bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler7
- enayimiknatisii13
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi6
- chp bölünürse olacaklar6
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- san fransisco niggasi5
- şövalye modu3
- memeleri füze gibi kadın8
- sözlüğün eski tadının olmaması3
- buddy dude17
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan4
- sarapci koala2
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- kabuksuz kaplumbaga2
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- uysaljakoben13
- gammazlar çetesi18
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- true'nun aslında iyi biri olması4
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- mesai bitince işten çıkanlara kurulan patron2
- masklavi'nin düşünceleri18
- chp'nin hali ne olacak46
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- sözlük yapay zekası2
- gözyaşı ile boğulan gözler3
- yeşil gözlü kız11
- bu sen misin7
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- chp kapatılsın kampanyası10
- çizgili pijamalı çocuk5
- parke taşı arasına yuva yapan arı benzeri hayvan3
- yeğen3
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- normal sözlük moderasyonu5
- ahmet mahmut ünlü2
- mahallenin filozof delisi2
- sosyal medyada akp severlerin az olması2
- dam ittifakı7
- gençler isyan ediyor6
- çok ayıp ettiniz3
- kabak tatlısı kapatılsın6
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz4
- sevgili yapınca ortadan kaybolan arkadaş4
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak7
- o değil de bir ara satanistler vardı noldu onlara3
aman tanrım o nasıl bir akımdır, nasıl bir para kazanma yoludur, kısa sürede yayılıp dünyayı kasıp kavurmuş bir sitedir. gelgelelim günümüzde insanlarımız bunun da içine sıçmayı başarmış durumda.
ek: işe yarayan durumlar da var, ben ilkokul arkadaşlarımı buldum mesela.
ek: işe yarayan durumlar da var, ben ilkokul arkadaşlarımı buldum mesela.
bunu beğen,paylaş gibi vs. saçma şeylerin olduğu bir sitedir.
yeni fotoğraf eklentisiyle yüklemeyi çok kolay hale getirmiş, gönlümü almış sitedir.
x sen hangi hayvansın testini çözdü ve insan çıktı.
son zamanlarda iyice kötüleşmeye başladığını düşündüğüm social networking sitesi. bu kötüleşmeden kastım üyelerin kötüleşmesi falan değil, direk olarak facebook'un kötü yönetilmesi kaynaklı problemler. keza üyelerin bokluğu beni ilgilendirmiyor, tanımadığım insanlarla pek muhabbete girmediğimden. yönetimsel kötüleşme, bozulmadan kastımı birkaç örnekle açıklayayım.
ilk olarak elbette yeni facebook arayüzünü eleştirmek gerekiyor sanırım. facebook bu yeni sayfa düzeniyle sayfanın iki yanında çok büyük boşluklar bırakmış, ortayı sıkıştırmış resmen. sayfayı dolu dolu kullanmak varken neden böyle bişey yapılmış, anlamak mümkün değil. facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı büyük sever.
ikinci olarak sözüm elbette tanıyor olabileceğin kişilerle alakalı. tamam bize oradan ortak arkadaş sayımıza göre bazı insanları tanıyabileceğimizi söylüyor facebook falan, bunlar anlaşılır. gerçi son zamanlarda ortak arkadaşım olmayan birkaç insanı "eklesene bunları hacı be" şeklinde bana oradan önerdi ama umursamadım. uzuyor konu, o önerilerle ilgili asıl şikayetim ve gıcık olduğum kısım ise "bak şu ayşe ile en son ebenin tarihinde görüşmüşsünüz, şuna bi mesaj at, bi duvarına yaz, onunla iletişime geç" tarzı saçma sapan önerileri. sana mı soracam lan ne yapıp yapmayacağıma? facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı emir kipini sevmez.
son olarak patlama noktasına gelmem ise bunlarla alakalı değildi. etkinliklerde "x y'in doğum günü - bugün" yazısı gördükten sonra "aa bu herif kimmiş lan ne zaman eklemişim arkadaşlara?" diye düşünüp elemanın profiline bakmamla beraber bu x y şahsının arkadaşım olmadığını gördüm. 16 ortak arkadaşım varmış bilmemne. bana ne yahu? isterse milyon tane ortak arkadaşım olsun, benim arkadaşım olmayan bir adamın doğum gününü neden belirtiyorsun ki? facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı atarlıdır efendim.
