bugün
- diyanetin abd'deki villaları15
- true denilen yazar17
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi9
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn9
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- abd milli futbol takımı4
- yılan2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi14
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- barış yarkadaş5
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- kötü biri olduğunu bilmek7
- psikiyatristin size soğuk davranması3
- bu doru2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- chp'nin hali ne olacak50
- kpss nin aranmadığı memuriyetler2
- en iyi antidepresan8
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- zaman baba12
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- kilo vermenin çok zor olması2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 95b vs 85d2
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- ona bir şey söyle13
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- cilgincapkin220
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
Artık video paylaşım alanı olduğu ve saçma grupların açıldığı sosyal ortam.
her gün b... cullen * diye birini arkadaş olarak eklememi öneren site. eklemicem lan var mı diyeceğin? allah belanı versin zaten nerde manyaklar var hepsini bana arkadaş olarak öneriyorsun!
netlog, yonja gibi döneminin tanınmış arkadaşlık sitelerini kısa zamanda sollayıpta myspaceyle burun buruna, hatta bir adım ilerde yarışan ama yavaşlığı ve diğerleri gibi amacından sapmış yönleriyle giderek kullanıcı kaybettiğini düşündüğüm popüler bir arkadaşlık sitesi.
kullanmasini bilene gayet iyidir hostur.
benim için bir süre sonra anlamsızlaşan, yakın zamanda kullanmaya son verdiğim, sigara gibi, alkol gibi bağımlılık yaptığını düşündüğüm site. ayrıca gerçek sosyal hayatı zedeleyen site. bir an önce uzaklaşmanızı veya kullanmayı azaltmanızı tavsiye ederim.
artık benim için kişilerin doğumgünlerini hatırlatmaktan başka bir işe yaramayan sitedir.
son zamanlarda izdivaç programlarının net versiyonudur.
ismail yk nın akıllara zarar veren şarkısıdr.
insanların özel hayatlarını gereğinden fazla görebileceğiniz site. artık insanlar yavaş yavaş teşhirciliğe başladılar. * ama oyunlar müthiş.
kullanım amacına dair ismail yk nın aynı adlı şarkısında dile getirdiği bir takım düşüncelerin bazı gerçekleri ortaya koyduğu site.
şimdi efendim, bundan 2 hafta önce bi arkadaşıma 1 nisan şakası yapıp işletme maksadıyla sahte bir hesap açmış, amaca uygun olarak da 1 adet hoş bir hatun resmini profil resmi olarak eklemiştim.
söz konusu sahte hesabı kapatmak için birkaç gün sonra profile girdiğimde şu tabloyla karşılaştım;
görsel
o değil de resmen kompleks yaptım lan, 920 arkadaş diyo, benim gerçekte tanıdığım toplam insan sayısı o kadar etmez amk!
meğer memleket karizmatik serkan, sempatik ercan, çılgın ayhan kaynıyormuş.
şimdi efendim, bundan 2 hafta önce bi arkadaşıma 1 nisan şakası yapıp işletme maksadıyla sahte bir hesap açmış, amaca uygun olarak da 1 adet hoş bir hatun resmini profil resmi olarak eklemiştim.
söz konusu sahte hesabı kapatmak için birkaç gün sonra profile girdiğimde şu tabloyla karşılaştım;
görsel
o değil de resmen kompleks yaptım lan, 920 arkadaş diyo, benim gerçekte tanıdığım toplam insan sayısı o kadar etmez amk!
meğer memleket karizmatik serkan, sempatik ercan, çılgın ayhan kaynıyormuş.
zengin yahudiler listesinde en genç olan şahsın ekmek gemisi. *
her bokun içine sokulmuş book.
istemiyorum ulan zorla mı?
istemiyorum ulan zorla mı?
sitedeki hayranlarınız parasal değerini ölçebiliyormuşsunuz.
http://www.habersahifesi....n_degeri_kac_liradir.html
http://www.habersahifesi....n_degeri_kac_liradir.html
sahibi olan kişi dünyanın en zengin yahudileri arasında gösterilen site.
kayıtlı insanlar arasında turladığınızda sahte insanların sayısının çok artığını farkettiğim site. türkçe oldu facebook bozuldu.
miladı ne zaman dolar diye düşündüğüm sosyal ağımsı şey.
az önce durumuma küfürlü bir söz yazınca okul hocamın beni arkadaşlıktan sildiği site*
Kavuşamayan sevgilileri kavuşturan, vuruşamayan aşıkları vuruşturan, 12.000 mil ötedeki arkadaşınızla oyunlarda omuz omuza mücadele vermenizi sağlayan, gerçeklerin açığa çıktığı ve aynı zamanda, insan formunun yaşadığının ispatı ile paylaşım, buluşum, hoşlaşım, girişim, çoğalım ve sonra da kendini orada buluşun ağıdır. "On numarasım bebeğim" dedirtir.
insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal web sitesidir. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 sınıfı öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu. Daha sonra Boston civarındaki okulları da içine kapsayan facebook, iki ay içerisindeki Ivy Ligi okullarının tamamını kapsadı. ilk sene içerisinde de; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm okullar facebook'da mevcuttu. Üyeler önceleri sadece söz konusu okulun e-posta adresiyle (.edu, .ac.uk, vb.) üye olabiliyordu. Daha sonrasında da ağ içine liseler ve bazı büyük şirketler de katıldı. 11 Eylül 2006 tarihinde ise facebook tüm e-mail adreslerine, bazı yaş sınırlandırmalarıyla açıldı. Kullanıcılar diledikleri ağlara; liseleri, çalışma yerleri ya da yaşadığı yerler itibarıyla katılım gösterebilmektedirler.
Site kullanıcılara ücretsizdir ve gelirini banner reklamlarından ve sponsor gruplarından almaktadır (Nisan 2006'da gelirlerin haftalık 1.5 milyon dolar olduğu öne sürülmüştür). Kullanıcılar profilleri fotoğrafları, ilgi alanları, gizli ya da açık mesajları ve arkadaş grupları sergilemektedir. Profillerin gösterimi sadece arkadaşlara görünecek şekilde veya belli ağların dışındakilere açık olmayacak şekilde sınırlandırılabilir.
Site kullanıcılara ücretsizdir ve gelirini banner reklamlarından ve sponsor gruplarından almaktadır (Nisan 2006'da gelirlerin haftalık 1.5 milyon dolar olduğu öne sürülmüştür). Kullanıcılar profilleri fotoğrafları, ilgi alanları, gizli ya da açık mesajları ve arkadaş grupları sergilemektedir. Profillerin gösterimi sadece arkadaşlara görünecek şekilde veya belli ağların dışındakilere açık olmayacak şekilde sınırlandırılabilir.
hesabımı silen götlek site. mail de attım, yanlışlık yaptınız iyi çocuğum, annem hep beni yakışıklı bulur, ana sayfam da facebook falan diye ama açmayacağız özetli bir cevap geldi. final decision is açmayacağız gardaş. insan hakları mahkemesine git istersen üslubunda cevapla dönmüşler.
milleti rahatsız etmişim.
terörist grupları, peygambere küfür eden gruplar, birbiriyle dalaşan insanlar varken sitede sıkıntı yaratan benmişim. bilemedim.
ama yok, çok fazla baskı olmazsa arkadaşlarımdan, kesinlikle açmayacağım.
milleti rahatsız etmişim.
terörist grupları, peygambere küfür eden gruplar, birbiriyle dalaşan insanlar varken sitede sıkıntı yaratan benmişim. bilemedim.
ama yok, çok fazla baskı olmazsa arkadaşlarımdan, kesinlikle açmayacağım.
bugünde değişiklik olmuş sanırım.üye olduğum grupları göremiyorum çok ilginç.
- facebook eskiden protest bi yer gibiydi, özeldi, şimdi hep akrabalar, aile doldu liste, noluyo lan!?
olan şu yavrum:
annenin, babanın, hiç tanımadığın bi akrabanın facebook listende ekli olması şu an seni belki rahatsız ediyor ama yakında cep telefonu listende adlarının yazılı olması kadar doğal hale gelecek.
şu an çektiğimiz sıkıntı, uyuşmazlık, sürekli facebook hesabını dondurmak sonra meraklanıp yeniden açmak... henüz bu yeni hayatın başında oluşumuzdan ve zihinde olayı oturtamamış oluşumuzdan kaynaklanıyor.
hayat artık burada başlıyor. çünkü sanal hayat, yaşanması ve denetlenmesi(!) daha kolay bi hayat. insanlar burdan para kazanıyor, aşk yaşıyor, seks yapıyor.
facebook işte bu geçişi bize sağlayan ilk aracı şu an, 500 milyon nüfuslu sanal ülke.
belki hala onsuz da olur diyoruz içimizden ama yarın kesinlikle olmayacak.
olan şu yavrum:
annenin, babanın, hiç tanımadığın bi akrabanın facebook listende ekli olması şu an seni belki rahatsız ediyor ama yakında cep telefonu listende adlarının yazılı olması kadar doğal hale gelecek.
şu an çektiğimiz sıkıntı, uyuşmazlık, sürekli facebook hesabını dondurmak sonra meraklanıp yeniden açmak... henüz bu yeni hayatın başında oluşumuzdan ve zihinde olayı oturtamamış oluşumuzdan kaynaklanıyor.
hayat artık burada başlıyor. çünkü sanal hayat, yaşanması ve denetlenmesi(!) daha kolay bi hayat. insanlar burdan para kazanıyor, aşk yaşıyor, seks yapıyor.
facebook işte bu geçişi bize sağlayan ilk aracı şu an, 500 milyon nüfuslu sanal ülke.
belki hala onsuz da olur diyoruz içimizden ama yarın kesinlikle olmayacak.
haftada ortalama iki kez profil resmi degistiren insana guvenmeyiniz, yalan bir varliktir. *
bir tür paylaşım sitesi. ancak sildiğimiz bir kişi tarafından "beni faceten silen benim arkadaşım değildir!" lafına maruz bırakan, kendilerini dünyadan soyutlamış insanların da olduğu, ama akıllıca kullanılırsa oldukça yararlı olan bir site.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar