bugün
- yıkaması en zor mutfak aracı9
- cilgincapkin219
- normal sözlükten buraya gelenler8
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor4
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- özet geç3
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- mor semsiyeli yabanci4
- memeleri füze gibi kadın11
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- kabuksuz kaplumbaga4
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- zaman baba10
- başlığa görsel eklemek3
- aylık 275 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- instegram güzelleri2
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- onlyfans7
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- enayimiknatisii12
- diamond bosphoruss denen yazar23
- buddy dude18
- uysaljakoben17
- renault boreal2
- rüzgarın yönünün terse dönmesi2
- beyaz tenli kızların mal olması3
- bu sen misin7
- oral sözlük2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- chp bölünürse olacaklar6
- yeğen5
- chp'nin hali ne olacak46
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- gammazlar çetesi18
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- masklavi'nin düşünceleri18
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- san fransisco niggasi5
- gözyaşı ile boğulan gözler4
- sosyoloji antropoloji ilişkisi2
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- yeşil gözlü kız11
- osmanlı yı yeniden kuracağız2
- chp kapatılsın kampanyası10
yaşadığım şehiri istanbul olarak yazmak istediğimde istambul,istanbul,turkey gibi birşey sunan ve başka bir alternatif bırakmayan saçma site.
gelecekte insan ilişkilerini ve olayları ne hale sokacağını oldukça merak ettiğim site.
bir arkadaşım öldüğünde duvarına tutup 'özledim seni', 'rüyalarıma girme artık' gibi şeyler yazanlar oldu. bunu gördüğümde ise kendimi oldukça garip hissettim. bir şifresi vardı, giriyordu, çıkıyordu falan orada o vardı gibi. ama artık yok ama insanlar hala yazıp çiziyor. garip.
bir de bunun ileride olanını düşünün. gelmişsin 70 yaşlarına. bir arkadaşın ölüyor. hesabına bir giriyorsun yüzlerce, belki binlerce fotoğraf var. taa liseden kalanları taratıp koymuş hatta. üniversitede beraber kol kola resminiz var. bi ton sevgili, arkadaş, kanka muhabbetleri ve ortamları teması olmuş fotoğrafların. evlenmiş düğün fotoğraflarını koymuş. siz sağ ok tuşuna bastıkça beyazlar düşmeye başlamış saça. en sonunda bembeyaz olmuş. yılların dökümü facebook' a gömülmüş. çok fazla ayrıntı. rahatsız edecek kadar çok. birinin yıllarını gömdüğü bir günlük gibi aslında oldukça iyi gibi ama dediğim gibi, garip.
evet.
bir arkadaşım öldüğünde duvarına tutup 'özledim seni', 'rüyalarıma girme artık' gibi şeyler yazanlar oldu. bunu gördüğümde ise kendimi oldukça garip hissettim. bir şifresi vardı, giriyordu, çıkıyordu falan orada o vardı gibi. ama artık yok ama insanlar hala yazıp çiziyor. garip.
bir de bunun ileride olanını düşünün. gelmişsin 70 yaşlarına. bir arkadaşın ölüyor. hesabına bir giriyorsun yüzlerce, belki binlerce fotoğraf var. taa liseden kalanları taratıp koymuş hatta. üniversitede beraber kol kola resminiz var. bi ton sevgili, arkadaş, kanka muhabbetleri ve ortamları teması olmuş fotoğrafların. evlenmiş düğün fotoğraflarını koymuş. siz sağ ok tuşuna bastıkça beyazlar düşmeye başlamış saça. en sonunda bembeyaz olmuş. yılların dökümü facebook' a gömülmüş. çok fazla ayrıntı. rahatsız edecek kadar çok. birinin yıllarını gömdüğü bir günlük gibi aslında oldukça iyi gibi ama dediğim gibi, garip.
evet.
insanların özel hayatları konusunda çok garip şeyler görebileceğiniz site.
2 saat önce "y" adlı biri hüzünlü bir şekilde "c" adlı sevgilisinden ayrıldı. "single" oldu. arkadaşları "=((((" yaptı. şimdi ise "in a relationship" oldu ve yeni ileti yazdı. "belki bu kadar aceleci olmamak gerekirdi ama y&k sonsuz olsun." nasıl bir kafadır şimdi bu? ciddi diyorsun, romantik diyorsun, ayrılınca ateş püskürüp 2 saat sonra başkasıyla çıkıyorsun. bir de sonsuz olsun demiş aman allahım.
- lan metalhead sanane olm insanların özel hayatlarından?
+ tamam abi bişey demedim.
2 saat önce "y" adlı biri hüzünlü bir şekilde "c" adlı sevgilisinden ayrıldı. "single" oldu. arkadaşları "=((((" yaptı. şimdi ise "in a relationship" oldu ve yeni ileti yazdı. "belki bu kadar aceleci olmamak gerekirdi ama y&k sonsuz olsun." nasıl bir kafadır şimdi bu? ciddi diyorsun, romantik diyorsun, ayrılınca ateş püskürüp 2 saat sonra başkasıyla çıkıyorsun. bir de sonsuz olsun demiş aman allahım.
- lan metalhead sanane olm insanların özel hayatlarından?
+ tamam abi bişey demedim.
bi de yorumları beğenmemiz için yeni bir "like" butonu eklenmiş. bugün gördüm.
pollemik.com'un katkısıyla facebook'tan soğutan sebepler:
-Arkadaşlarımızın katılmak istemeyeceğimiz gruplara ısrarla bizi davet etmeleri
-Kurulan amaçsız gruplar ve bu grupların anlayamadığımız bir biçimde 1.00.000 üyeye ulaşma çabaları.
-Tanıyor olabileceğiniz kişiler başlığı altında hiç tanımadığımız kişilerin sunulması.
-Fotoğraflarımızın sağ tuşla çalınabilmesi ve elden ele dolaşması.
-Hangi Melekler Korusun karakterisin? gibi anlamını bir türlü çözemediğimiz testler ve testlere katılan arkadaş.
-Hayranı olduğumuz sayfaların sıkça yapılan güncellemeleri.
-Katıldığımız gruplardan neredeyse hergün gelen mesajlar ve bunları okuyacak takatimizin kalmaması.
-Kişilerin ne kadar sosyal olduklarını bu ortamda gösterme çabaları.
-Sürekli paylaşılan benzer temalı video ve resimler.
-Tanımadığımız kişilerin sadece yeşillik olsun diye bize arkadaşlık teklifi göndermeleri.
-Arkadaşlarımızın katılmak istemeyeceğimiz gruplara ısrarla bizi davet etmeleri
-Kurulan amaçsız gruplar ve bu grupların anlayamadığımız bir biçimde 1.00.000 üyeye ulaşma çabaları.
-Tanıyor olabileceğiniz kişiler başlığı altında hiç tanımadığımız kişilerin sunulması.
-Fotoğraflarımızın sağ tuşla çalınabilmesi ve elden ele dolaşması.
-Hangi Melekler Korusun karakterisin? gibi anlamını bir türlü çözemediğimiz testler ve testlere katılan arkadaş.
-Hayranı olduğumuz sayfaların sıkça yapılan güncellemeleri.
-Katıldığımız gruplardan neredeyse hergün gelen mesajlar ve bunları okuyacak takatimizin kalmaması.
-Kişilerin ne kadar sosyal olduklarını bu ortamda gösterme çabaları.
-Sürekli paylaşılan benzer temalı video ve resimler.
-Tanımadığımız kişilerin sadece yeşillik olsun diye bize arkadaşlık teklifi göndermeleri.
saçma sapan, iğrenç espri merkezi.
yapılan yorumlara beğen ve şikayet et özelliği ile karşımızdadır.