bu sorunlar üzerine facebook'a bir şarkı göndermek istiyorum, ayşe özyılmazel - enerji*. facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk insanı güzel kadından şarkıcıyı dinler.
ilk olarak elbette yeni facebook arayüzünü eleştirmek gerekiyor sanırım. facebook bu yeni sayfa düzeniyle sayfanın iki yanında çok büyük boşluklar bırakmış, ortayı sıkıştırmış resmen. sayfayı dolu dolu kullanmak varken neden böyle bişey yapılmış, anlamak mümkün değil. facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı büyük sever.
ikinci olarak sözüm elbette tanıyor olabileceğin kişilerle alakalı. tamam bize oradan ortak arkadaş sayımıza göre bazı insanları tanıyabileceğimizi söylüyor facebook falan, bunlar anlaşılır. gerçi son zamanlarda ortak arkadaşım olmayan birkaç insanı "eklesene bunları hacı be" şeklinde bana oradan önerdi ama umursamadım. uzuyor konu, o önerilerle ilgili asıl şikayetim ve gıcık olduğum kısım ise "bak şu ayşe ile en son ebenin tarihinde görüşmüşsünüz, şuna bi mesaj at, bi duvarına yaz, onunla iletişime geç" tarzı saçma sapan önerileri. sana mı soracam lan ne yapıp yapmayacağıma? facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı emir kipini sevmez.
son olarak patlama noktasına gelmem ise bunlarla alakalı değildi. etkinliklerde "x y'in doğum günü - bugün" yazısı gördükten sonra "aa bu herif kimmiş lan ne zaman eklemişim arkadaşlara?" diye düşünüp elemanın profiline bakmamla beraber bu x y şahsının arkadaşım olmadığını gördüm. 16 ortak arkadaşım varmış bilmemne. bana ne yahu? isterse milyon tane ortak arkadaşım olsun, benim arkadaşım olmayan bir adamın doğum gününü neden belirtiyorsun ki? facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk kullanıcı atarlıdır efendim.
bu sorunlar üzerine facebook'a bir şarkı göndermek istiyorum, ayşe özyılmazel - enerji*. facebook'un yöneticileri dikkat etsin, türk insanı güzel kadından şarkıcıyı dinler.
hesabınızı silmeye karar verdiğinizde x sizi özleyecek, y sizi özleyecek diyerek ajitasyon yapan site. hesap silme işleminin kayıt dondurma işleminden daha karmaşık olduğu ve insanların fikirlerinin daha az olduğuysa bir başka gerçek.
artık girip arkadaş eklemek bir vatan borcu, yapılması gereken bir iş gibi bir şey olmuş bu sitede. ilkokul arkadaşım ekledi, ulan 20 yıl olmuş bi nasılsın der insan değil mi? yok. ekledi sadece. yarım saat geçti mesaj gelmeyince çıakrdım arkadaş listesinden. hiç sevmezdim zaten şikayetçi ırıspıyı.
dünyanın en sık güncellenen sosyal paylaşım sitesi.
yeni özelliği sayesinde yukarıdaki arama butonuna isim yazmaya başladığınız zaman artık sadece sizin değil arkadaşlarınızın listesindeki kişilerin profillerinide karşınıza çıkartmaktadır.
artık üyelerini anneler gibi uyaran platform :
görsel
"merhaba de" nedir lan?
hani odanızda otururken misafir gelir de çıkmazsınız , ansızın anneniz kapıyı tıklar ve "kalk misafirlere bi hoşgeldin de ayıp evladım " der ya.. birden o geldi aklıma nedense , tuhaf oldum... gidip zoraki ,duvarına merhaba yazasım geldi .
yakında "kalk odanı topla" , "bu üstün başın ne hal" , "bak geliyo terlik" gibi uyarılar görebilmeliyiz artık facebooktan. o evdeki sıcaklığı vermeli...
görsel
"merhaba de" nedir lan?
hani odanızda otururken misafir gelir de çıkmazsınız , ansızın anneniz kapıyı tıklar ve "kalk misafirlere bi hoşgeldin de ayıp evladım " der ya.. birden o geldi aklıma nedense , tuhaf oldum... gidip zoraki ,duvarına merhaba yazasım geldi .
yakında "kalk odanı topla" , "bu üstün başın ne hal" , "bak geliyo terlik" gibi uyarılar görebilmeliyiz artık facebooktan. o evdeki sıcaklığı vermeli...
içinde bir çok küfür ettirme değeri taşıyan öğeleri barındıran oluşum.
