bugün

/262
adını ilk duyduğumda "suratına sıçayım" dediğim, güzide geyik sitesi.
yeni tasarımla bilgiler kısmının iğrenç olduğu sitedir.
bir şeylere tıkladım, tıklamaz olaydım, götüm gibi oldu. üye olduğum gruplar da gitti, giriyordum ben onlara mütemadiyen. hadi ben anasayfada kenarda bulunan zımbırtıdan görebiliyorum kendi gruplarımı, ya arkadaşlarım benim üye olduğum gruplarımı merak ederlerse ne olacak? göremeyecek zavallıcıklarım yazık değil mi onlara? vicdansızlar..
ayrıca da bunu yapan insanda hiç mi göz yok estetik duygusu yok anlamıyorum ki... iğrenç görünüyor lan anında soğudum facebook'tan falan.. pis herifler..
adamın biri hakkında şarkı yapmıştır yine. yeter ulen, illallah!

edit: adamın ismi yunus emre behrem'miş.
nane'ye teşekkürler.
açıp kapatma muhabbetlerini sıkça duyduğum sosyalleşme sitesidir.
-- geçen facebook u kapattım
-- neden ?
-- hiiç öyle ya sıkıldım çok oyalanıyorum birde girip
2 hafta sonra
-- facebook u açtım yine ya
-- neden ?
-- hiiç öyle sıkıldım biraz oyalanıyorum güzel oluyor.
( amaç ne anlamadım, aç dursun ya da hesap dahi alma, öyle ya da böyle vakit öldürme insanın genlerinde var zaten ha facebook ha televizyon ha boş boş gezinme )
hakkında yapılan şarkıdan sonra kendini kapatan site. bu acıya daha fazla dayanamadı muhtemelen. *
herkesin merak, korku, kıskançlık ile arkadaşlarını takip ettiği, illa ki -varsa eğer- yurtdışında yapılmış tatillerde çekilmiş resimlerin yüklendiği site...arkadaşının arkadaşının arkadaşının seninle arkadaş olmak istediği, zaman kaybına neden olan, dedikodu tadında, "hiç girme daha iyi" dedirten site...
South Park Sezon 14 Bölüm 4 ile iyi tanımlanan sosyal tuhaflık.
yakın olsun olmasın bünyesinde bir araya gelen insanları edecek iki çift laftan, yapılacak üç beş dedikodu, edilecek bir hayret nidasından mahrum bırakan oluşumdur.
bu nane çıktığından beri insanlar gittikleri mekanlarda, bilimum sosyal aktivitelerde, eğlenmek, sohbet etmek, keyifli vakit geçirmekten çok fotoğraf çeker hale geldi. amaç belli. facebookta paylaşalım herkes ne kadar sosyal olduğumuzu görsün. halbuki gerçekten sosyalleşilemiyor ki fotoğraf çekmekten.
zaten tanıdığım fakat araya zaman ve mekan giren dostlarımla konuşma ve paylaşma imkanı veren paylaşım platformu.
tam oyun oynayacakken açılmayan boktan sitedir.
face verdik
bookunu çıkardınız

gibi esprili tişörtlerle adı geçen sitedir.
opendns ile this site is blocked hatasını vermekte şu anda.

[görseli http://block.opendns.com/...80807615688078&ablock]
an itibariyle kafayı yemiş sitedir. yazılar falan kaydı bu ne lan.
son zamanlarda popülaritesini yitirdiğini düşündüğüm site. artık kimse dakika dakika fotoğraflarını çekip yüklemiyor. sanırım insanlar bundan da sıkıldı artık.
rot balansının bozulduğunu düşündüğüm site. yakın zamanda tekrardan süprizlere hazır olun çünkü editörleri kurcalıyor gene son günlerde çoğu şeyi.
http://www.facebook.com/p...mp;fbid=10150178536755364

hacı robot resim yayınlıyorlar işte. dikkatli olalım aman kendimizi sakınalım diye. sonra o robot resmi 300-400 kişi beğeniyor falan garip bir yer bu feysbuk. işte ayda yılda bir anasafya bakasım gelir onda da böyle şeyler olur.
an itibariyle login olmaya çalışırken sayfaya ulaşılamıyor hatası veren site.
10 dk diye girilip 2 saatte zor çıkılan site.
yine bir haltlar karıştıran site. lan o kadar para kırdınız durun durduğunuz yerde. oyuncak mı la bu oynayıp duruyosunuz ?
şu an sıçmış olan sitedir. 1 sene öncesinin olaylarını notifications olarak gösteriyor.
yine saçmaladı.
(bkz: sıçtı facebook bez getir)
--spoiler--
30 Haziran'da Uygulanacak Olan Aylık 4.99 Dolarlık FACE Ücretine Karşıyız
--spoiler--
şimdi de bu zırvalar dolaşıyor...

saf mısın oğlum siz? ne parası? biraz mantık!
Arayanın ebesini bile bulabileceği söylenen kişisel bilgi paylaşım portalı.
okullarda hocalar özel hayatın gizliliğini öğretirler fakat müdür odasına girdiğinizde müdür yardımcısını hesabınızı karıştırırken yakalarsınız.
işte böyle bir platformdur.
© copyright 2005 - 2026