bugün

/262
mesaj sisteminde görsel değişikliğe gitmiştir. maymun oldu site adminleri sayesinde abi bukadar oynarsanız meme yapar yetti.
boycot turkey diye bir sayfa açan yahudiye küfrettiğim için hesabımı kapatan asosyall iletişim ağı.
kişisel bilgilerin bir türlü silenemediği ve gizli bir haber alma kaynağına iş yaptığını düşündüğüm paravan sosyal paylaşım sitesi .
Zırt pırt güvenlik olayını önümüze çıkaran site. Sanki aile sırlarımızı paylaşıyoruz...
eski sevgili kontrol merkezidir. uzak durunuz.
su sitede abazanlıkta sınır tanımayanlar çoğalmakta. görsel
kullanıcı sayısının türkiye nüfusuyla kıyaslandığı günleri sevgiyle anarım. eski güzel günler.
hakkında en güzel yorumu bir arkadaşımın yaptığı site.

+ben, -arkadaşım

- napıyon lan gene?
+ hiç abi bildiğin klasik feysbuktu sözlüktü takılmaktayım.
- ne anlıyonuz lan bu feysbuktan olayı ne abi?
+ ne abi işte tanıdıklarını buluyosun iletişiyosun falan.
- hee. peki bu kızın şimdi* 566 arkadaşı mı var?
+ ehehe evet. noldu? güzel kız dimi?
- bilmiyorum abi ama 566 kişi bir kişiye "canım" diyorsa bunda bir yanlışlık var yani.
+ ??!!*
nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kendimi farmville, mafiawars ve texas holdem uygulamaları arasında bocalarken bulduğum sosyal iletişim sitesi.
öneri kısmında sürekli absürt, yalan yanlış, aldatmaca kız resimleri-profilleri barındırmaya başlamış site. ilk başlarda acaba ortak arkadaş dolayısıyla olduğundan düşünüp profile bakıyorsunuz ancak anlıyorsunuz ki bunlar yalan hesaplar-resimler. işin başka bir ilginç yanı da milletin kanıp arkadaşlığa eklemesi, binlerce kişilik arkadaş listesi olanlar var. abaza türkler için birebir. ama amaç nedir çözemedim, var bir bit yeniği ama ne?
hesabımı kapatmak için uğraştığımda bana bu hesap uygulama geliştiricinin hesabı olduğu için kapatılamaz gibi bir uyarı vermektedir. kullanıcıları kaybetmemek için yaptıkları birşey mi diye düşündürtüyor bana. hayır uygulama geliştiricisi falan da değilim.
yakında devletlü padişahımız tarafından yasaklanacağına hükmettiğim sitedir.
sansürcü zihniyetin yeni hedefidir.
uzun süredir giriş yapmadığım sitedir. zaten video paylaşım sitesinden bir farkı da kalmış değil gözümde.
Mark Zuckerberg adında tipsiz bir harvard ünv ögrencisi tarafından acılmıs sonraları acıla acıla dunya devi sitelerden biri olan sitedir.en buyuk 7. siteymiş acaba diger altı site hangisi diye meraklandıran sosyal bir sanal ortamdır.ayrıca genelde sizi ekleyenler kimsin diye sorunca tanımıosan nie ekliosun kardeşim gibi bir diyalog gecen sitedir.
bu site olmadan önce biz ne yapıyorduk acaba diye düşünüyorum ama bir cevap bulamıyorum.ikinciside youtube olmadan önce biz video felan izlermiydik acep.
hala üye olmayan azınlıkların olduğu site.Dikkatimi çekti de IT sektöründeki insanlar daha az takılmaktadır bu sitede.
sırf ders çalışmamak için oyunlarına sardığım site.
çiftlikler, adalar, oteller, akvaryumlar, hazine haritaları... amanın!
an itibariyle profilimi sebebsizce kapatan site. bir mod yakını varsa yardımını beklerim.
hesabımı dondur dendiği zaman kendince 3-5 kişi seçip, x seni özleyecek y seni özleyecek z seni özleyecek.. gibi uyarılar çıkarmakta ve insanın gözlerini doldurmaktadır. meğer ne çok sevenim varmış benim dedirtmektedir insana..
yozlaşma nasıl oluyor bu siteden rahatça görebilmekteyiz.

az önce arkadaşımın, bir başkasına yaptığı garip yorumu takip ederken, başkalarının sayfalarında buldum kendimi.. bu başkaları ise ilkokul- ortaokul çocuklarının facebook sayfaları.. henüz 9 yaşındaki bir kız çocuğu bildiğimiz şu iğrenç, dudak önde facebook fotoğrafı eklemiş birsürü.. altındaki yorumda küfür almış başını gitmiş.. başka bir arkadaşının profili de aynı şekilde. kız, bir mankenin resmini yüklemiş, altında 10 yaşlarındaki erkek çocuğundan gelen mesaj -'öf be karıya bak, gözüm açık gidecek'.. kız çocuğu gülücükler atmış.. ebeveynler kısmında annesi var, annesinin tam tamına 2.597 arkadaşı var.. evet bir şey içmiyorum ve gözümle gördüm.. anne hanımın ilişki durumunda 'karmaşık' ibaresi bulunmakta.. kızınınsa henüz sevgilisi yok ama ana kızın ilgi alanları 'erkekler ve çevre edinme'.

bu geleceğin gençleri çocuklar makyajlarını yapıp, webcam ile tuhaf tuhaf fotoğraf çektirmekte.. apaçi dediğimiz insanların yazdığı şekilde yazılar yazmaktalar..
peki aileler nerede? nasıl bu kadar ilgisiz olabiliyorlar çocuklarına karşı.. gelecekteki çocuğumu nasıl koruyacağımı düşünüyorum..
arkadasliklari evde diyil sanalda depolayan sitedir.
Adına şarkı bile yapılmış sosyal paylaşım ağı. "Facebook'un bile şarkısı var, benim yok kader utansın" cümlesini söyletir, zorlarsa intahara sürükler.
dün be bugün itibarı ile benle beraber onlarca arkadaşımın aynı anda hesabını kapatan site.
(bkz: bilen varsa söylesin)
tamamiyle vakit öldürücü,aynı zamanda da vazgeçilemeyen bir site.
tuhaf bir organizmanın açtığını düşündüğüm bir grupta "EN YENI DANCE MUSICLERI BU SAYFADA - DAHA FAZLASI ICIN UYE OLUNUZ" yazısını gördüğüm site.
© copyright 2005 - 2026