(bkz: hoş)
(bkz: hoş)
herkesin otu boku iletisine yazip gosteris yapma cabasi icine dustugu bir internet sitesi haline gelmistir. bide yapilan bu otu boku aninda fotograflayip facebook a koymak. sonra altina milyon tane sacma sapan yorum. en kotusude sizin sayfanizda butun bu olup biteni goruyor olmaniz. diger ulkelerdeki arkadaslarimla daha hizli ilesim kurmami sagladigi icin facebook a katlaniyor olabilirim. ama butun bu sacmaliklara katlanamam. ne zaman ki arkadas listeme ekli ve sacma sapan uygulamalar yapan birini goruyorum aninda siliyorum. gozunun yasina bakmam yetti be...
hüseyin kaya gibi bir üstadı tanımamıza vesile olmuş, sosyal bir ağ..
çok kullandığım ve sürekli ilginç olaylarla karşılaşmama neden olan site. geçen birisi eklemiş beni 12 ortak arkadaşım var. her birine sordum bu kim diye, birisi bile tanımaz mı bunu? niye kabul ettin o zaman dediğimde aldığım cevap hep aynı: "bilmem".
beyin özürlü turnusolu.
annemin dalıp bütün arkadaşlarıma ayar vermesine aracı olan site. an itibariyle şaşkınlıkla izlemekteyim.
face de ne artistlik taslıyordun lan sen bana tarzında kavgalara sebebiyet veren site.
son zamanların en iyi buluşu bence.tanıdağınız her insanla iletişim kurma imkanınız oluyor,fotoğrafarını görüyorsunuz,durumundan haberdar oluyorsunuz.artık msn yerine face sohbeti kullanıyoruz..doğru şekilde kullanmak kişiye kalmış,kimse zorla bir şey yaptıramıyor size..çok güzel bir iletişim ağı kim ne derse desin
google ile tıklanma yarışında başa baş giden site.
sonradan Türkçe diline çevrilip , sıkıntıya düşülen sosyal ağ durumudur.
baba : kızım , neden beni facebookta eklemedin ??
stunning: neeeeeeaaaaaa !! ne facebook'u baba yaa , senin ne işin var orda ?
baba : ee türkçe oldu , bende arkadaşlarımı falan bulmak istemiştim ondan.
stunning: höönnkk!! ya neyse ok eklerim bari...
Aradan birkaç hafta geçer ve baba halen eklenmemiştir.
baba : kızım , niye eklemedin beni?? korkma sayfana yorum falan yazmam ehehe
stunning : yaa yok baba yaa , ben iptal ettim de ondan , sıkıldım ve gereksiz bişeydi.
baba : hmmmm , demek ondan seni aratıp baktığımda , böyle bir kişi bulunamadı yazdıııı.
stunning : aynen babacım yaa , aynen öyle ( çünkü baba bloklanmıştır ve içeriği tam bilmediğinden , bu şekilde durumdan sıyrınılmıştır nihahahahaha )
baba : kızım , neden beni facebookta eklemedin ??
stunning: neeeeeeaaaaaa !! ne facebook'u baba yaa , senin ne işin var orda ?
baba : ee türkçe oldu , bende arkadaşlarımı falan bulmak istemiştim ondan.
stunning: höönnkk!! ya neyse ok eklerim bari...
Aradan birkaç hafta geçer ve baba halen eklenmemiştir.
baba : kızım , niye eklemedin beni?? korkma sayfana yorum falan yazmam ehehe
stunning : yaa yok baba yaa , ben iptal ettim de ondan , sıkıldım ve gereksiz bişeydi.
baba : hmmmm , demek ondan seni aratıp baktığımda , böyle bir kişi bulunamadı yazdıııı.
stunning : aynen babacım yaa , aynen öyle ( çünkü baba bloklanmıştır ve içeriği tam bilmediğinden , bu şekilde durumdan sıyrınılmıştır nihahahahaha )
ismail yk nın şarkısı
facebook facebook hergün aradım durdum
facebook facebook o kızı burda buldum.