" bunu paylaşmayan beni silsin "
la bi sittir git. seni arkadaş listesinde tutanda kabahat.
" hadi 1 milyon kişi olmalıyız lütfen grupları "
ol a.q olunca ne oluyo ben onu anlamış değilim? facebook özerklik mi verecek size , nedir yani?
"x'in 100.000 hayranı varsa atatürk'ün 70 milyon olması lazım" grupları
haa... peki.
" bunu paylaşmayan beni silsin "
la bi sittir git. seni arkadaş listesinde tutanda kabahat.
" hadi 1 milyon kişi olmalıyız lütfen grupları "
ol a.q olunca ne oluyo ben onu anlamış değilim? facebook özerklik mi verecek size , nedir yani?
"x'in 100.000 hayranı varsa atatürk'ün 70 milyon olması lazım" grupları
haa... peki.
google chrome da beautify facebook uzantısı ile beraber kullanıldığında çok şükela bir görünüme ve kullanış zevkine hitap etmektedir. hatta adblock, facebook fixer ve smoothscroll ile beraber tadından yenmez hale gelir bu sosyal ağ. öyle yani.
uludağ sözlük grubunun üyelerine "sessizlik" başlıklı, "uyuyonuz mu bu cumartesi... sessiz olun." içerikli bir mesaj atılabilmesine yarayan internet sitesidir. anlamadım ben, sessiz mi olalım yoksa uyumayalım da entry'e mi boğalım sözlüğü?
biraz önce 10 yaşındaki kuzenimin "hayat zordur" grubuna katılmasını sağlayan sosyalleşme(!) sitesi.
mına koyim böyle hayatın be. 10 yaşındaki çocuk bile "hayat zordur" diyosa biz ne yapalım be sözlük.
mına koyim böyle hayatın be. 10 yaşındaki çocuk bile "hayat zordur" diyosa biz ne yapalım be sözlük.
bir grup hayatla bağlantısı kalmamış insanın gününün yaklaşık 6 saatini harcadığı web sitesi.
kullanmayı bilen için nimet olan ücretsiz paylaşım sitesi.
nedir ki sadece arkadaşlarını bulabildiğin mecraa mı ?
değilmiş dostlar bu facebook belki birileri için hayatının anlamıymış belki birileri için hobiymiş bazıları için kutsalmış heykelmiş falan. bana facebookunu ver sana kim olduğunu söyleyeyim dostuma kadar gider bu iş.
değilmiş dostlar bu facebook belki birileri için hayatının anlamıymış belki birileri için hobiymiş bazıları için kutsalmış heykelmiş falan. bana facebookunu ver sana kim olduğunu söyleyeyim dostuma kadar gider bu iş.
söz ve müzik ismail yk'ya ait olan şarkıdır kendisi.
uğrununa 2000 den fazla mesaj yazılan benim dondurduğum arkadaşlarımı tek tek zevk ala ala sildiğim site.
ilkokula giden çocukların ilkokul arkadaşlarını aradığı sosyal iletişim ağı.
Liseye giden gençlerin güzel kız fotoğraglarına göre arkadaş seçtiği sosyal iletişim ağı.
Üniversiteye giden arkadaşların can simidi olarak gördüğü sosyal iletişim ağı.
Yaşlı amca ve teyzelerin sokaklarda ve huzurevinde bulamadıkları arkadaşlıkları aradığı sosyal iletişim ağı.
Liseye giden gençlerin güzel kız fotoğraglarına göre arkadaş seçtiği sosyal iletişim ağı.
Üniversiteye giden arkadaşların can simidi olarak gördüğü sosyal iletişim ağı.
Yaşlı amca ve teyzelerin sokaklarda ve huzurevinde bulamadıkları arkadaşlıkları aradığı sosyal iletişim ağı.
dün kişi profillerinde burçlar çıkıyordu, bugün yok. gözümle gördüm dediklerim bana garip garip bakıyor. bilmiyorlarmı ki facebook sürekli değişim, sürekli gelişim ilkesini benimsemiştir.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
sayesinde poker oynamayı öğrendiğim (hatta abartıp milyonlar kazandığım) sitedir.
son derece sahte bir oluşum. - arkadaş olarak ekle & onayla - beğen - paylaş başka? o kadar.
son zamanlarda evcil hayvanlarında hesabının olduğu sosyal paylaşım sitesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar