, friends only, only me
Hide this from amca, dayı, hala, teyze, kuzen
© copyright 2005 - 2026