bugün

/262
amacı kulananın amacıyla doğru orantılıdır bununla beraber... kimisi sadece oyun, kimisi hoşlandığı kişiyi bulmak ve daha çok tanımak, kimisi sadece akraba ve diğer günlük bağlantılarının uzantısı olarak kullanıyor... ama sitenin amacı özel hayatınızı korumak olmalıdır ya da amaçlarınıza uygun kullanabilmek olabilmektir... henüz gelişme aşamasında olduğunu görüyorum bu tür özelliklerin ve google wave'de de olduğu gibi bunu reel kullanıcılar sayesinde yapıyor google inc. bunu... bi nevi hepimiz denekleriz...
bir anlık hevesti gidenler sözlüğe geri geldi.
Bir çeşit kendini pazarlama ve reklamını yapma sitesidir...
kullanıcılarının kendilerini görmek istediği gibi gösterdiği sosyal arkadaşlık sitesidir. nedense hiç bir allahın kulu da mutsuz olduğu anı paylaşmaz.
facebook facebook her gün aradm durdum,
facebook facebook bu kızı ordan buldum.
artık arkadaş sayısı yüksek olan kişilere ekleme talebi gönderdiğiniz zaman " üzgünüz, bu kullanıcının zaten çok fazla arkadaşı var " diye uyarı vermektedir. sırf fotoğrafçı bir arkadaşımı 700 kişi listesinde var diye sildikten sonra tekrar ekleyemedim.
vakit öldürmek için tasarlanmış site.
nefret ettiğim ancak üyeliğimi iptal edemediğim platform neymiş efenim üniversitemdeki grup başkanları bu platform'dan irtibata girecekmiş neymiş facebook olmazsa olmazmış.
(bkz: allah belaları ölün artık) demek istiyorum bunu mecburlaştıran tiplere.
her boka hata veren, bazen ciddi ciddi kafayı yiyen, kendi kendine fotoğrafları yok eden, sanki bir sözlükmüş gibi 'hay aksi' diyip sempatikleşmeye çalışan sosyal paylaşım sitesi. bunamış durumda.
http://www.habersahifesi....ta_degisiklik_zamani.html
iyicene sapıtan internet sitesidir. başka birisi fotoğrafa yorum yapıyor, açıp baktığınızda yorumu göremiyorsunuz. bir tane durum mesajı giriyorsunuz, eskisi çıkıyor hala yukarıda. bunlar gibi bir çok hata vermeye başlamıştır artık.
yaşadığımız hayatların, ilişkilerin artık ne kadar sahte olabileceğini gösteren internet sayfasıdır. artık hikayesini unuttuğun o eski arkadaşları bulup yeniden temasa geçmek isteğinden daha çok, video paylaşım sitesine ve hatta duygusal durumlarını kopyala yapıştır şiirleriyle anlatmaya çalışan kişilerin mekanına dönüşmektedir gitgide. ayşe'nin mehmet'le ilişkisi var, pelin bunu beğendi, emre seni farmville'e davet ediyor, falan filan. artık çocuk gibi hissediyorum len kendimi bu siteye girdiğimde. ismail yk'dan o malum şarkı, benim gibi düşünenlere gelsin öyleyse.
youtubela baglanti kuracagi aciklanan sitedir...millet hangi videolari yükledi aninda gorebilecekmisiz...ne isimize yarayacaksa...bu memlekette ne kadar cok isi gücü olmayan adam oldugunu anlamamizi saglamistir.
çok yakın bir arkaşımın, seksi bir fotografına abisinin yaptığı yorumdan * sonra bir aile ocağını daha söndürmüştür.
"yorum yap - beğen - paylaş" üçgeninde kafayı bozduran sanal cumhuriyet.
her gecen gün sikicilasiyor.
ismail yk'nin enteresan şarkılarından biridir.
Ulen hayranın kim, sen kime hayransın uygulamasından sonra paranoyak olduk ha... Arkadaşımızın sayfasına girmeye bile korkar olduk ..kaldıki gir girme 1. de olabiliyorsun sonuncuda yada adını bile anmıyor şerefsiz uygulama.. bi bu eksikti hayatımızda...
kaynak olarak da kullanılmaya başlanmış site.
uğruna şarkılar bestelenen sosyal bir ağ.
(bkz: ismail yk)
Tayyip Erdoğan'ın ulusa seslenişte kullanması gereken iletişim kanalı.
az önce yarılmama sebep olmuş sosyal ağ.
benim gibi yediği naneyi herkesten saklayan bir kişiye yerinde bir uyarı yapmış ve büyük bir hatadan kurtarmıştır.

--spoiler--
Sıla'yı dürtmek üzeresin. Ana sayfalarında bundan haberleri olacak.
--spoiler--

(bkz: public sex)
şuanda erişemediğim site.

bütün sitelere sorunsuz bağlanabilirken facebook'a erişememem şaşırtıcı.

sorun sizde mi bizde mi?
sosyal paylaşım sitelerinin en popüleri olan internet sitesidir.

yurdum insanının galeyana gelerek rağbet etmekte çekinmediği bir fenomendir aynı zamanda. şu sıralar bir video paylaşım sitesini andırmakta ve de kişiliği henüz oturmamış kişilerin bir gruba ait olma güdülerini kontrol altında tutan bir psikolog görevini yürütmektedir.

unutulan arkadaşlar ile yeniden iletişim kurma konusunda müthiş bir başarısı olduğunu düşünmemek elde değildir ancak yine dediğim gibi kişiliği henüz oturmamış olan şahısların kendilerine eş bulma merakı yüzünden tacizlerin görüldüğü bir mekan haline yavaş yavaş geldiğini görmemek de saflık olur.

ayrıca stil ve uygulama özelliklerinde her geçen zaman yenilikler getirerek, kendisini geliştirmek konusunda geri durmayan bir yönetime sahiptir.

dünya çapında milyonlarca üyesi vardır.
isminin anlamından hiç bir zaman "oh tamam budur" diyebilecegim anlamı cıkaramadıgım site Facebook: Yüzkitabı ?? yüz de yer ayırtmak ??
© copyright 2005 - 2026