(kendimden utanarak söylüyorum;klibin sonunda devamı gelecek diyordu.devamını bekliyoruz ha ha )
facebook facebook hergün aradım durdum
facebook facebook o kızı burda buldum.
(kendimden utanarak söylüyorum;klibin sonunda devamı gelecek diyordu.devamını bekliyoruz ha ha )
kız arkadaşına şifreni verdikten sonra yaşam alanını sonsuz daraltan, adamı sinirlere koyan, ilerde ne gibi sonlara sebebiyet vereceği belli olmayan, heyecanla beklenen kriz alandır...
garip bir direniş içerisinde kendi kendine ve durmaksızın sayfayı yenilemeye başladı.i
ne film dönüyor lan burada!!!
ne film dönüyor lan burada!!!
bir adam var sabahtan beri doğum gününü kutlamak istiyorum. özel bir şey olsun istiyorum çünkü özel biri. ee niye gelmiş bunları feysbuk başlığına yazıyorsun dersen başka çarem yok gibi görünüyor. yok sabahtan beri düşünüyorum napsam ne etsem de feysbuk'ta profilini açınca iyi ki doğdun yazanlardan birisi olmasam diye. pek elle tutulur gözle görülür bir şey bulamadım.
arayıp kutlasan her zaman konuşuyoruz. pek bir özelliği yok.
atlayıp yanına gitmeye iş güç el vermedi.
bir vidyo hazırlamak isterdim. hafiften gülümsetecek de hard diskim eski sevgilimde kaldı ve hiç fotografım vidyom falan yok.
vel hasıl-ı kelam bu siteye mecbur olmaktan nefret ediyorum. bu siteyi kullanmaktan da pek hazzediyor değilim ya neyse.
artık bu entry i malum şahsa ithaf edeceğiz. belki beğenir belki beğenmez. napalım...
arayıp kutlasan her zaman konuşuyoruz. pek bir özelliği yok.
atlayıp yanına gitmeye iş güç el vermedi.
bir vidyo hazırlamak isterdim. hafiften gülümsetecek de hard diskim eski sevgilimde kaldı ve hiç fotografım vidyom falan yok.
vel hasıl-ı kelam bu siteye mecbur olmaktan nefret ediyorum. bu siteyi kullanmaktan da pek hazzediyor değilim ya neyse.
artık bu entry i malum şahsa ithaf edeceğiz. belki beğenir belki beğenmez. napalım...
an itibariyle 30 haziranda paralı olacağını ve o tarihe kadar arkadaş listenizdekilere bunu göndermeniz gerektiği yazıyor. bizim saflarda buna inanmış görünüyorki hummalı bir çalışma var. ama temennim o ki keşke öyle birşey olsa rahata ersek bi nebze. bıktım artık facebook (halk dilinde feys) muhabbetlerinden.
kendisiyle arkadaş olan insana rastlanılmayan paylaşım sitesi. bakıyorum da ''ayşe ahmet ile arkadaş oldu, mahmut leyla ile arkadaş oldu...'' herkes birbirine okadar düşkün ama herkes yine kendini sevdirme, kendi egosunu okşatma derdinde orada. belki birileri birileriyle arkadaş olmak istemiyordur '' meral ile metin sevgili oldu ya da cabbar ile cemil bacanak oldular.'' ibareleri de görmek istiyoruz! 5 kişiden oluşan tüm aile bireyleri birbirini eklese değişen bir şey yok, hepsi birbiriyle arkadaş oldular felan fıstık. hayır hani internet ya da paylaşım siteleri nefes alan alanlardı, bu kadar seküler ilişkilerin bile adının olmadığı bir paylaşım sitesi düşünemiyorum. neyi paylaşıyoruzu anlatmaya zaten gerek yok. tek pencereli tekinsiz bir konaktan başka bir şeye benzeme ihtimali var mı buranın, yok!
son furya, arkadaşlarını arkadaşlarından gizleme furyasıdır.
güncel Önemli Başlıklar